Oi, Essie…

Essien lakat ovat salakavalasti valloittaneet tilaa laatikostostani, sillä kuulun niihin onnekkaisiin joilla merkin lakat pysyvät moitteettomana jopa puolitoista viikkoa alus- ja päällyslakan kanssa. Siispä hihkuin ilosta, kun löysin Sokoksen alesta nämä kevätkokoelman kaksi lakkaa reilun seitsemän euron hintaan kappaleelta. Lisäksi kahden Essie-tuotteen ostaja sai kaupanpäällisiksi oranssin cremelakan Fear & Desire.

essiemadave

Kuten huomaatte, uusi ja aiempaa valovoimaisempi kamerani on kannustanut minua erityisesti kynsikuviin panostamiseen. Vitsit, nyt vasta alan löytää tämän kauniisti aseteltujen käsien ja lakkapullojen maailman 🙂 Olen myös oppinut jonkin verran kuvankäsittelyä, ja kuvien kirkastamisesta ja terävöittämisestä onkin tullut jo rutiinia. Mitäs tykkäätte uusista, visuaalisemmista kuvista?

essiemadave2

Ostamani lakat ovat ihanan kermaisen sininen Avenue Maintain ja pinkki hopeisella shimmerillä kuorrutettu kokoelman nimikkolakka Madison Ave-Hue. Yllätyin, että iskin taas silmäni siniseen lakkaan: vastahan kotiutin upean Butler Pleasen

essiemadave3

Lemmikinsininen Avenue Maintain on aivan täydellinen ja kiilasi suosikkilakkojeni kärkeen vauhdilla. Koostumus on lähestulkoon tarpeeksi peittävä jo yhdellä kerroksella, mutta laitan aina varmuuden vuoksi kaksi. Eikä Madison Ave-Hue jää ollenkaan kakkoseksi: sekin on aivan upea ja uniikki sävy minun kokoelmassani. Kummassakaan en huomannut raidoittumista ja kuten sanottua, minun kynsilläni Essien lakat kestävät ilman sen suurempia ponnisteluja jopa reilun viikon.

essiemadave4

Kun muut kosmetiikkaentusiastit hullaantuvat OPIsta ja China Glazesta (puhumattakaan Zoyasta, Butter Londonista tai Kikosta), minätyttö kasvatan Essie-kokoelmaani tasaisella tahdilla. Näidenkin hankintojen jälkeen perhe on kasvanut kolmella yksilöllä. Rakastan Essien simppeliä värimaailmaa ja vaikka muistankin ajat, jolloin glitter ja shimmer saivat sydämeni läpättämään hullun lailla, ovat Essien cremet nyt sydämeni valittuja.

Ainoa, mikä Essiessä kirpaisee on hinta. Värilakkojen suositushinta pyörii 15 euron tietämillä ja tähän mennessä olenkin vain yhden lakoistani ostanut täyteen hintaan (se oli muuten tuo ihanainen Butler Please, joka oli vain pakko saada). Muuten tyydyn alemetsästämiseen, mikä tietysti aiheuttaa sen etten välttämättä saa kokoelmiini kaikkia haluamiani limited edition -lakkoja.

Siispä turvaudun nyt teidän apuunne. Mistä nettikaupasta Essien lakkoja saisi tilattua halvemmalla?

Onko teillä kokoelmissanne näitä tai muita Essien ihanuuksia? 🙂

I found Essie’s wonderful Avenue Maintain and Madison Ave-Hue from sale and I just had to bring them home. I absolutely love the forget-me-not shade in Avenue Maintain and of course the pink Ave-Hue with silver freckles. I’m one of those who can easily wear one nail polish over a week and Essie polishes seem to be very lasting on my nails. I’m determined to collect more of these beauties and have already bought three more…

Do you like Essie lacquers? 🙂

Comments

 1. Essiet on aivan ihania! Itse kotiutin tuosta kevätkokoelmasta sen ihanan harmaan. Beautybaysta saa ainakin hitusen halvemmalla tilattua Essien lakkoja,ja nyt alen aikana sieltä on löytynyt niitä erityisen halvalla!

  • Maximilian Strasse Her? 🙂 Sekin oli alessa, mutta en kokenut sitä omaksi sävykseni joten se jäi kauppaan. Toisaalta vähän harmittelen, etten tullut tuota kynsilakkamaailmassakin suht uniikkia sävyä ostaneeksi, mutta epäilen että en olisi sitä käyttänyt sitten kuitenkaan.

   Kiitos paljon Beauty Bay -vinkistä! 🙂

 2. Viittasit kuuluvasi niihin, joilla Essiet kestävät. Mulla taas lakkaus on päivän-parin jälkeen jo kamalan näköinen 🙁 Osaatko kertoa, mistä ihmeestä tämä johtuu..? Tosi turhauttavaa…

  • Niin lakkaus menee huonoksi nimenomaan Essien lakoilla?

   En osaa sanoa, mistä tuo ilmiö tarkalleen ottaen johtuu. Kynnen rakenne on jokaisella yksilöllinen, ja joillain vain pysyvät toiset lakat paremmin kuin toiset. Joillakin taas joka ikinen lakkamerkki hajoaa liuskoiksi kynnellä. Luulen, että huolellisella pohjatyöllä pelastaa paljon: ennen lakkausta liian rasvan pyyhkäisy pois kynneltä kynsilakanpoistoaineella (huom. rasvattomalla!), hyvälaatuinen tahmeaksi jäävä pohjalakka ja laadukas värilakka. Minulla päällyslakaksi riittää pikakuivattava, mutta jos kaipaan erityistä kestoa turvaudun värilakkakerrosten jälkeen Diorin Top Coatiin, joka on ihan huippukamaa. Tämän jälkeen levitän vielä pikakuivattavan, sillä en lähestulkoon ikinä jaksa odotella pelkän Top Coatin kuivumista.

   Toivottavasti näistä vinkeistä oli edes hitunen apua. Jos ongelma kuitenkin on vain Essien lakoissa, joudun suosittelemaan pitäytymistä muissa lakkamerkeissä :/

 3. On kokeiltu niin Essiet, Opit, YSL:t kuin Chanelitkin. Minun kynsilläni kestävimmän tuloksen tarjoavat puolivahingossa kokeiluun ostamani Make Up Storen lakat. Reilu viikko mennään yhdellä lakkauksella (+ alus- ja päällyslakka) ihan kevyesti, kun aiemmin on lakkauksen kesto ollut parin päivän luokkaa. Kicksin kesäalesta näitä lakkoja sai 7 eurolla, ja nyt on jo neljä kaunista uutta sävyä käytettävissä. Ennen näiden löytymistä olin ehtinyt tilata yhden Zoyan lakan ja täytyy sanoa, että kärkisijoille pääsi sekin. Ensimmäistä kertaa kynsillä ja nyt mennään kolmatta päivää ja lakkaus on moitteeton. MUSia ja Zoyaa jatkossakin minulle, kiitos. t. Sari

  • Hienoa, että olet löytänyt lakat jotka sopivat just sun kynsille hyvin! 🙂 Ja tässä se todella tulee ilmi, että on ilmeisesti syntymähetken tähtien asennosta kiinni, minkämerkkiset lakat kynsillä pysyvät hyvin. OPI ja China Glaze pysyvät mulla keskiverrosti, mutta kyllä Essiet ne peittoavat mennen tullen. Zoyaa en ole vielä kokeillut, mutta haluaisin kyllä kovasti!

   Kynsi- ja muitakin kosmetiikka-arvioita lukiessa kannattaakin siis pitää mielessä, että se mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework