Oranssi ja ihana

Sain synttärilahjaksi kaksi luomiväriä: oranssin Dynamon Electric Cool -kokoelmasta ja vakituisesta kokoelmasta tummanharmaan, hohtavia hippusia sisältävän luomivärin (nimi ja itse purkki ovat tällä hetkellä saavuttamattomissa). Electric Cool -kokoelma oli siitä jännittävä, että luomiväreissä oli uusi voidemaisesta puuteriseksi muuttuva koostumus. Näitä on toki nähty muilta merkeiltä ennenkin, mutta MACille kokeilu oli uutta. Luomivärien pinta on upottavan pehmeä ja silkkinen, ja iholle väri levittyy pehmeästi ja lohkeilematta. Glitterisemmillä sävyillä koostumus ei oikein toimi, mutta nämä vähemmän hohtavat… Mahtavia!

Tiesittekö muuten, että kaikki MACin uutuustuotteet testataan ensin lavaolosuhteissa MACin meikkitaitelijoiden toimesta? Heillä on jatkuvasti pakissaan tuotteita, jotka ovat tulossa tuleviin kokoelmiin eikä heillä ole välttämättä muuta tietoa tuotteista kuin työnimi ja käyttötarkoitus. Näin kaikki MACin uutuudet käyvät läpi saman testiprosessin vaativien käyttäjien ja olosuhteiden kanssa. MAC kerää käyttökokemukset meikkitaiteilijoilta ja muokkaa tuotteita niiden mukaan.

Oranssi on yksi suosikkiväreistäni mitä silmämeikkiin tulee, joten Dynamo pääsi ensimmäisenä sulostuttamaan meikkilookkia. Luomiväri hohtaa sekä vaaleanpunaisena että oranssina riippuen valaistuksesta. Tässä muuten näkyy myös, kuinka terävän ja tarkan rajauksen saa aikaan Joe Blascon rajausvärillä.

Alaluomi kaipasi tasapainotusta, joten lisäsin sinne samaista ruskeaa rajausväriä ja hippusen kultaa. Hauska yhdistelmä, eikö!

Tykkäsin Electric Coolista kyllä ihan mielettömän paljon, tuossa sävyssä on kaikki niin mun makuun. Yksinään luomella käytettäväksi se ei ehkä räväkkyytensä takia sovellu, mutta rajaus ja alaluomen värittäminen komppaavat Dynamoa kivasti. Joskus näitä kokoelmatuotteita voi vielä löytyä MACin tiskeiltä vaikka itse kokoelma olisi jo kerätty pois näkyviltä, joten aina kannattaa kysellä josko näitä menneitä sattuisi vielä olemaan jäljellä. Noin muuten täytyykin sitten toivoa, että Electric Cool -koostumus tuotaisiin toiseen kokoelmaan tai siitä tehtäisiin oma vakiovalikoima.

 

Mikä on suosikkikoostumuksesi luomiväreissä? Onko oranssi wayyyy to much vai just sopiva?

 

Comments

  1. Mulla taas oranssi on sellainen, jota hyvin usein käytän yksinään. Joko ilman häivytystä tai sitten vain ripsirajaan paksulti siveltynä. Tosin mulla ei olekaan liikkuvaa luomea juuri ollenkaan näkyvissä silmän olessa auki, joten voin käyttää aika räväköitäkin värejä 🙂

    Oranssi <3

  2. Aah, ihan täydellisesti tuo sun silmien väriä esiin oranssi! Näyttää ihanalta, eikä mun silmään ollenkaan liian räväkältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework