Perheenlisäystä!

Hih, olipas sensaatiohakuinen otsikko tällä tekstillä 😉 En vain voinut vastustaa kiusausta…

Nimittäin perhe todella kasvoi kymmenellä uudella jäsenellä, luomiväri-sellaisella. Ihanainen Päivi diilasi minulle Inglotin alemyynneistä kaksi viiden sävyn palettia ja olin niin iloinen kun nämä postissa saapuivat: kerrassaan mahtavat lisät ruskeavoittoiseen Inglot-kokoelmaani. Annoin Päiville vapaat kädet sävyjen valinnassa ja nopeasti soiteltuamme aletiskien ääreltä (Päivi Inglotissa ja minä samaan aikaan Stockalla) jäin odottamaan yllätyspakettia. Välittäjäni oli niin ihana, että lähetti vielä kuvat sävyistä Facebookin välityksellä ennen postin toimitusta.

Paletit ja luomivärit saapuivat ehjänä perille, ja sain kulutettua hyvän tovin kun asettelin kymmentä luomiväriä kahteen palettiin juuri oikeilla väriyhdistelmillä. Ja sainkin kuulkaa aikaiseksi aika kivat kombot!

inglott

Toinen paletti on selkeästi lämminsävyisempi: marjaisa punainen (pearl 449), kulta (pearl 430), vaaleanruskea (pearl 404), tummanruskea (shine 21) ja harmahtava taupen sävy glitterillä varustettuna (DS 461).

inglott2

inglott3
Ruotsi-kulmaus!

Sitten kylmempään yhdistelmään: musta glitterihanuus (DS 498), harmaa/hopea (pearl 454), tummanvihreä (pearl 414), sininen (AMC 70) ja keltainen/okra (pearl 403).

inglott4

Ja vielä swatchit. Kaikki ovat taattua Inglot-laatua ja levittyvät luomelle pehmeästi. Ingloteissa olen aina tykännyt siitä, että sävyt on superhelppo häivyttää toisiinsa ja niissä riittää pigmenttiä. Ihan täydellisiä siis.

Erityissuosikeikseni nousivat kertaheitolla punainen (pearl 449), keltainen (pearl 403) ja tummanvihreä (pearl 414).

Kiitos kaunis siis diilerilleni tästä alehairahduksesta! Nyt alan purkaa Inglot-meikkejä varastosta, joten hetken aikaa blogissa nähdään meikkikuvien tulva 🙂

Sattuiko sinulle alehairahduksia? 🙂

PS. Vain kosmetiikkanarkkari voi ymmärtää toista: kun huutelin kosmetiikkabloggaajien FB-yhteisössä ”ei kukaan pystyis diilaamaan mulle noita??”, vastasi Päivi hakevansa minulle paletit ilomielin. Käydessään Inglotin tiskillä hän oli oman ostohurahduksensa jälkeen joutunut selittelemään, että ”nää tulee siis mun kaverille, ei mulle”… Oli myös varmasti Stockalla monella naurussa pitelemistä, kun keskustelin vakavaan sävyyn puhelimessa okran ja harmaan sävyistä. Puheen intensiteetistä päätellen olin varmasti monen mielestä hääpukua ostamassa.

My fellow cosmetic addict Päivi was very kind and bought some Inglot eyeshadows for me. I gave her the possibility to choose the shades (the only criteria was ”no violet” :D) and she did absolutely brilliant job: I got one warm palette and one colder one 🙂

I like Inglot eyeshadows especially because they are so easily blendable and pigment-rich.

Do you have Inglot products in your make-up bag? 🙂

Comments

 1. 😀 😀 😀

  Huojentavaa kuulla, että tykkäsit sävyistä! Tuo lämpimämpi paletti ei ole yhtään sellainen, jota valitsisin itselleni, joten tuntui hassulta valita sellaisia sävyjä ylipäätään kenellekään. Huomasi, että helpoimmat sävyt oli jo ostettu pois Inglotilta. Mutta lämpimiä toivoit ja sait ja tosi kiva jos nuo olivat mieleisiä. 🙂 Pari sävyä ovat aika samanlaisia keskenään kyllä.

  • No, mulla kyllä niitä ns. helppoja sävyjä riittää eli ei huolta sen suhteen 🙂 Nämä oli just hyviä ja ihanaa, että viitsit ylipäänsä nämä mulle hankkia!

   Inglotilla tuskin voi välttyä siltä, että osa sävyistä on pakostikin vähän samannäköisiä. Esimerkiksi Grimasilla on mielestäni paljon isompi vaihtelu (ainakin mattasävyissä) sävyeroissa, vaikka kahden sävyn numerot olisivatkin lähellä toisiaan. Esimerkiksi matat 565 ja 566 ovat aivan erilaisia.

   Ilmeisesti Inglotilla kuitenkin osittain on tärkeää myös hurjannäköinen valikoima, jolloin samankaltaisia sävyjä on ihan markkinoinnillisestikin hyvä olla.

   Kyllähän tuota Inglotia pitää vielä hankkia, tarvisi vaan ottaa nuo kaikki jo omistamansa sävyt (tai edes kuvat niistä!) mukaan seuraavalle ostosreissulle niin varmistuisi ainakin paremmin tuo sävyjen erilaisuus.

 2. Ha, mäkin haalin itselleni 10 nappia lisää kun kävin vanhalla koulullani. En ymmärrä miksi pyöreät napit poistuu, mulla on vain niitä! :/ Ja ne on kivoja. Höh. Mutta ihana tuo ruotsikulmaus! 😀

  • Mulla oli ennestään molempia, eikä mitään suurta preferenssiä sen suhteen kummista tykkäsin enemmän. Pyöreät vaan oli halvempia, ja tarpeeksi riittoisia tällaiselle perusmeikkaajalle kuitenkin eli onhan se harmi että ne poistuvat.

   Ruotsi-kulmaus on kyllä ihan mahtava 😀 Tajusin sen tosiaan vasta kun olin napit jo kiinni laittanut. Ei siis valitettavasti ollut tahallinen oivallus 🙂

 3. Oi aivan ihania sävyjä! Itse en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla Inglotin luomivärejä. Olen yrittänyt hillitä itseäni ja käyttää vanhoja meikkejä pois! 🙂

  • Vanhojen meikkien kuluttaminen on kuule todella hieno juttu! 🙂 Mulla taas aina tuppaa unohtumaan, että niitä luomivärejäkin on jo ihan oikeasti aivan liikaa yhden elämän tarpeisiin.

   Jos kuitenkin joskus päädyt hankkimaan uusia luomivärejä, suosittelen lämmöllä Inglotia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework