Parhaat MAC-huulipunat

MAC_huulipunat_parhaat

*Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Multa on monesti tiedusteltu, mitkä ovat suosikkituotteitani MAC-merkiltä. No niitähän riittää 😀 Tässä postauksessa keskitytään merkin huulipuniin ja mun lemppareihin valikoimasta, mutta tulossa on myös muita suosikkituote-esittelyitä.

Huulipunat kuuluvat MACin hittituotteisiin ja ymmärrän sen hyvin. Laajasta valikoimasta löytyy kenelle tahansa sopiva koostumus ja täydellinen sävy. MAC-huulipunat sopivat meikkaajaguruille ja aloittelijoille yhtä lailla ja suosittelen ehdottomasti MAC-meikkaajien konsultointia, kun on etsimässä uutta ihanaa huulipunaa. Monet huulipunat olen itsekin löytänyt juuri ammattitaitoisen henkilökunnan avulla. 🙂

Ruby Woo – Ruby Woo on varmasti legendaarisin MAC-puna, ja onhan se ihana. Upea, klassinen punainen on Retro Matte -laatua eli erittäin pysyvä ja erittäin kuiva huulipuna. *Ruby Woo sopii joka tilanteeseen.

Impassioned – Aah toinen mun ehdottomista lemppareista! Impassioned on lämmin pinkki, jossa on lämmin vivahde. Uniikki sävy, jonka kaltaista en ole muilta merkeiltä löytänyt. *Amplified-laatu takaa intensiivisen värin ja miellyttävän, voidemaisen tunnun huulilla.

Heroine – Ihana, hiukan lämpimään nojaava violetti. *Heroine on mattalaatua, eli ei niin kuivattava kuin Retro Matte mutta ei kuitenkaan kosteuttava. Erityisen ihana statement-punaksi, kun kaipaa jotain näyttävää.

Morange – Tulinen punaoranssi, joka on peittävää Amplified-laatua. Kesäpunien ykkönen, näyttää upealta aurinkopuuterilla kuorrutetussa lookissa. *Morange taisi olla toinen ostamani MAC-puna heti Ruby Woon jälkeen.

Creme Cup – Muihin valitsemiini sävyihin verrattuna ehkä vaatimaton, mutta verraton arkipuurtaja. *Creme Cup -punaan tartun, kun tarvitsen jokaiseen meikkiin sopivaa nudepunaa. Creme Cup on legendaariseen Creme d’Nude -punaan verrattuna punaisempi, hieman ruusuisen malvainen sävy. Vielä vaaleampaa kaipaaville sopii esimerkiksi Japanese Maple, joka sekin on mulla kovassa käytössä.

Toivelistalla: Saint Germain & Candy Yum Yum – Tässä kaksi punaa, jotka varmasti löytävät tiensä kokoelmiini jossain vaiheessa. *Saint Germain on juuri sellainen viileä haaleanpunainen sävy, joka sopii pastellisiin hattarameikkeihin ja luo kivan kontrastin muuten niin lämpimän sävyiselle iholleni. Amplified-laatu takaa, että puna myös peittää hyvin (toisin kuin monet vaaleat sävyt). *Candy Yum Yum puolestaan on mattapunien klassikko, kirkas pinkki jollainen jokaisella nyt vaan täytyy olla – ja mulla ei vielä ole!

Nämä punat ovat varmaan aika peruskamaa MAC-tuntijoiden piirissä, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti ollut tosifaneille. Klassikot ovat klassikoita kuitenkin täysin syystä ja suosittelen tsekkaamaan nämä sävyt, jos MAC merkkinä on vielä vieras. *MAC-meikkejä saa ostettua esimerkiksi Eleveniltä. Huulipunien hinta on noin 19,30 euroa.

Oliko joukossa omia suosikkejasi? Jos ei, niin vinkkaa kokeilemisen arvoisista lemppareista kommenteissa!

Comments

    • Ruby Woo <3 Mattalaatu tosiaan on MACillä ihan superhyvä. Samoin tykkään Amplified-huulipunista, niissä on mielettömän mukava tuntu huulilla! 🙂

  1. Haha, mulla on noi kaikki sun lempparit 😀 Kertonee siis, että ovat munkin suosikkeja..! Mä tykkään myös nudesta Hug Me’stä ja syksyisestä Captive’sta <3

    • Hahaa ne on lemppareita siis syystä! 😀 Hug Me -punaa oonkin jo katsellut, vitsit kun ostoslista vaan kasvaa… 🙂

    • Oi Russian Red on upea! Chiliä oon mäkin katsellut, sellainen multa vielä puuttuu kokoelmista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework