Perjantain drinkkivinkki: The Body Shop Virgin Mojito

Pääsykoe on tehty ja voin viimein vaihtaa vapaalle. Aherrus toki jatkuu myöhemmin, sillä opiskelen kesän jotta saan kandintutkintoni ulos syksyllä. Sitä ennen esittelen kuitenkin herkullisen drinkkituoksun, joka on valloittanut vartalonhoitoni täysin.

The Body Shopin tämän vuoden kesätuoksu on kirpeänmakea Virgin Mojito. Siinä missä kevään Fuji Green Tea keskittyi harmoniaan ja teen tuoksuvivahteisiin, lykkää Mojito nenän alle aimo annoksen minttua, limeä ja sokeria. Mojito lukeutuu omiin suosikkidrinkkeihini ja mikä parasta, se on helppo toteuttaa sekä alkoholillisena että alkoholittomana tilanteen mukaan. Mikäli saan mintun kukoistamaan pihalla, aion tehdä kesäjuhliin alkottoman mojitoboolin jota voi jokainen vieras terästää haluamallaan määrällä rommia.

Virgin Mojito Body Butter

Kesäunelmat sikseen ja katse itse Mojito-tuotteisiin. Vartalovoi on taattua, kermaista The Body Shop -laatua. Kostetuttavuudeltaan tämä on vartalovoiden keskikastia sopien erinomaisesti normaalille iholle ja hieman reilummin annosteltuna myös kuivalle iholle. Sokerinen, mutta raikas tuoksu jää iholle mutta ei torpedoi hajuaistia täysin. Vartalovoissa onkin löydetty hyvä tassapaino selkeän tuoksumaailman ja nenäystävällisyyden välillä.

Virgin Mojito Body Scrub

Kuorintaa hieman vieroksuin aluksi, sillä oletin vihreiden palleroiden olevan parjattua mikromuovia joka kerääntyy vesistöihin ekokatastofimaisin seurauksin. The Body Shopilta kuitenkin varmistettiin, että vihreät kuorivat pallot ovat selluloosaa ja täten maatuvia. Hyvä juttu!

Rakenteeltaan kuorinta on aika kevyttä ja geelimäistä, vaikka odotin jotain sokerisen karheaa. Omaan makuuni teho on siis hieman liian hento, minulla kun on tapana rääkätä vartalon iho melkein verille viikottaisessa kuorinnassa… Toisaalta keveyden ansiosta kuorinta sopii käytettäväksi useammin.

Virgin Mojito Body Sorbet

Jo viime vuonna ihastuin Body Sorbeteihin ja tänä kesänä romanssi saa jatkua. Kuumimmilla helteillä säilytän kevyesti kosteuttavaa sorbettia jääkaapissa, jotta viilentävä tunne olisi maksimaalinen. Kuivaihoisille tämä ei missään nimessä käy ainoaksi vartalokosteuttajaksi, mutta kelpo apu se vartalovoin lisänä on. Olenpa välillä tuoksua kerrostaakseni voidellut sääret illalla vartalovoilla ja aamulla uudelleen sorbetilla. Toimii!

Virgin Mojito Body Splash

Jännin uutuus on ehdottomasti Virgin Mojito Body Splash. Tätä tuoksuvettä on tarkoitus annostella reilulla kädellä, siksi pullossa on suihkeen sijaan kaatonokka. Nestettä kaadetaan kädelle, hierotaan kädet yhteen ja taputellaan niska, dekoltee ja käsivarret läpi. Hentoinen tuoksu ei jää iholle pitkäksi aikaa, joten Splashia voi huoletta lisätä päivän aikana. Kannattaa kuitenkin varoa altistamasta hajusteella siveltyjä ihonosia auringolle, sillä aurinko voi hajuvesien kanssa reagoida ikävästi. Mikäli annostelumekanismi tuntuu törpöltä, voi vartalovirvokkeen siirtää vaikka tyhjentyneeseen suihkepulloon.

Vartalovoin hinta on 19,50 euroa, kuorinnan 18,90 euroa, vartalosorbetin 15 euroa ja vartalotuoksun 22,50 euroa. Näiden lisäksi Virgin Mojitoa on tarjolla suihkugeelinä ja drinkkiteemaisissa lahjapakkauksissa. Lahjapakkaukset vaikuttavat ihanilta kesätuliaisilta esimmerkiksi mökille vietäväksi. Omiksi suosikeikseni nousivat vartalosorbetti ja Body Splash.

 

Joko olet päässyt Mojito-huumaan? Mikä on suosikkijuomasi kesällä?

 

Tuotteet saatu testiin blogia varten ilmaiseksi. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Mä kävin eilen ostamassa vartalovoidetta ja saippuaa mukaan Välimerelle, aivan ihastuttava lomatuoksu! <3 (Suosikkidrinkki kesällä? Voiko se olla muu kuin mojito?)

  2. Täytyypä käydä nuuhkimassa näitä Body Shopissa! Mojito ei ehkä ihan ykkössuosikki ole, vaikka hyvää se onkin. Ihastuin jokin aika sitten Golden Capin mansikka-lime-siideriin. 8) Ehkäpä se onkin mun kesäjuoma!

  3. Hiukanko noi mojitot vaikuttaa ihanilta 🙂 Mulla taitaa olla kertynyt bonuksia sen verra että vois jonkun noista ostaa.

  4. Kyllä on järkyttävä muoti nykyään tuo kirkkaan punaiseksi tursattu turpavärkki, varsinkin kun se useimmiten on jollain Botoxilla paranneltu huoraturpa. Kaiken huippu oli erään hypermarketin kassa, verenpunainen huulipuna kuivissa tursahuulissa uurteissa kasassa. Katsokaa nyt saatana joskus peiliin, oletteko muka hyvinkin tyylikkäitä??!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework