Ostoksia + arvonnan voittaja!

Kävinpäs sitten pikapyörähdyksellä Seppälässä ja mukaan tarttui vaikka mitä. Innostuin Wet ’n Wildin kaupanpäällistarjouksesta: osta 15 eurolla, saat kynsilakkasetin kaupan päälle. Kannattava diili minusta, nimittäin minikokoisia 6,5 millilitran kynsilakkoja on setissä viisi kappaletta ja osa juuri sen värisiä joita olin suunnitellutkin hankkivani.

Sävyt: Hush Hush, Club Havana, Tropicalia, Red Tape ja Haze of Love.

Kynsilakkasetti (Mega Last Sassy) vaikuttaa oikein kivalta ja toimivalta. Kirkkaanpunaista Red Tapea ehdinkin jo testata kaverin kynsille ja hyvin pelittää, jo kaksi kerrosta peitti ja sävy on todella hyvä. Lisäksi tuo pussukka on ihan kunnollisen oloinen, tosi hyvä esim. matkoille!

I’m Getting Sunburned.

Silent Treatment.

Mitä sitten ostinkaan saadakseni tämän lakkapakkauksen… Luomivärejä tietty 🙂 Mukaan tarttuivat kolmen värin paletit I’m Getting Sunburned ja Silent Treatment. Wet ’n Wildin pakkaukset ovat hieman muuttuneet, eikä etiketissä lue enää paletin nimeä ranskaksi. Tämä on minusta harmi, koska tykkään hirmuisesti ranskan kielestä, muille tämä on varmaan pikku seikka.

Testasin nopeasti Sunburned-paletin ja mikä pigmentti! Tämä todella yllätti. Siis huh. Varsinkin keskimmäinen sävy (tumma ruskea vaaleanpunaisella ja kultaisella hohteella) on aivan timanttia tavaraa. Aivan ihanaa, olen nyt lyhyen ajan sisään löytänyt kaksi hyvää tummanruskeaa: tämän sekä MACin Roasted Chestnut -pigmentin. Myös WnW:n paletin kulta on aivan ihana, vaaleanpunainen ehkä hieman heikompi pigmentiltään mutta kuitenkin aivan riittävä näyttävään silmämeikkiin.

Sitten arvonnan voittajaan. Random.org ystävällisesti avusti arvonnassa ja voittajaksi päätyi kommentti numero neljä, eli Pumpulipupu! Onnea voittajalle 🙂 Postiin lähtee Wet ’n Wildin luomiväritrio sävyssä Don’t Steal My Thunder / Voler la Vedette (ihanaa, tässä on vielä ranskankielinen teksti!) sekä saman merkin huulikiilto sävyssä Sun Glaze.

Tässä vielä Pumpulipupun ihonhoitovinkki:

”Sanoisin, että kunnon huolellinen pesu ja puhdistus joka ilta ja kuorinta siihen päälle muutaman kerran viikossa. Ja kuorinnan jälkeen sitten niin pitkään ilman meikkiä kuin mahdollista että iho saa hengittää, esim. yksi viikonloppu tai tämä itsenäisyyspäiväkin olisi ollut hyvä jos ei ole mitään menoja. Tai jouluna sitten ainakin. Tulee kyllä valitettavasti sitten aika kauniita joulukuvia, mutta kauneuden eteen on vähän kärsittävä. :)”

Voittajalle: Don’t Steal My Thunder -paletti sekä Sun Glaze-huulikiilto.



Kiitos kaikille osallistujille hyvistä vinkeistä. Säännöllinen elämä, hyvä ruokavalio, runsas veden juominen sekä oikeaoppinen puhdistus tuntuivat monella olevan vinkkien kärkeä, ja niinhän se onkin. Eipä minun roskaruokapainotteisella syömiselläni, jatkuvalla valvomisellani ja liiankin nestepitoisella elämälläni tässä syksyllä saa millään hyvää ihoa, vain näppyjä ja ihottumaa. Meikit sentään pesen aina ennen nukkumaanmenoa, vaikka menisi miten myöhään. Tämän periaatteen äiti on minulle opettanut ja siitä olen pitänyt kiinni 🙂 On muuten heti freshimpi olo aamulla, vaikka muuten ehkä olisikin vähän heikossa hapessa 😉

Onko joku muu tutustunut WnW:n uusiin meikkeihin? Tai no uusiin ja uusiin, olen aika myöhäisherännäinen näissä asioissa…

Comments

  1. Siis mitä, en voi uskoa että voitin! En ole koskaan voittanut mitään, ihan mahtavaa! Lämpimät kiitokset siis!

    Ja juuri tuo Wet n Wildin paletti minulta muuten puuttuu, vaikka muuten olenkin haalinut niitä ihan kiitettävästi. Ihan mahtava nimikin sillä on! 🙂 Olen vielä juuri innostunut harmaista/hopeisista silmämeikeistä, joten tosi hyvä sattuma. Kiitos siis!

    Myös tuo huulikiilto vaikuttaa tosi kinnostavalta, en ole ennen testannutkaan Wettiksen huulikiiltoja, mutta olen kyllä halunnut. 🙂

    Kiitos ihana, jee, olen niin onnellinen! 🙂

  2. Hihii, hyvä että osu kohdilleen 🙂 Vähän pelkäsin että sulla olisi tuo jo, mutta onneksi ei ollutkaan. Ajattelin, että tuo huulikiilto nudesävyisenä sopisi hyvin tuon silmämeikkipaletin kanssa yhteen. Ainakin Mirssiina on muistaakseni Wettiksen kiiltoja kehunut (tai sitten se oli joku muu, en muista :D), joten ei kun testaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework