Piristysruiske syksyyn: värikkäät Boho-huulipunat

Tuotteet saatuja ilmaisnäytteitä. *Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Edullinen luonnonkosmetiikka on aina tervetullut lisä markkinoille, etenkin jos brändiltä löytyy suorituskykyisiä meikkejä sopuhintaan. Boho Green Make-Up on juuri tällainen tuotemerkki ja oltiinkin tiimin kanssa tosi iloisia, kun saatiin Boho myyntiin meille Elevenille!

Boho ei suinkaan ollut minulle ennestään täysin tuntematon, vaan olen testaillut merkin meikkejä aiemmin. Yksi merkin ykköstuotteista on ehdottomasti voidemainen Compact Foundation -meikkivoide, josta olen kirjoittanut kuvineen täällä. Myös Bohon kulmakynä on huippuhyvä ja kuvia siitä löytyy tästä tekstistä. Nyt pääsin tutustumaan laajemmin merkin huulipuniin ja nämä ovat näppärä piristys syksyn meikkiin.

Huulipunat on pakattu pahviseen hylsyyn, joka ei ehkä komeile ulkonäöllään mutta kätkee sisälleen pigmenttipitoisen, pehmeästi levittyvän koostumuksen. Huulipunia löytyy eri koostumuksilla ja koostumuksen tunnistaa sävynumerosta. 1-alkuiset numerot ovat mattapintaisia ja kiillottomia, 2-alkuiset punat peittäviä helmiäispunia, 3-alkuiset huulipunat läpikuultavia mutta mattaisia ja 4-alkuiset ovat lähes huulikiiltomaisia, helmiäispitoisia ja läpikuultavia sävyjä.

*Boho-huulipunat ovat myynnissä Elevenillä hintaan 12,50 euroa.

Boho-huulipuna, sävy 106 Tulipe

Tulipe on hylsyssä hillityn näköinen roosa, mutta huulilla siitä paljastuu säpäkkä fuksiapinkki. Mattapuna levittyy aavistuksen jähmeästi iholle ja lopputulos on peittävä. Tulipe-sävyn kanssa en osannut kaivata erillistä huultenrajauskynää, sillä itse huulipunalla oli helppo saada tarkkarajaiset reunat aikaan. Aivan täysin mattapintainen huulipuna ei ole, vaan siihen jää ikään kuin hillityn satiininen, kaunis pinta. Suosikki!

Boho-huulipuna, sävy 312 Desire

Tässä on syksyn meininkiä! Ihana, tiilenpunainen Desire on läpikuultava mattapuna. Desire on myös olemukseltaan hieman jähmeä, mutta tuntuu huulilla silti mukavalta. Se juuri onkin luonnonkosmetiikan punissa ihanaa: usein mattapunatkin tuntuvat huulilla pehmeiltä ja ravitsevilta. Läpikuultavuus mahdollistaa kevyen, lähes huomaamattoman jäljen ja kerrostettuna rajauskynän kanssa lopputulos on näyttävämpi.

Boho-huulipuna, sävy 314 Freedom

Moni Boho-huulipuna näyttää hylsyssä hieman eri sävyiseltä kuin huulilla. Hylsyn tumma, violettinen puna vaihtuu huulilla läpikuultavaksi burgundiksi. Myös Freedom on laadultaan kuultava mattahuulipuna, eikä sitä saa kerrostettua kovinkaan peittäväksi. Huulipuna sopiikin vahvoja sävyjä arkailevalle, joka kuitenkin kaipaa jotain räväkkää meikkiinsä.

*Boho-huulipunat ovat myynnissä Elevenillä hintaan 12,50 euroa.

Muutatko meikkiä syksyn tullen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework