Niin hyvä, että itkettää

Narttupostauksessa nähtiin tumma ja työstetty silmämeikki. Muotovalion silmät oli sudittu tämän MACin Rocky Horror -paletin luomiväreillä, joka oli myös ensikosketukseni MACin luomiväreihin ylipäänsä. Kaikenlaista olenkin niiden laadusta kuullut, mutta täytyy heti kärkeen sanoa että Rocky Horror vakuutti minut. Paletti on täynnä tasaisen hyvin suoriutuvia, ensi katsomalta outoja mutta yllättävän käyttökelpoisia sävyjä, joista kaksi on vakiovalikoimassa.

Vaalein sävy, Oh Rocky, on mielenkiintoinen neutraali vaalea sävy. Frost-koostumus ei näyttäytynyt minulle mitenkään erityisen huonolaatuisena (tämän koostumuksen omaavia MAC-luomivärejä parjataan ylivoimaisesti eniten) vaan Oh Rocky pärjäsi niin yksinään kuin toisten sävyjen päällekin sutaistuna. Vaalean violetti Crystal on niin ikään Frost-laatua ja omaa jännän, hieman läpikuultavan koostumuksen ja vaaleanpunaisen vivahteen. Tumma, mattainen burgundisävy, Blackberry, kuuluu vakiovalikoimaan ja tästä tykkään ehkä eniten koko porukasta: sävy on monikäyttöinen ja pariutuu minkä tahansa paletin muun värin kanssa ongelmitta. Erityisen ihana tämä on Oh Rockyn kanssa.

Harmaa Graphic Style kuuluu MACin kehutuimpaan luomivärilaatuun, Veluxe Pearliin, ja se todella on pehmeä, pigmenttinen ja kaunis harmaa. Heavy, Black and Pendulous (Frost) on tumma harmaansininen, jossa on porukan paras pigmentti ja levittyvyys. Jos sininen sävy voi olla erikoinen, niin tämä on. MACin miltei joka palettiin änkemä perusmusta Carbon (vakiovalikoimassa) on mattasävy, joka suoriutuu minusta oikein hyvin vaikka kuulin siitäkin pari negatiivista kommenttia etukäteen. Perusmusta, mitäpä siitä voi sanoa.

Yhteenvetona paletti on minusta toimiva, uniikki sävykokoelma jossa jokainen värinappi suoriutuu vähintäänkin erittäin hyvin. En siis tämän kokemukseni perusteella täysin allekirjoita väitettä, jossa MACin luomivärejä moititaan huonosta pigmentistä tai varisevuudesta. Kannattaa toki kokeilla jokainen sävy ennen ostoa.

Tässä vielä ekstrakuva narttulookista. Pääosin meikki koostuu vaaleasta Oh Rockysta, Blackberrystä ja Carbonista mutta tarkkasilmäisimmät bongaavat muutkin sävyt. Olin tähän meikkiin älyttömän tyytyväinen: MACin luomivärit kestivät työstöä, kerrostamista ja häivyttämistä ongelmitta ja niiden kanssa lookkia oli ilo luoda. Olen lähellä itkeä onnesta joka kerta kun työstän meikkiä hyvillä välineillä ja toimivilla tuotteilla, sillä silloin luovuus tuntuu pääsevän valloilleen ja mielikuvitus laukkaamaan ihan eri tavalla, kuin keskinkertaisten ja kikkailua vaativien luomivärien kanssa. Ah, rakastan meikkaamista!

MACin luomivärejä voi ostaa Stockmanniilta Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä sekä Stockmannin verkkokaupasta. Rocky Horror -paletti oli osa rajattua kokoelmaa, joka ei valitettavasti koskaan rantautunut Suomeen, mutta Blackberrya ja Carbonia saa ostettua erillisinä nappeina vakiovalikoimasta (noin 13 euroa).

 

Onko sinulla kokemusta MACin luomiväreistä?

 

Tuote saatu testiin MACiltä.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework