Myöhäisherännäisenä uuteen vuoteen: joulukuun LivBox

LivBoxin tulo luokseni on takkuillut parin viime kuukauden aikana: aiemmin olen saanut boksini melkein ensimmäisten joukossa mutta nyt laatikon kulkuun tuntuu menevän melkein viikko ensimmäisestä aallosta. Tämä johtuu osittain paitsi juhlapyhistä, myös siitä ettei asuinseutuni postinkantajilla ole velvoitetta kanniskella isoja paketteja mukanaan vaan he voivat jättää vastaanottajalle pakettilapun paketin sijaan. Oma postinjakopiirini on kuitenkin sijainniltaan huono ja pakettilapussa lukeekin poikkeuksetta, että voin hakea pakettini vasta seuraavana iltapäivänä. Eli jos LivBox saapuisi normaalisti luokseni perjantaina, saan noutaa sen vasta maanantaina… Tällainen kikkailu syö osan iloa ihanasta lähetyksestä ja olenkin vahingossa nähnyt muiden postauksista, mitä läyhälaatikko pitää sisällään.

Edellä johtuvista syistä siis esittelen joulukuun boksin marraskuun tapaan myöhässä.

Teema oli joulukuulle sopiva punainen ja LivBox totta tosiaan on kuin joulu joka kuukausi. Vaikka saan ja rahatilanteeni salliessa myös ostan paljon kosmetiikkaa, on LivBox ollut minulle melkein joka kerta enemmän ilo kuin harmitus. Näytteitä ja pikkukokoja bokseista toki kertyy, mutta itselleni tarpeettomia lahjoitan aktiivisesti eteenpäin muille.

Enrique Iglesias Adrenaline ja Marc Jacobs Daisy Dream -tuoksunäytteet

Enriquen tuoksunäyte oli laitettu boksiin mukaan pienenä lahjuksena boksin saajan miespuoliskolle (tai esimerkiksi isälle, veljelle tai kummisedälle). Olipa hyvä, että nämä tuoksunäytteet tulivat ennen joulua: miestuoksu meni poikaystäväni pakettiin ja Daisy Dream -tuoksu hänen äidilleen ikään kuin joululahjan pakettikorttina. Daisyn olen käynyt tuoksuttelemassa tavaratalossa jo sen ilmestymisen aikoihin ja se on monen makuun sopiva, kukkainen ja raikas tuoksu. Itselleni ehkä aavistuksen liian tavallinen, kaipaan tuoksuiltani hieman gourmand-tyylistä syvyyttä kukkien lisäksi.

LV Täyteläinen jalkavoide (täysikokoinen tuote)

Voiteita bokseista on tullut ja jalkavoide on elokuussa alkaneen blogiyhteistyöni (saan siis boksin ilmaiseksi arvioitavaksi blogiini) ensimmäinen. Jalkavoidetta korppujalat todellakin kaipaavat tähän vuodenaikaan, mutta olisin toivonut ehkä hieman luksusmaisempaa tuotetta hajusteettoman LV:n sijaan. Tuotteen herättämien njääh-fiilisten takia se lähtikin äidilleni joululahjaksi ja hän oli oikein tyytyväinen saadessaan tällaisen hemmottelutuotteen.

Clarins Instant Smoot Perfecting Touch

Ehdottomasti boksin paras tuote! Tätä ihohuokosia häivyttävää pohjustajaa olen käyttänyt jo melkein purkillisen ja söpö näytepurnukka jatkaa luontevasti edeltäjänsä jäljillä. Pohjustaja sopii etenkin rasvoittuville kasvoille ja T-alueelle sen antavan mattaisen efektin ansiosta. Talviaikaan käytän tätä nenän alueella ja nenänpielissä, mutta kesällä tästä saavat osansa myös otsa ja leuka. Mahtavaa, että LivBoxissa tuli tällainen selektiivinen, reilu kokeilukoko!

Rimmel Scandaleyes -ripsiväri (täysikokoinen tuote)

Ripsivärejä kokeilen mielelläni, sillä minulla ei ole mitään vesiliukoisuutta vastaan. Rimmelin ripsivärin punainen väri sopi teemaan paremmin kuin hyvin ja ehdinkin jo korkata maskaran käyttööni. Jännittävän kurvikas harja on mielenkiintoinen tuttavuus, vaikka ripsivärin massa ei ainakaan näin alkuun anna tarpeeksi tuuheutta räpsyttimilleni. Ehkä massa vielä hieman kuivahtaa ja paranee? Niin ripsivärien kanssa yleensä käy. Joka tapauksessa, tämä oli toinen suosikkituotteeni boksista.

Vichy Aqualia Thermal Rich -voide

Tämä menee testijonoon ja odotan voiteelta paljon. Tykkään Vichystä brändinä ja kevyt, mutta kosteuttava voide kuulostaa lupaavalta. Ihoni on katastrofaalisessa tilassa, joten kaikki rauhoittavat tuotteet otan ilolla vastaan. Erityiskehuja annan siitä, että tuote oli voidepussin sijaan kunnollinen testeripurkki josta riittää moneen kertaan. Voiteen säilyvyyskin on parempi kuin auki revityillä pusseilla, vaikkei purkki noin yleensä ole paras mahdollinen pakkausmuoto voidemaisille tuotteille (hygienia, tiedättehän).

Tuotteiden lisäksi LivBoxista paljastui lahjakortti tai alennuskuponki Elämysmatkoille. Olen hieman kyllästynyt näihin kylkiäislappusiin joita melkein jokaisessa boksissa on. Näiden sijaan ottaisin mieluummin vaikka yhden hajuvesinäytteen tai pussivoiteen, sillä tykkään boksista nimenomaan kosmetiikan enkä kylkiäisten vuoksi. Laatikosta paljastuva lappusekamelska luo vähän halvan tunnelman.

Mieluisa ekstrayllätys sen sijaan oli pieni suklaarasia, jonka herkut katosivat pian parempiin suihin. Nams! Ihana pieni muistaminen LivBox-tiimiltä.

Olen nyt saanut boksin joka kuukausi elokuusta alkaen eli melkein puoli vuotta. Onko LivBox ollut mieluisa? Kokemukseni perusteella sanoisin, että on. Pidän yllätyksen tunteesta, joka minut valtaa joka kerta laatikon saadessani ja suurin osa bokseista onkin ollut mieluisia tuotteiden päätyessä enemmän tai vähemmän käyttöön.

Mitä sitten toivoisin alkavalta LivBox-vuodelta? Enemmän värikosmetiikkaa, parempaa teeman mukaan etenemistä (marraskuun boksi on hyvä esimerkki epäonnistuneesta teemasta) ja kylkiäislappusten sijaan kosmetiikkaa. Uusia brändejäkin olisi hyvä tuoda kehiin, esimerkiksi joulukuun boksissa jotkut saivat Paesen kajalin ja Paeseahan on ollut jo aiemmin luomivärien muodossa laatikon täytteenä. Aivan ihana uusi lanseeraus on joulukuun alussa ilmestynyt GloriaBox, jolle toivon jatkoa vaikken tuota ekaa selektiiviseen kosmetiikkaan keskittyvää kauneuslaatikkoa tilannutkaan.

Aiemmat boksiarvosteluni näet LivBox-tägin takaa.

Mikä on sinun mielipiteesi LivBoxista? Houkuttaako tilaus vai kaduttaako jo vetämään laitettu ostos? Mitä toivot tulevilta bokseilta? 🙂


LivBox saatu testiin blogin kautta ilmaiseksi. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

 1. Mua ei houkuta tilaus niin kauan kuin kaikki ei saa samoja tuotteita. 😀 Muutenhan tämä on loistava idea. Ehdottomasti lisää bokseissa haluaisin nähdä meikkipuolta. 🙂

  • Haha no se on kyllä! 😀 Onhan se kurjaa, jos on tosi epätasaiset boksit. Kyllä muakin olisi harmittanut, jos Clarinsin pohjustajan tilalla olisi ollut Paesen kajal :/

 2. Mistä noita bokseja saa tilattua? 🙂 kiinnostaisi… Ja ihmettelin miksi postausväliä oli näin paljon? Olisi mielestäni kiva ilmoittaa miksi tauko oli näin pitkä…kun yleensä postaat useammin…

  Mutta joulukuun boksi herätti kaikenkaikkiaan mielenkiinnon, hmmm, pitäisiköhän sitä tilata 😉

  • Tilattua saa linkin kautta, joka löytyy postauksen alusta 🙂 Tilaa ihmeessä, jos yhtään kiinnostaa!

   Facebookin puolella kerroin, että olen ollut sairaana joulusta asti. Joskus raportoin viivästyksistä blogiin, joskus en edes jaksa avata konetta sen vertaa että päivittäisin tilanteen tänne. Valitettavasti kun tämä ei ole minulle työ, enkä koe että minulla olisi siihen mitään ns. velvoitetta. Mikäli tahtoo ajantasaista tietoa, kannattaa liittyä blogini FB-tykkääjäksi tai seurata julkista profiiliani Instagramissa, siten pysyy aika kartalla 🙂 Isommista tauoista ilmoitan toki erikseen, mutta noin viikon taukoa en vielä sellaiseksi laske että siitä pitäisi erikseen blogipostauksessa ilmoittaa.

 3. Mulla on vähän sama ongelma, Postipate ei jaksa maksikirjeitä kuskata mukanaan ja lapulle laitettu aina nouto seuraavalle päivälle. Tässä taannoin mulle selvisi, että siinä luukkuun kolahtavassa lapussa olevalla (muistaakseni) MX-alkuisella koodilla voi netistä katsoa onko paketti jo samana päivänä siellä postissa perillä. Viimeksi lapun kolahtaessa luukkuun, katsoin koodin, jonka mukaan boksi oli samana päivänä jo kahden jälkeen postissa ja sain sen noudettua jo ennen ”virallista” noutopäivää. Pate ilmeisesti merkkaa vain varmuuden vuoksi noudon seuraavalle päivälle. 🙂

  • Uuu mä en tiennyt tuosta koodista! Olen joskus yrittänyt hakea pakettia samana päivänä (tai taisi olla lauantai, kun perjantaina olin saanut pakettilapun), mutta aikeeni torpattiin topakan postitädin toimesta 😀 Kiitos siis tuosta koodivinkistä, siitähän mä tarkistan sen sitten ensi kerralla 🙂

   Olen itsekin ollut postissa töissä (monta vuotta sitten) ja meillä tosiaan oli tapana merkitä noutopäivä seuraavaksi päiväksi, mikäli maksit pääsivät lähtemään klo 14 jälkeen toimistolta. Mutta silloin tosiaan paketteja kannettiin mukana, huvitti tai ei 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework