Nopea kampausvinkki: käärmeletti

… tai kuten englanniksi sanotaan, snail braid (etanaletti). Käärme kuitenkin kuvaa mielestäni tätä letin mutkittelevaa muotoa paremmin.

Inspiraation tähän kampaukseen tarjosi hiusjuttujen aarreaitta, The Beauty Department. Olen kai mainostanut tätä paikkaa ennenkin, mutta voi että kun se on niin täynnä kokeilemisen arvoisia tutoriaaleja ja inspiroivia kuvia! Sinne kaikki nyt heti, jotka eivät ole vielä moisesta sivustosta kuulleet 🙂

Tässä siis linkki alkuperäiseen inspiraatiopostaukseen. Aluksi luulin, että tämä olisi kovin vaikea tehdä; aloin kuitenkin vain rohkeasti ranskanletittää tukkaa sikin sokin, ja onnistuin kerrasta. Aivan mahtavaa. Alla näette lopputuloksen.

Ideana kampauksessa on siis aloittaa tavallinen ranskanletti jostain satunnaisesta paikasta, ja kiemurrellen letittää ympäri päätä. Jätin aluksi letin pään alas, mutta päädyin lopulta kiinnittämään sen pinneillä ylös: näin kampauksesta tuli kertaheitolla juhlavampi. Tämä on helppo tapa saada pitkät ja raskaat hiukset ylös kiinni suht nopeasti ja tukevasti (laitoin pari pinniä avuksi). Hyvä varsinkin näin kesällä, kun niska hiostuu melkein pelkästä ponnaristakin.

Onko lukijoissa hiustenlaiton mestareita vai tumpeloita? Itse oletin kuuluvani jälkimmäiseen ryhmään, mutta The Beauty Departmentin ohjeilla olen onnistunut lähestulkoon aina.

PS. Kampauksesta kuvan ottaminen yksin on kurjan vaikeaa! Tarvitsisin oman blogikuvaajan 😀


This is my version of snail braid by The Beauty Department. And I succeeced on the first try!

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

8 thoughts on “Nopea kampausvinkki: käärmeletti

 • 10.7.2012 at 06:28
  Permalink

  Ihana kampaus! Mä tunnustaudun tumpeloksi, aina joko hiukset auki tai hätäponnarilla 😀

  Reply
  • 10.7.2012 at 08:08
   Permalink

   Kiitos 🙂 No kyllä mullakin ihan normiarjessa hätäponnari on tuttu juttu, välillä jaksan väkertää ranskalaisen letin mutta muuten en juuri ihmeemmin hiuksia laita. Menee ihan hukkaan hienot kampaukset töissä ollessa 😀

 • 10.7.2012 at 14:44
  Permalink

  Ooh, onpa sulla ihanat hiukset 😀 ja kampauskin tosi nätti 🙂

  Reply
  • 10.7.2012 at 19:56
   Permalink

   Oi kiitos 😀 Musta taas tuntuu, että nää on ihan epämääräisen väriset ja latvoista sais leikata kuus senttiä kakshaarasia veks… No mutta, pitää olla kiitollinen siitä, että nää on kumminkin aika paksut ja semihyväkuntoiset 🙂

  • 10.7.2012 at 19:57
   Permalink

   Kiitos kehuista 🙂 Tämän voisin kyllä ihan helposti laittaa juhliinkin! Varsinkin jotain koristehelmiä lisäämällä tämä olisi aivan ihana.

 • 3.4.2013 at 19:13
  Permalink

  Hauskan näköinen kampaus 🙂 Täytyypi ehkä itsekin kokeilla tehdä.

  Reply
  • 3.4.2013 at 20:12
   Permalink

   Joo, tämä on kyllä tosi hauska! Eikä yhtään niin hankala tehdä ku aattelin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.