Ponnarikampaus polkkatukalle

tutorial_ohje_polkka_helppo_kampaus_nopea_mnl3

Pitkästä aikaa kampausohje!

Tämä tukkatyyli on mulla sellainen, jonka laitan kun hiukset ovat jo päivän-parin verran ”likaiset”. Kun alle laittaa kuivashampoon, hiukset tuntuvat taas miellyttäviltä ja ilmavilta eikä latvoille tarvitse tehdä mitään, kun ne tulevat kuitenkin kiinni. ”Palloletti” on myös ihanteellinen paksutukkaisille, sillä hiukset tuntuvat useassa osassa kiinnitettyinä keveämmiltä kuin yhdessä ponnarissa niskassa. Toki tämäkin kampaus on helposti muunnettavissa juhlaan lisäämällä esimerkiksi klipsillä rusetit. Huomatkaa upea ja realistinen kuvanmuokkaus!

tutorial_ohje_polkka_helppo_kampaus_nopea_mnl

1. Suihkuta alle kuivashampoo ja ota ensimmäinen osio ns. korvasta korvaan -jaolla. Ei haittaa, jos sivuille jää hiukan hiuksia sillä ne poimitaan mukaan myöhemmin.

2. Ensimmäinen ponnari tulee päälaelle tai hiukan sen alle. Ponnarin asettelupaikkaa vaihtelemalla saa taas ihan uudenlaisen tyylin.

3. Ota sivuilta uusi osio ja yhdistä se ponnariin. Katso, ettei ekan osion alle jää kaljuja kohtia ja tarvittaessa käytä kampaa apuna.

4. Kiinnitä toinen kumilenkki ja muodosta uusi ponnari.

tutorial_ohje_polkka_helppo_kampaus_nopea_mnl2

5. Toista taas ja kauho tällä kertaa kaikki hiukset mukaan viimeiseen ponnariin. Ponnariosiot voivat olla ohuempia, jolloin kampauksesta tulee näyttävämpi ja yksityiskohtaisempi. Jo viidellä tai kuudella ponnarilenkillä kampauksessa on aivan eri meininki!

6. Nyt alkaa ”lätytys” eli ponnarien väliosioiden avaaminen. Kisko hellästi väliosioita pallon muotoisiksi löystyttämällä hiuksia sivuilta vetäen. Kannattaa pitäytyä vain osion sivuissa, sillä keskiosa pitää kampauksen koossa ja sivut tuovat muhkeutta. Koko väliosiota kiskomalla ponnari alkaa hajota.

7. Katso, paljonko hiuksia jäi jäljelle (löystyttäminen nostaa hiuksia ylemmäs) ja tarvitaanko vielä yksi ponnari. Minulla jäi sen verran vähän, että kiinnitin kolmannen ponnarin uudelleen mutta en vienyt hiuksia läpi asti. Näin niskaan syntyi automaattisesti pieni sotkunuttura. Jäljelle jääneet latvat voi myös tupeerata tai letittää ja kiepauttaa itsensä ympäri, ja kiinnittää kieppi pinneillä niskaan.

Arkena tykkään jättää läpinäkyvät ponnarit peittämättä, sillä ne eivät näy juuri lainkaan. Esimerkiksi Glitteristä saa hyviä ja suht kestäviä, läpinäkyviä lenkkejä kampauksiin. Muita kampausohjeita polkkatukalle löytyy Tutorial-tägin takaa.

 

Onko tällainen tyyli jo tuttu? Jaksatko arkena väkertää kampauksia?

 

Kuvat: Ilona, kollaasi: minä

Comments

  1. Hei mahatava vinkki, pitääpä kokeilla joko omat hiukset ylttää tällaiseen 🙂 Ihanan nopea ja siisti arkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework