Pinkit kynnet – Lumene & Roosa nauha

Vielä ehtii! Nimittäin julkaisemaan #pinkit kynnet lokakuun iloksi. Kuten aiemmin kerroin, sain lokakuun LivBoxista Lumenen Roosa Nauha -hiekkalakan ja levitinkin sen heti kynsilleni.

Aiemmin en ole hiekkalakoista tykännyt pätkän vertaa, sillä ne näyttävät omissa kynsissäni jotenkin… Vierailta? En osaa tarkemmin sanoa mikä tekstuurissa minua ärsyttää, mutta pääasia on se ettei tästä roosasta lakasta tule samanlaisia viboja.

Lumenen lakka levittyy nätisti ja kuivuu nopsaan, eli se on kaikin puolin mallikas tapaus. Rakastan glitteriä ja sävynkin ollessa herkullisen vaaleanpunainen, en keksi mitään valitettavaa.

Paitsi sen, että lakka on kamala poistettava. Glitterinjämiä saa tosissaan harjata kynsistä pois, mutta on se sen arvoista. Intensiivisemmän lakkaustuloksen saa sillä, että levittää tämän kimalteen punaisen tai vaaleanpunaisen lakan päälle (tai kuten näissä kuvissa: kärjistä lohkeilleen ombre-manin päälle).

Miksi vaaleanpunainen sitten on niin tärkeä väri juuri lokakuussa? Roosa nauha on Syöpäsäätiön keräys, joka järjestetään tänä vuonna jo 12. kertaa. Keräykseen lahjoitetuilla varoilla tuetaan rintasyöpätutkimusta ja maksutonta valtakunnallista neuvontapalvelua. Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla rahaa suoraan nettisivuilla tai ostamalla tuotteita, joiden tuotosta osa lahjoitetaan Roosa nauha -kampanjalle. Lahjoituksen suuruuden saa päättää nettisivuilla itse, joten tällainen vähävarainen opiskelijakin pääsi osallistumaan.

Ensi kuussa päästäänkin ihastelemaan viiksiä Movemberin eli miesten eturauhassyöpäkampanjan merkeissä.

Miten sinä olet osallistunut Roosa nauha -keräykseen? 🙂


Lumenen lakka saatu LivBoxista, jonka sain ilmaiseksi blogin kautta. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Kivan näköset kynnet! Itse en ole ostanut tuon vaikean poistettavuuden takia, mutta kivan näkönenhän hiekkalakka on kynsissä 🙂

    • Joo, voipi olla että jää mun viimeiseksi hiekkalakaksi pitkään aikaan juuri tuon poistettavuuden takia… 😀

    • Toi rapsuttelu on niin ikävää! Mäkin haudoin näitä vaikka kuinka kauan folioissa, ennen kuin irtosivat suosiolla. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework