Pohja näkyvissä!

Tuntuu uskomattomalta, että tällainen kosmetiikkafriikki voi oikeasti käyttää jonkin tuotteen loppuun asti. No, eihän tässä nyt loppu ole vielä lähellä mutta lopun alku ainakin…

Nimittäin sain pannun näkyviin eräästä poskipunastani! Kyseessä on E.l.f. Studio Blush sävyssä Tickled Pink. Ei ihme, että juuri tästä poskipunasta on tullut yksi suosikeistani: sävy on swatchatessa viileän pinkki, mutta muuttuu poskilla aika samanlaiseksi kuin pakkauksessaan. Kyseessä on siis neutraali, murrettu vaaleanpunaisen sävy joka sopii meikkiin kuin meikkiin. Liialla pigmenttisyydellä tämä poskipuna ei voi ylpeillä, mutta ehkä juuri siksi pidänkin siitä: pelkään tavattomasti pelleposkia ja tämän punan kanssa niitä ei vain ole mahdollista saavuttaa. Vampy Varnishilla on aika totuudenmukainen swatch-kuva tästä sävystä.

Parasta tässä poskipunassa on, että se on ihan poskettoman halpa (see what I did there). E.l.f:in omilla sivuilla hintaa on vain 3,75 puntaa. Kannattaa tsekkailla puljun sivuja usein, sillä välillä heillä on hurjat alennusmyynnit. Itsekin maksoin poskipunasta puolet vähemmän, kun tein tilauksen oikeaan aikaan.

Vielä huipumman jutusta tekee se, että E.l.f:iä saa nykyään myös Suomesta! 🙂 Apteekkipuodin sivuilla hinnat ovat niin ikään maltilliset, ja myös Tickled Pinkiä löytyy valikoimasta.

Mitkä ovat teidän käytetyimpiä kosmetiikkatuotteitanne? 🙂

I noticed that I’ve reached pan with my E.l.f Studio Blush in shade Tickled Pink! I love this neutral pink which goes well with every look and make-up. When swatched it first seems too cold but on skin it looks perfect. You can’t easily apply this too much so it’s perfect for those everyday looks created in a hurry.

Best thing is that it’s also cheap! Being only 3,75 pounds I can easily afford another when this one runs out… 🙂

Which are your most used cosmetic products?

Comments

 1. Olen itekin huomannut, että E.l.f.:n omasta verkkokaupasta ei oikeastaan kannata tilata ilman alennuskoodia. Niitä on kuitenkin tarjolla sen verran usein. Kannattaa vaan odottaa seuraavaa, jos ei oo mikään kiire.

  E.l.f.:n FB-sivut on ehkä paras tiedonlähde alennuskampanjoille (päivittyy vähän nopeammin kuin uutiskirje, verkkosivuista en oo ihan varma). Esim. tällä hetkellä siellä on ilmoitus, että eilen päättynyt 40% ale jatkuukin toukokuun loppuun asti.

  • Hei kiitos todella paljon vinkistä! 🙂 Mäpäs liitynkin heti FB-sivun tykkääjäksi, niin saa tiedon tuollaisista tapahtumista heti.

   Jep, tuntuu että he järkkäävät alemyyntejä usein ja sekös vasta onkin kivaa, kun tuotteiden alkuperäinenkin hinta on kovin edullinen… 🙂

 2. Mäkin liityin Elfin tykkääjäksi, hyvä vinkki 🙂

  Uskomatonta mutta totta, multakin on lähiaikoina loppunut meikkipuuteri, yksi poskipuna ja yksi luomiväriduo on ihan hilkulla. Kyllä siis joskus jotain meiltä kosmetiikkahamstereiltakin loppuu, ihanaa 😉

  • Voi, luomivärin kun joskus saisi loppuun… 🙂 Mutta onneksi tosiaan tätä kosmetiikan liikakäyttöä voi jotensakin perustella sillä, että jotain joskus loppuukin 😉

 3. Tuo poskipuna on kyllä tosi kiva, itselläni on sellainen aurinkopuuteri-poskipunaduo, jossa sen poskipunan pitäisi tietääkseni olla juuri tämä Tickled Pink ja pidän siitä kovasti. Itse odottelen parhaillaan, että elfille tulisi varastoon lisää niitä läpinäkyviä kulmageelejä, sillä omani on loppu ja se on kyllä ihan korvaamatonta!

  • Mulla on muistaakseni ollut Elfin sellainen kaksipäinen kulmageelihässäkkä, ja se oli mielestäni ihan ok. Käytin tosiaan sitä väritöntä puolta vain 🙂

   Elfin tuotteet ovat tosiaan mukavan edullisia ja laatuakin löytyy, jos vaan jaksaa etsiä ja kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework