Onkos tullut kesä nyt silmäluomille…?

Petran ansiosta intouduin meikkaamaan pitkästä aikaa MACin pigmenteilläni. Omistan niitä yhteensä kahdeksan kappaletta: Dazzlesphere-kokoelman Smoky Berry –pigmenttitornin sekä Vera-kokoelman oranssisen Aloha-tornin (josta vähäsen juttua täällä). Tällä kertaa käyttöön pääsivät Alohan Lantern Light ja Campfire.

Campfire on juuri nimensä mukainen hehkuva oranssi ja tykkään siitä hurjasti. Se on ehkä suosikkini kokoelmasta. Halusin tuoda vähän särmää muuten niin vaalean hohtelevaan meikkiin ja tummensin luomivakoa Grimasin 566-mattaruskealla.

Meikistä tuli kovin kesäinen olo lähinnä sävyjen takia ja mikäs sen parempi piristys ankean alkuvuoden keskelle 🙂 Oli myös ilo huomata, että pigmenteillä oli tauonkin jälkeen helppo työskennellä ja sain värit levittymään ja häivyttymään kauniisti. Aluksi pigmenttien käyttö vaatii vähän harjoittelua, mutta litteällä ja tiheällä luomivärisiveltimellä ja kunnollisella kiinnityksellä pääsee jo hyvään alkuun. Tässä meikissä kiinnittäjänä toimii yksi luottotuotteistani, MACin Paint Pot sävyssä Bare Study.

Piristättekö te meikeillä talven harmautta? :>

Comments

 1. Tosi kiva blogi, jään ehdottomasti seurailemaan :)! Löysin tän ihan vahingossa kun etin tietoa color maskeista!

  Oot muuten tosi nätti ja hyvä meikkaamaan! 🙂

  • Vitsit, kiitos kehuista ihana! <3 Color Maskeja on tosiaan tullut käytettyä, nyt sävyssä Toffee ja aion testata vielä asteen tummempaakin.

   Voi ei, mä meen ihan hämilleni noin ihanista sanoista 🙂 !

  • Kiitos paljon Krista! 🙂

   Tykkäilen itsekin juuri tuosta kissarajauksesta, se onkin mulla melkein joka meikissä arkenakin. Nykyään tosin yritän vähän vaihdella kynä- ja nestemäisen rajauksen välillä ihan vain vaihtelun vuoksi 🙂

  • Joo, tästä tulee kyllä keväinen mieli 🙂 Tuo Campfire on luonnossa vielä ihanammin hohteleva oranssi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework