Pika-arvio: Rimmel BB

Tammikuun LivBoxista putkahti Rimmelin BB-purtilo, jonka ajattelin testata hetimiten. Ounastelin jo boksipostauksessa hieman, etten tule tuotteesta pitämään, mutta kokeillaan nyt kuitenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rimmel BB Cream 9-in-1 (voitaisiinko muuten jo lopettaa nämä x-in-y-nimeämiset?) lupaa yhdeksän hyvää yhdessä tuotteessa. On peittämistä, tasoittamista, häivyttämistä ja ties mitä. Mahtaako kevyenoloinen voide kuitenkaan mitään tälle nassulle? Löytyy kaikenlaista näppyä ja arpea, kuivuutta, ryppyä ja ihoärsytystä. Erityisesti nenän ja leuan seutu silmänympäryksien kera vaativat ekstrapeittoa. Tai edes jonkinlaista optista harhaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joo, kyllähän sitä jotain tapahtui. Näemmä myös valaistusolosuhteille. Valo siis hieman avittaa BB-voidetta ja kaunistelee totuutta, nimittäin silmänympärykset eivät peittyneet aivan noin hyvin vaikka kerrostinkin niille voidetta. Ihoa tasoittava vaikutus oli selvä ja pahimmat punoitukset jäivät piiloon hyvin. Osansa oranssisuuteen tuo myös BB-voiteen sävy, joka on talvenkalpealle iholleni liian tumma. Kesällä se ehkä menisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä sitten on syy siihen, miksi en voiteeseen sen kummemmin ihastunut? Syitä on itse asiassa kaksi. Ensinnäkin voide on jähmeää ja siten inhottavaa levittää. Tuntuma on rasvainen ja tunkkainen, lisäksi kiiltävä pinta huutaa päälleen puuteria. Tämä ei edusta sitä helppoutta, jota BB-voiteilta toivon. Toisekseen etenkin ylläoleva kuva osoittaa hyvin, miten Rimmelin BB-voide kasautuu nenänpielten ihohuokosiin ja korostaa niitä ikävästi. Ihohuokoseni ovat ainakin toistaiseksi suhteellisen huomaamattomat, mutta tämä BB nostaa ne esille selvästi. Ei jatkoon, siis.

Kenelle Rimmel BB -voide voisi sopia? Parhaiten ehkä normaali-ihoiselle tai nuorelle, jota ei haittaa voiteen rasvaisuus tai raskas tuntuma. Iholle, joka ei juuri kaipaa peittoa ja jolle BB-voide toimittaa lähinnä aurinkosuojan ja heleyttäjän virkaa. Hintaa voiteella on noin 13 euroa.

 

Mikä lukuisista markkinoiden BB-voiteista on sinun suosikkisi? Kaipaan vinkkejä!

 

Tuote on saatu LivBoxista, jonka olen saanut ilmaiseksi blogin kautta.

Comments

  1. Mulla myös aika useatkin meikkivoiteet korostaa ihohuokosia, vaikka ne ei ole normisti jättikokoa, mieluummin jopa piener. Sellaiset jää auttamatta käyttämättä, kun eihän pohjan ole kuitenkaan tarkoitus rumentaa ihoa entisestään. 😀

    • Joo, tuo on ihan totta! En tiedä johtuuko tuo oman ihon pintakuivuudesta vai mistä, mutta sellaisia meikkivoiteita ei tosiaan tee mieli käyttää. Blurria mulle ja sassiin! 😀

  2. Kiitos Elisa tästä, mulla on itsellä tämä vielä testaamatta ja taitaa jäädäkin, koska tuo on hieman oranssihko. Ja jos koostumus on tuollaista jankkia, niin joo ei kiitos.

    • Vitsit, pitäis kyllä itsekin ottaa parempaan käyttöön tuo Huuto.net. Pääsisi helpommin eroon kosmetiikasta mitä ei ehdi käyttää tai sellaisista mitkä ei oo sopivia itselle 🙂

  3. Jaaha, tiedänpähän olla korkkaamatta omaa pulloani 😀 Sen sijaan kokeilin tänään ekaa kertaa Rimmelin sitä uutta comfort serum -versiota siitä hypetetystä punakorkkisesta meikkivoiteesta (jonka nimeä en nyt muista) ja HELLO kuinka hyvä se oli! Ainakin näin yhden kerran perusteella tuntuis ihan loistavalta pintakuivalle ja kirjavalle iholle. Maksoi Anttilan tarjouksessa alle 9e joten oli todellakin hyvä ostos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework