Ohje: voidemainen poskipuna

Yksi ehdottomista kevättrendeistä meikkipuolella on kuulto. Kuten kokoelmakatsauksesta ilmeni, tulee monelta merkiltä myyntiin erilaisia kevyitä ja voidemaisia tuotteita. Ajattelin tehdä simppelin tutoriaalin voidemaisen poskipunan käytöstä ja valkkasin käyttöön upouuden Maybelline Baby Lips Balm & Blush -punan, joka nimensä mukaisesti sopii sekä huulirasvaksi että poskipunaksi.

Pigmenttisin Baby Lips -poskipunista on tämä Juicy Rose -sävy. Balm & Blush -tuotteiden on tarkoitus nopeuttaa meikin tekoa ja tuoda raikkautta ilmeeseen, joten ihan hyvä ettei sävyissä ole överivaaraa. Yleensä voidemaisissa poskipunissa pigmenttiä on paljon, sillä ne on tarkoitettu levitettäväksi siveltimellä. Maybelline-uutuus poikkeaa tästä, sillä sen voi sutaista suoraan posken iholle ja väri häivyttyy silti hyvin. Juicy Rose antaa juuri sellaisen hennon värikkään kuullon poskille, joka sopii arkeen ihan mahtavasti. Kaiken lisäksi huulet saa maalattua samaan sävyyn.

voidemaisen_poskipunan_käyttö_maybelline_babylips_blush_mnl

1. Niin, ja ne huulet todellakin kannattaa maalata ensiksi. Poskipunapalloon kun tarttuu meikkivoide aika tiukasti, joten se pitää poskikosketuksen jälkeen puhdistaa heti.

2. Yksi kevyt sipaisu haluttuun kohtaan riittää. Tunnustele poskipään luuta: poskipuna tulee tasan sen päälle, ei liian lähelle nenää tai korvia. Jos punan sutiminen suoraan poskelle pelottaa, käytä puna sormen kautta ja siirry vaiheeseen kolme.

3. Taputtele poskipunaa reunoilta häivyttäen. Näin keskelle jää eniten pigmenttiä ja puna liukuu hennosti ja luonnollisesti iholla.

4. Valmis! Jos lopputulos on makuusi liian kuultava, voi päälle taputella puuteria. Rohkeimmat kerrostavat päälle vielä puuterista poskipunaa, mutta Balm & Blushissa riittää kyllä omakin pigmentti hyvin.

Tällaisessa pikameikissä ei mun mielestä tarvitse lainkaan varjostuksia tai korostuksia, ne on sitten sen huolitellumman meikin juttu. Yleisilme on niin fressi, että ripsiväriäkään ei välttämättä tarvitse.

 

Onko voidemainen poskipuna tuttu tuote? Entäs nää Baby Lipsit, jees vai nou?

 

Baby Lips Balm & Blush saatu pr-tuotteena.

Comments

  1. Jees! Mulla on muotoilultaan vähän vastaava Guerlainen kausiposkipuna, jota levitän kanssa suoraan purkista ja häivytän skunkilla. Lopputulos on ihanan luonnollinen ja kuulas 🙂 Nämä vaikuttavat tosi kivoilta budjettiversioilta!

  2. Onpas nätti sävy ja hyvä ohje! Itse tykkään käyttää kevyinä meikkipäivinä juurikin voidemaisen poskipunan ja sävyttävän huulivoiteen yhdistelmää 🙂

  3. Näyttää niin helpolta mutta auta armias, kun yritän itselleni, niin ehei onnistu !

    • Harjoittelua, harjoittelua! Näissä Balm & Blush -sävyissä on myös sellaisia vähäpigmenttisiä, jotka voisi toimia just harjoittelussa hyvin? Ja aina voi käyttää sormen kautta ja taputella siitä poskille, tulee tarpeeksi hento lopputulos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework