Pinkki päivän pelastaa

Yhtenä päivänä olin jälleen masentunut syksyn ja sitä kautta myös talven tulosta. Edes alkavan opiskelukauden kiehtovat uutuuskurssit (ja uusi urapolkuajatus) eivät millään jaksaneet piristää päivää. Sainkin paremman mielen kertaheitolla punaamalla itselleni pinkit huulet ja lakkaamalla kynnet sävy sävyyn.
 

Kynsilakka Natural Coden Pink Punk ja päällä saman merkin Go Glittery.

Puna on siis jo aiemminkin esitelty L’oreal Intense Fuchsia. Eihän tuo nyt ihan pinkki varsinaisesti ole, fuksia todellakin (pinkin käsitän inasen vaaleammaksi) mutta kun otsikko rimmasi niin hyvin näin 🙂

Jälleen en voi kuin kehua tuota punaa, oikein mainio laatu ja peittävyys, hajuunkin olen jo jotensakin tottunut. Olen myös ottanut tavakseni käyttää MUS:in Lip Sealeria aina kun laitan kirkkaan väristä punaa, tämä säästää rajausten uudelleen teon ruokailun jälkeen ja pelkkä punan lisääminen riittää.

Ripsari Maybellinen Falsies.

Meikki oli tällä kertaa jotain mukavuusalueeni ulkopuolelta: Smashboxin triosta vaaleanpunaista sisänurkassa, Cliniquen voidemainen luomiväri (arvio täällä) liikkuvalla luomella ja luomivakoon, samoin kuin alaluomelle, laitoin aavistuksen Smashboxin trion tummaa fuksiaa. Mentiin uusiin sfääreihin meikkisävyissä niin että heilahti 🙂

Olin hitusen epävarma meikin sopivuudesta huuliin; voiko pinkkiä olla liikaa? Sävyt eivät kuitenkaan mielestäni olleet pahassa ristiriidassa keskenään ja tykkäsin kokonaisuudesta. Ehkä tähän olisi sopinut se kammoamani vaaleanpunainen huulipuna tai -kiilto, jollaista en ainakaan vielä ole kokenut tarvitsevani koska se ei mielestäni sovi minulle yhtään. Miltä tämä näyttää teidän silmäänne?

Kuvissa näkyy myös järkyttävän ihana oloasuni ja lähiaikojen ainoa normaalihintainen ostokseni, Gina Tricotin leopard jump suit. Wapuksi oli keväällä saatava joku iskevä asu ja kun bongasin tuon, se oli menoa se (nimittäin rahanmenoa, tuolla taisi olla hintaa 50e…)! Asu ei ole mikään mukaseksikäs pitsileopardiviritelmä vaan ihan peruslökätyylinen rentousvaate kivalla kuosilla. Tuo on ihan julmetun mukava päällä ja sain asusta paljon kehuja, varsinkin kun olin yhdistänyt siihen tällaisen meikin:

Grrauu. Kiinnostaisiko tutoriaali leopardimeikkiin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework