Nudeharmaata

Sain kerran kumman innostuksen parittaa keskenään itselleni vierasta värikomboa silmämeikissä: nuderuskeaa ja tummaa mattaharmaata. Vaatteissa tämä yhdistelmä olisi trés chic, mutta meikissä vähän epäröin värien yhteensopivuutta.

Turhaan kuitenkin epäilin, siis todella kivaltahan tämä näyttää! Ja meikissäkin näiden sävyjen yhdistelmä on mielestäni raikkaan muodikas, eikä ollenkaan tunkkainen kuten aluksi ajattelin.

Lisäksi varjostukset onnistuivat erityisen hyvin ja siitä on kiittäminen MAC 219 -sivellintäni, joka on aivan huikea apu tarkkojen varjostusten ja rajausten luomisessa. Kyseisen siveltimen ansiosta sain tummanharmaata hiukan myös ripsirajaan silmän ulkonurkassa ja tästä tuli se ”extra something” meikkiin.

Käyttämäni sävyt ovat Tarten iki-ihanasta True Blood -paletista (joka on aivan liian vähällä käytöllä!). Beige on Dusk-sävy ja tummanharmaa on matta Stake. Sisärajauksena on Benecoksen kajalkynä sävyssä White ja ripsivärinä Benefitin Bad Gal.

Onko sinulla jokin tietty väriyhdistelmä, jota välttelet meikissä? 🙂

I did a look using two shades that didn’t quite match in my thoughts: matte beige and matte dark grey. However the look was very good looking and colours matched really nicely! I have to give huge thanks to my MAC 219 brush: without it, the makeup would have been a lot messier.

The shades I used are from Tarte for True Blood palette: Dusk (beige) and Stake (grey). Inliner kajal is from Benecos and eyelashes are curled by Benefit Bad Gal.

Have you got a color combination you’re afraid of using? 🙂

Comments

    • Jep, tämä on sellainen oikein mukava yhdistelmä päivään kuin päivään 🙂 Kerrankin onnistuin tällaisissa aluksi kummallisilta vaikuttavissa kokeiluissani!

  1. Pyörittelin tota True Blood-palettia kesällä NYC:issä HBO:n kaupassa käsissäni,ENKÄ OSTANUT. Itken nyt verta kun sitä ei saa mistään. Ihanan meikin olet sillä aarteella toteuttanut!

    • Ostaisin sen yhdenkin jos voisin! En ymmärrä minkä aivopierun oon siellä NYCissä saanu kun ostin Too Facedin peruspaletin enkä tota. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework