Paluu MAC-kausikokoelmien pariin

*Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Olen lukuisia kertoja puhunut siitä, kuinka ihastunut olen MAC-tuotemerkin valikoimaan. Merkin valikoimahan on jo itsessään laaja ja eritoten ammattilaisille suunnattu, joten meikkivoiteista löytyy oletuksena useita kymmeniä sävyvaihtoehtoja ja tarjolla on koottavia paletteja, sekoitusnesteitä ja muita meikkitaiteilijoiden tarvitsemia tuotteita.

Hieman taustaa MAC-innolleni löytyy muun muassa näistä teksteistä:

Yksi osa MACin viehätystä on kuitenkin vain rajoitetun ajan saatavilla olevat kausi- ja yhteistyökokoelmat, joita ilmestyy vinhalla vauhdilla. MAC-kokoelmien mukana pysyvät vain tosifanit ja ehkä juuri kokoelmien paljouden vuoksi podin pitkään kyllästymistä näihin Limited Edition -tuotteisiin.

Nyt into on kuitenkin palannut kahden tämänvuotisen kokoelman myötä. Keväinen Boom Boom Bloom -kokoelma ja yhteistyössä Disneyn kanssa toteutettu Aladdin-kokoelma yhdistelivät sellaisia tuotteita, sävyjä ja pakkauksia, että ostin itselleni pari juttua välittömästi.

Boom Boom Bloom -kokoelmasta poimin kirsikankukkakuvioidun 9-luomiväripaletin, jonka sävyt ovat herkkä yhdistelmä kuparia, vaaleanpunaista, samppanjaa ja ruskeaa eli just niitä rakastamiani turvavärejä. Omistan pari muutakin MACin 9-palettia, joten tiesin jo paletin olevan kätevän kokoinen ja tulevan käyttöön.

Upeat Aladdin-huulipunat puolestaan houkuttelivat vaikka millä sävyillä, mutta päädyin lopulta turvalliseen murretun malvaiseen Princess Incognito -sävyyn, jossa on ripaus oranssia.

Oli suorastaan ihanaa kokea pitkästä aikaa ihastuksen tunnetta uuteen meikkituotteeseen. Olen pohtinut paljon suhdettani kuluttamiseen (kukapa ei näinä aikoina olisi) ja miettinyt, mitkä ovat niitä asioita joista tulen rehellisesti iloiseksi ja jotka jäävät käyttöön vielä pidemmäksi aikaa. Olen siis tietoisesti pyrkinyt karsimaan ostoslistaltani sellaiset hetken hairahdukset, pelkän pakkauksen tai yhden sävyn vuoksi viehättävät asiat tai tuotteet, jotka eivät kerta kaikkiaan sovi käyttötottumuksilleni. Nyt voin sanoa, että nämä kaksi ovat olleet alkuvuoden ja kesän ilahduttavimpia hankintoja mitä tulee meikkaukseen!

Instagramini puolella on muuten käynnissä vähennysprojekti, jossa poimin päivittäin 10 itselleni turhaa tavaraa ja laitan ne kiertoon. Menneet storyt löytyvät kohokohdat-osiosta profiilistani, sieltä näkyy muun muassa kuinka laitan 100 sivellintä eteenpäin.

Koen hiukan kurjaksi jakaa hehkutusta tuotteista, joita ei enää ole saatavilla. Haluan kuitenkin muistuttaa, ettei jonkun meikkilookin toteuttaminen välttämättä vaadi uutta ostosta: usein varastoista löytyy jo jotain lähes samankaltaista ennestään.

*MACin tuotteita ja kausikokoelmien tuotteita voi ostaa muun muassa työpaikaltani Eleveniltä.

Haluaisin kuulla, mikä oli viimeksi ilahduttanut ostoksesi! Minulla näiden meikkien lisäksi polkkakarkin tuoksuinen Mummi & Minä -siivoussuihke 😀

Sytytkö kokoelmatuotteista vai jäävätkö ne kauppaan?

Comments

  1. Mä olen ollut vilpittömän iloinen Kikon vesimelonin sävyisestä huulikiillosta, jonka ostin halvan hinnan kannustamana puoliksi läpällä. Se on ihan himpulanpimpulan hyvä, enkä ole vielä uskaltanut tarkistaa mihin saakka joudun matkustamaan uuden kappaleen saadakseni.

    Ja kyllä, vanhana MAC-narkkarinahan rehasin juuri kaksin kappalein vesimelonin tuoksuista Fix+ -suihketta aina Sveitsistä saakka (ja maksoin itseni kipeäksi), jotten vain jäisi ilman.

    • Sulla on joku vesimelonifiksaatio nyt kyllä! Vieroitushoitoon veisin mutta kun ymmärrän niin hyvin, niin enpä taida 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework