Persikkatukka ja kuvausmeikki lähitarkastelussa

Fiilistelin jo aiemmin uutta tukkaa, joka minulle tehtiin KC Professionalin syksyn trendikatsaukseen. Oikeita mallikuvia en ole vielä saanut haltuuni, mutta napsin kuvauspäivän jälkeen kotona kuvat tukkatyylistä ja pronssisesta kuvausmeikistä.

Meikissä haettiin 70-lukua suorine kulmakarvoineen ja vahvoine rajauksineen. Meikkitaiteilija teki meikin täysin eri tavalla kuin olisin sen itse toteuttanut ja se teki kuulkaa minulle todella hyvää! Silmämeikin paino oli selvästi kulmakarvan alkukohdassa ja sisänurkassa, kun taas kasvoilla poskipuna jätettiin lähes olemattomiin ja pronssitukkaa korostettiin voimakkailla varjostuksilla. Pohja on kevyt, mutta peittävä sekoitus Jane Iredalen nestemäistä pohjaa ja Lumenen Blur -meikkivoidetta. Huulipuna on tässä vaiheessa kulunut pois, mutta se oli nuden värinen ja muuhun lookkiin verrattuna jopa vaatimaton.

Tukasta otettiin kuvat useammalla eri tyylillä: suoralla föönimuotoilulla, sileillä Hollywood-kiharoilla, sotkuisilla rantakiharoilla ja lopuksi look oli Kate Mossin lanseeraama heroin chic. Oli mahtavaa päästä leikittelemään eri rooleihin ja eläytyä kuvaajan keksimiin malli- ja näyttelijämaailman kuuluisuuksiin, joita kuulemma varsin erehdyttävästi muistutin. Tituleerattiinpa viimeisiä poseerauksiani jopa nuoren Madonnan näköiseksi. Huh, siinä vasta kehu!

Olinpa muuten vähän nolona, kun kuvaajan tuosta noin vaan heittelemät kuuluisat nimet olivat minulle suurimmaksi osaksi täysin vieraita… Lisäksi tarvitsin ohjeistusta paljon, vaikka kuvittelin olevani rento ja kotonani kameran edessä. Taitaa olla aiemmista malleiluista sen verran pitkä aika, ettei kasvojen rentous tule kuviin ihan itsestään. Joo, minäpä vasta huippumalli!

En malttaisi odottaa, että näen otetut kuvat. En meinannut nimittäin tunnistaa itseäni niistä muutamasta otoksesta, jotka kuvaaja minulle näytti. Tukka on edelleen ihana ja olen jo kerran päässyt sitä suoravärein ehostamaankin.

 

Miltä näyttää? Onko 70-luku jee?

 

Comments

  1. Vau, näytät upealta! 🙂 Tosi jännä juttu muuten miten kulmakarvojen muoto vaikuttaa ihan koko ulkonäköön. Huomaa selvästi, kun ovat niin erilaiset kuin mitä on tottunut sulla näkemään. Hyvät nämäkin, vaikka itse meikkaamasi vieläkin paremmat! 🙂

    • Kiitos Linda <3 Mä näytän mielestäni tosi surulliselta suorilla kulmilla (jollaiset mulla on mm. rippikuvassa, kröhöm), mutta meikkaajan näkemys oli "kohtalokas" 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework