Ohje: kampaus hiuspannan avulla

helppo_kampaus_hiuspanta_polkka_easy_hairdo_lob_bob_mnl

Elisan helpot kampausvinkit saavat jatkoa tällä hiuspantanutturalla! Chignon- eli kiepautusmeiningillä mennään edelleen, sillä se on nopein ja helpoin tapa saada sekä paksu että ohut tukka järjestykseen. Tällä kertaa kampauksen toteuttamiseen tarvitsee hiuspannan ja pari pinniä. Kampauksen juhlavuus on jälleen kiinni valituista asusteista: arkinen hiuspanta tekee tyylistä simppelin ja koristeellinen panta sopii vaikka häävieraalle.

Kampauksen alla on sama setti kuin aiemmassa niskanuttura-tutoriaalissa, eli KMS California Free Shape Shaping Blow Dry -föönausneste ja kaksiosainen, rakennepaikkaava Bonacure Repair Rescue Nutri-Shield Serum -seerumi. Lisää silkoisuutta saa esimerkiksi aiemmin vinkkaamillani hoitavalla muotovaahdolla ja föönausöljyllä. Etenkin Redkenin öljy tuo sellaisen kiillon, että oksat pois!

helppo_kampaus_hiuspanta_polkka_easy_hairdo_lob_bob_mnl2

1. Aseta panta hiusten päälle. Hiuksia kannattaa tasoittaa sivelemällä ne kuminauhan alle, jos tuntuu että tiukka panta nostaa päälimmäisiä hiuksia koholle. Valitse mieluummin vähän liian tiukka panta kuin liian löysä!

2. Kiepauta uloimmat hiukset osioittain ensin itsensä ympäri. Etenkin paksuilla hiuksilla tämä helpottaa hiusten hallittavuutta huomattavasti ja nutturasta saa siistin sivuilta.

3. Käännä kiepit taakse päin ja sujauta ne pannan alle ylhäältä alaspäin. Kiinnitä huomaamattomasti pinnillä jos tuntuu liian löysältä.

4. Voit jatkaa kieppien tekemistä ja pujottelua yksitellen pannan ympäri, tai tehdä niin kuin tässä ja kääntää latvat suoraan pannan sisään yläkautta.

5. Hiuksista muodostuu pannan ympärille ikään kuin kuja. Kiinnitä kuja muutamalla ristikkäisellä pinnillä.

6. Valmis! Jos nutturasta tuli liian kireä, voi sitä löystyttää varovasti vetämällä ulointa hiuskerrosta. Yleensä pantanuttura löystyy itsekseen ajan kuluessa, joten tämä ei ole välttämätöntä.

Muista lopuksi lisätä lakkaa ja tasoitella mahdolliset haituvat.

 

Saitko uusia vinkkejä polkkatukan laittoon? Meinaatko kokeilla tätä kampausta?

 

Kuvat: Ilona, kollaasi itse väsätty

Comments

  1. Hassua, minä tein käytännössä tän saman kampauksen tutoriaalin meidän blogiin eilen, mutta se on nimenomaan pitkähiuksisille. Mulla ei tällä tavalla tekeminen onnistu, kun hius on niin pitkää ja omapäistä, että se ei vaan pysy pannan alla millään. Nyt vasta olen keksinyt, miten niskanutturan saa tähän tukkaan ilman verta ja kyyneliä ja innostuin siitä niksistä niin paljon, että oli pakko jakaa blogissa. Vaikka voihan se olla, että kaikki muut on hoksanneet tän jo.

    • Mä muuten nopeasti tsekkasin sun postauksen kuvat, ja aattelin että onpa hyvä vinkki! Mulla oli pitkähiuksisena tapana tupeeraata jokainen kieppiosio jolloin pitoa ja hallittavuutta tuli huomattavasti enemmän. Pitkien hiusten kanssa pohjatuote on myös tärkeä, eli kunnollinen letitys/kampausneste alle ja johan tulee tekstuuria ja kitkaa tukkaan. Pitkillä hiuksilla saatoin tehdä myös niin, että laitoin taaimmaiset hiukset tarkoituksella keskelle tai jommalle kummalle sivulle isolle, tupeeratulle kiepille jolloin lookista tuli taas vähän erilainen 🙂

  2. Kokeilin tehdä tätä eilen, mutta ei se onnistu.. 🙁 Panta karkaa koko ajan jommasta kummasta päästä eikä pinnitkään auta 🙁 kun on luiru tukka niin ei onnistu. Saan heittää nekin pannat mäkeen, kun ei niistä ole mihinkään..

    • Voi ei, tosi harmi kuulla! Auttaisiko suolasuihke tai muu rakennetta tuova, hiusta jämäköittävä tuote alle? Myös kiharat toki auttavat, mutta sitten kampauksen helppous kyllä hieman kärsii jos pitää alkaa kiharia vääntää ennen tekoa :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework