Pieni, söpö ja burgundi

Sain reilu kuukausi sitten kätösiini himoitsemani aarteen, eli MACin Burgundy x 9 -paletin. Sen sisaruspaletin Amberin esittely on ollut blogin luetuimpia postauksia loppuvuonna, joten ajattelin heittää eetteriin ajatuksiani myös tästä punaisesta pikkupaletista.

Burgundy x 9 -paletti kuuluu MAC-merkin vakiovalikoimaan ja maksaa 38 euroa. Hinnalla saa yhdeksän minikokoista luomiväriä, joita voi ostaa myös yksittäisinä nappeina. MACin tuotteita saa ostettua Helsingin, Tampereen ja Turun Stockmanneilta sekä tietysti Helsinki-Vantaan lentokentän tax freestä, josta munkin paletti on kotoisin. Ysipaletit ovat viimein löytäneet tiensä myös Stockmannin verkkokauppaan*, JES!

Ylärivi: Honey Lust – Poppyseed – Quarry

Honey Lust on ihana, läpikuultava ja hieman roosaan taittava kulta. Poppyseed (satiini) ja Quarry (matta) toimivat paletin vakiohäivyttäjinä, sillä ne sopivat kaveriksi ihan mille tahansa mulle paletin sävylle. Ihan lempparirivi, jolla saa luotua yksinkertaisen ja kimaltelevan meikin nopeasti.

Keskirivi: Antiqued – Embark – #Noir

No hei vau, mikä upea liekehtivä punaoranssin sävy! Antiqued on pigmenttinen, pehmeä ja helposti levittyvä eli aivan unelma. Lämmin tummanruskea Embark on intensiivinen ja laadultaan moitteeton mattaväri. #Noir on ainoa, jonka kanssa vielä hieman arkailen: tummanharmaalla, lähes mustalla pohjalla on kuparisena kimaltelevaa glitteriä. Erikoinen ja uniikki.

Alarivi: Haux – Star Violet – Sketch

Haux on hieman hohtavampi versio Quarrysta hieman punaisemmalla vivahteella. Tämän sijaan olisin ottanut mieluummin vaalean sävyn, joka sopisi kulmaluulle ja sisänurkkaan. Hohtava Star Violet on juuri niin upea miltä näyttää ja edukseen etenkin vihreäsilmäisillä. Sketch on myös älyttömän hyvälaatuinen ja ihmeekseni olen käyttänyt tätä tummaa violettia punaisella hohteella usein. Täydellinen ulkonurkan terästäjä.

Laadultaan Burgundy x 9 -paletti oli tasaisempi kuin Amber-siskonsa, mutta toisaalta tässä punasävyisessä paletissa oli kolme melkein samanlaista sävyä (Haux, Poppyseed ja Quarry). Tällaisilla toistensa kaltaisilla sävyillä meikkiin saa tuotua helpommin syvyyttä, mutta tavalliselle meikkaajalle yksi kokonaan erilainen sävy olisi ollut käytännöllisempi. Noin muuten kokonaisuus on hyvä ja sävyt pelaavat nätisti yhteen, kuten MACin laadulla saattaa olettaa. Meikkikuvia tulossa ihan justiinsa kohta.

Olen erittäin iloinen, että täydensin kokoelmaani tällä Burgundylla. Vielä mietin, pitäisikö sinisävyinen Navy-ysipaletti käydä hakemassa tiskiltä vai tulisiko sille liian vähän käyttöä huomassani. Verkkokaupassa* näyttäisi olevan tällä hetkellä varastossa Amberia ja violetinsävyistä Purple x 9 -palettia.

 

Miltä tämä burgunditeemainen paletti vaikutti? Onko jokin ysipaleteista löytänyt hyvän kodin luotasi?

 

*mainoslinkki. Saan ostoista pienen komission.

Comments

  1. Ooooh, ihana paletti! *3* Niin mun värit! Toivottavasti saadaan nähdä näillä toteutettuja meikkejä lähitulevaisuudessa. 😉 Rauhallista ja onnellista joulun aikaa! <3

  2. Minulla odottaisi se violetti versio hakuansa postissa 🙂 Harmi kun ei tätä ollut verkkokaupassa myytävänä, muutoin olisi saattanut tämän sen lilan sijasta valita – tai vaihtoehtoisesti molemmat ottaa xD

    • Toi violettikin vaikuttaa tosi kivalta, vaikka mulle tuskin tulisi sillä käyttöä. Sopii sulle paremmin! 🙂 Helsingin tiskiltä tää Burgundy on ollut ikuisuuden loppu, onneksi nyt viimein sain sen käsiini.

  3. Äääh mä niin haluan tämän! Olen yrittänyt metsästää tätä syyskuusta lähtien ja aina mulle myydään vaan ei oota 🙁 Täytyy mennä taas kyselemään! 🙂

  4. Tätä mä olen kyttäillyt koko syksyn mutta ei ole osunut käsiin! Olin jo luopunut toivosta ja oletin näiden ysien olevan jotain kausituotteita mutta josko tämäkin nyt tulisi verkkokauppaan. Kyttäykselle siis!

    • Kannattaa tosiaan kytätä verkkokauppaa ja mahdollisesti värvätä joku lentokentällä käyvä kuriiriksi. Ei meinaan ole ihan helposti saatavilla tää paletti, vaikka kuuluukin normivalikoimaan 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework