Parhaat MAC-huulipunat

MAC_huulipunat_parhaat

*Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Multa on monesti tiedusteltu, mitkä ovat suosikkituotteitani MAC-merkiltä. No niitähän riittää 😀 Tässä postauksessa keskitytään merkin huulipuniin ja mun lemppareihin valikoimasta, mutta tulossa on myös muita suosikkituote-esittelyitä.

Huulipunat kuuluvat MACin hittituotteisiin ja ymmärrän sen hyvin. Laajasta valikoimasta löytyy kenelle tahansa sopiva koostumus ja täydellinen sävy. MAC-huulipunat sopivat meikkaajaguruille ja aloittelijoille yhtä lailla ja suosittelen ehdottomasti MAC-meikkaajien konsultointia, kun on etsimässä uutta ihanaa huulipunaa. Monet huulipunat olen itsekin löytänyt juuri ammattitaitoisen henkilökunnan avulla. 🙂

Ruby Woo – Ruby Woo on varmasti legendaarisin MAC-puna, ja onhan se ihana. Upea, klassinen punainen on Retro Matte -laatua eli erittäin pysyvä ja erittäin kuiva huulipuna. *Ruby Woo sopii joka tilanteeseen.

Impassioned – Aah toinen mun ehdottomista lemppareista! Impassioned on lämmin pinkki, jossa on lämmin vivahde. Uniikki sävy, jonka kaltaista en ole muilta merkeiltä löytänyt. *Amplified-laatu takaa intensiivisen värin ja miellyttävän, voidemaisen tunnun huulilla.

Heroine – Ihana, hiukan lämpimään nojaava violetti. *Heroine on mattalaatua, eli ei niin kuivattava kuin Retro Matte mutta ei kuitenkaan kosteuttava. Erityisen ihana statement-punaksi, kun kaipaa jotain näyttävää.

Morange – Tulinen punaoranssi, joka on peittävää Amplified-laatua. Kesäpunien ykkönen, näyttää upealta aurinkopuuterilla kuorrutetussa lookissa. *Morange taisi olla toinen ostamani MAC-puna heti Ruby Woon jälkeen.

Creme Cup – Muihin valitsemiini sävyihin verrattuna ehkä vaatimaton, mutta verraton arkipuurtaja. *Creme Cup -punaan tartun, kun tarvitsen jokaiseen meikkiin sopivaa nudepunaa. Creme Cup on legendaariseen Creme d’Nude -punaan verrattuna punaisempi, hieman ruusuisen malvainen sävy. Vielä vaaleampaa kaipaaville sopii esimerkiksi Japanese Maple, joka sekin on mulla kovassa käytössä.

Toivelistalla: Saint Germain & Candy Yum Yum – Tässä kaksi punaa, jotka varmasti löytävät tiensä kokoelmiini jossain vaiheessa. *Saint Germain on juuri sellainen viileä haaleanpunainen sävy, joka sopii pastellisiin hattarameikkeihin ja luo kivan kontrastin muuten niin lämpimän sävyiselle iholleni. Amplified-laatu takaa, että puna myös peittää hyvin (toisin kuin monet vaaleat sävyt). *Candy Yum Yum puolestaan on mattapunien klassikko, kirkas pinkki jollainen jokaisella nyt vaan täytyy olla – ja mulla ei vielä ole!

Nämä punat ovat varmaan aika peruskamaa MAC-tuntijoiden piirissä, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti ollut tosifaneille. Klassikot ovat klassikoita kuitenkin täysin syystä ja suosittelen tsekkaamaan nämä sävyt, jos MAC merkkinä on vielä vieras. *MAC-meikkejä saa ostettua esimerkiksi Eleveniltä. Huulipunien hinta on noin 19,30 euroa.

Oliko joukossa omia suosikkejasi? Jos ei, niin vinkkaa kokeilemisen arvoisista lemppareista kommenteissa!

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

Comments

    • Ruby Woo <3 Mattalaatu tosiaan on MACillä ihan superhyvä. Samoin tykkään Amplified-huulipunista, niissä on mielettömän mukava tuntu huulilla! 🙂

  1. Haha, mulla on noi kaikki sun lempparit 😀 Kertonee siis, että ovat munkin suosikkeja..! Mä tykkään myös nudesta Hug Me’stä ja syksyisestä Captive’sta <3

    • Hahaa ne on lemppareita siis syystä! 😀 Hug Me -punaa oonkin jo katsellut, vitsit kun ostoslista vaan kasvaa… 🙂

    • Oi Russian Red on upea! Chiliä oon mäkin katsellut, sellainen multa vielä puuttuu kokoelmista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2020 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework