Pastellia sen olla pitää

Taas on aika kevään, ja sitä myöten värikkäämpien meikkien. Rakastuin viime kesänä IsaDoran Bon Bon Mint -luomiväriin ja onnistuinkin alemyynnistä kyseisen ihanuuden kotiuttamaan. Kun karkkipinkille Rimmelin Indulgence-punalle ehdotettiin kaveriksi mintunvihreää, kaivoin oitis tämän unohdetun ihanuuden naftaliinista. Pastellit jäävät minulla talviaikaan hyvin vähälle käytölle, silloin panostan yleensä harmaisiin ja tummiin meikkeihin (tylsää!).

Tässä kuitenkin vähän värikkäämpi kesämeikki sateisen päivän ratoksi 🙂 Samantapaisen olen tehnyt aiemminkin.

Pohjustin luomet NYXin Jumbo Eye Pencilillä, sävyssä Milk (valkoinen). Näin mintusta tuli ehkä aavistuksen liian vaalea, ja sainkin pakata väriä luomelle oikein kunnolla saadakseni haluamani minttuisan efektin. Täytyykin katsastaa Goshin luomiväripuikot ja sieltä etenkin sävy Love that mint.

Kissamainen eyeliner (WnW Mega Liner) tekee silmistäni hurrjan isot. Vaikutelmaa korostaakseni laitoin NYXin kynää myös sisäluomelle, ja tykkäsin kovasti. Valkoinen sisärajaus pysyi yllättävän hyvin, en seuraavaan viiteen tuntiin joutunut korjailemaan meikkiä ollenkaan. Alaluomella IsaDoran Lilac Daydream.

Kuvat ovat nyt jotenkin hassusta kuvakulmasta otettuja. Mitäköhän taas on ollut mielessä, kun itsekseni näitä kuvia olen räpsinyt… Välillä sitä vain kadottaa ihan kokonaan otteensa kuvaamiseen.

Värikäs huulipuna kyllä piristää päivää kuin päivää. Myös muiden kuin itsen: minä ainakin ilahdun, kun näen jollakin huulipunaa kävellessäni kaupungilla 🙂

Springtime is here! Here’s a colourful makeup with Rimmel Indulgence lipstick and IsaDora Bon Bon Mint. I used NYX Jumbo Eye Pencil (Milk) as a base on my lid but next time I’ll use something mint or green coloured primer since the white really took away some of the mint. I used Jumbo Pencil also as inliner and it made my eyes look huge. The cat-like eyeliner is WnW’s Mega Liner, really good quality for the price.


Lipstick always cheers me up, no matter if I am wearing it or if I see beautiful lipstick on someone else’s lips 🙂

Comments

  1. Ihana yhdistelmä.Mulle tulee vain talvinen olo turkoosista =) Eli huurteiset luomet ja kesäisen kevyet huulet..mutta hyvin mätsää.

    • Joo, onhan turkoosi ja minttu kuitenkin vähän semmosia talvivärejä, mut itse miellään ne aika lailla kuitenkin kevääseen liittyviksi. Either way, tykkäsin tästä meikistä 🙂

  2. Heii 🙂 ajattelin vain tulla kertomaan, että vastailen sun kysymykseen toisessa reenipostauksessa sitten. Tuohon minkä just julkaisin meni jo niin paljon aikaa ja ajatusta, että päätin tehdä eri osia ; D

    • Kiitos 🙂 Oli kyllä ihanan raikas meikki, sain oikein kehujakin kaverilta joka oli sitä mieltä, että hänelle heti samanlainen. 🙂

    • Kiitos 🙂 Oon ihan rakastunut tuollaiseen paksuun kissarajaukseen, käytän sitä lähes joka meikissä nykyään. Mulle kun ei tuo sisärajaus mielestäni sovi, niin paksu eyeliner on sitten se jolla tuon sitä näyttävyyttä meikkiin.

    • Kiitos haasteesta! Heti kun saan lomaviikkoni kunnolla käyntiin niin alan toteuttaa näitä haastepostauksia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework