Nudempaa ja arvio: Max Factor Colour Elixir -huulipuna

Harvemmin olen nykyään meikannut nudesävyillä, sillä yleensä joko minulla on meikin kanssa tosi kiire ja ehdin laittaa vain pohjan ja ripsaria tai sitten minulla on aikaa ja haluan laittaa jotain ”värillisempää” luomilleni. Nudesävyt siis jäävät minulla vähälle käytölle. Nyt kuitenkin inspiroiduin Max Factorin tarjouksesta (osta huultenrajauskynä ja huulipuna – saat ripsarin kaupan päälle) ja kaupasta tarttui mukaan shimmerinen nudepuna Flushed Fuchsia sekä nude lipliner. Nämä ovat MF:n uutta Colour Elixir -sarjaa, jota mainostetaan erityisen hoitavana.

Ensinnäkin, tämä ei missään nimessä ole fuksiaan viittaavakaan sävy. Ei sitten niin millään. Tämä on shimmerinen, vaalean shampanjan värinen nude eikä todellakaan pinkki, kuten nimi antaa ymmärtää. Kyllähän tuo pohja nyt hieman tässä kuvassa näyttää punapohjaiselta, mutta todellisuudessa sävy ei ole lähelläkään tuota, kuten seuraavasta kuvasta näkyy.

Max Factor Colour Elixir, sävy Flushed Fuchsia.

Lisäksi tämä ei ole mielestäni yhtään hoitava: huulet kuivuvat todella nopeasti ja esimerkiksi NYXin halpishuulipunat ovat tuhat kertaa kosteuttavampia ja mukavamman tuntuisia. Levittyvyys tässä on ihan ok, mutta tuo kuivuus alkaa puskea läpi aika pian laiton jälkeen. Näiden pitäisi sisältää sheavoita ja muuta ihanaa, mutta se ei ainakaan lopputuloksessa näy lainkaan.

Sävy on kuitenkin kiva ja käyttökelpoinen, tämä vain kaipaisi huulikiillon päälleen jotta kuivaa tunnetta kestäisi paremmin. En tiedä menevätkö nämä muiden huulilla näin kuiviksi, mutta minun tapauksessani näin on 🙁 Harmillista, sillä todella toivoin tästä sellaista kivaa arkihuulipunaa jonka voi sipaista meikin kuin meikin kaveriksi. Huultenrajauskynä oli myös kuivahko. Yhteishintana noin 15e näistä oli mielestäni himppasen liikaa, mikäli taso on kaikissa punissa yhtä huono. Tämä voisi kuitenkin jonkun toisen huulilla toimia.

Huulista inspiroituneena käytin nudesävyjä myös meikissä. Harmillisesti en vain yhtään muista mitä luomivärejä tähän käytin 😀 Yleensä muistan tarkkaan luomivärit, varsinkin jos olen laittanut myös huulipunaa mutta tällä kerralla muisti teki tepposet, enkä pysty enää palauttamaan mieleeni tässä käytettyjä sävyjä. No, ehkä tämä toimii edes inspiraationa jollekin. Olenkohan tulossa vanhaksi…?

Näistä huulipunista oli myös ihana ruosteenpunainen sävy (Chili jotain?) sekä kiinnostava barbie-vaaleanpunainen. Haluaisin niitä kokeilla mutta tämän punan koostumus kyllä jätti minut kuivaksi… Kirjaimellisesti. (hih, vitsi!)

Kokonaisuus.

Onko teillä kokemuksia näistä Max Factorin uusista punista?

PS. Pakko vielä jakaa pieni anekdootti liittyen MF:n konsulenttiin joka oli paikalla kun tuotteita swatchailin ja tutkiskelin. Hänellä oli hyvin omituinen myyntityyli: heti kun osoitin kiinnostusta jotain sävyä tai tuotetta kohtaan, hän ohjasi huomioni johonkin toiseen sävyyn tai tuotteeseen. Näin tapahtui järjestelmällisesti joka kerta. Keskustelu eteni suunnilleen linjaa  (minä:)”oi kun ihana punainen sävy” (konsulentti:)”katsopas tätä nudea huultenrajauskynää” ”minua kiinnostaisi tämä nude huulipuna” ”tässä ripsivärissä on tosi hyvä koostumus” ”pitäisikö minun ottaa punainen vai nude huulipuna?” ”näetkö kuinka hienosti tämä huultenrajauskynä liukuu iholla?”. Tuntui ettei kyseistä konsulenttia oikeastaan kiinnostanut se mikä minua kiinnosti 😀 Kokemus ei kuitenkaan ollut kovin negatiivinen, vähän sellainen outo ja poistuinkin tiskiltä todella nopeasti.

Comments

  1. Itse ihmettelin myös kaupassa tuota Flushed Fuchsia nimeä, kun ei tuo tosiaan ole fuksiaa nähnytkään. 🙂

    Tiedän muuten mitä tarkoitat, kun sanoit etsiväsi arkihuulipunaa joka sopisi meikkiin kuin meikkiin. Itse löysin sellaisen ihan vahingossa, eli L’Orealin Color Riche -huulipuna Kiss & Blush on minulla kovassa käytössä. Se on vähän nude, vähän lämmin, vähän roosa ja vähän kaikkea, ja sopii melkein minkä kanssa vain. On yhtäkkiä melkein eniten käytetty huulipunani, mutta voi olla kuitenkin liian valju sinulle. Sinulle sopivat voimakkaammatkin värit! 🙂

  2. Täytyy kyllä myöntää että minä tykkään voimakkaista väreistä huulilla 🙂 Aion kuitenkin tarkastaa tuon Kiss & Blushin, koska ei sitä koskaan tiedä. Tällä hetkellä paras ”arkipunani” on taannoin esitelty NYXin Gardenia: se on sopivasti värikäs, mutta ei kuitenkaan liian shimmerinen tai punainen, tai muuten vain mitenkään juhlava. Huulikiillon kanssa taas se on oiva puna myös juhlaan 🙂 Pinkkejä ja vaaleanpunaisia punia vierastan edelleen, en jotenkin uskalla kokeilla edes kun minulla on niin lämmin ihonväri. Näyttäisin varmaan lähinnä teiniltä/Tuksulta 😀 Ehkä voisin alennuksista tilata vaaleanpunaisen huulipunan, menishän se sitten jollekin kaverille jos ei nyt mulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework