My blue nails

Nyt onnistuivat kynnet niin hyvin, että pakko tulla esittelemään tulos heti blogiin ^__^ (no okei, on tässä parin päivän viive)

Jostain syystä halusin siniset kynnet ja yksinään nämä olisivatkin olleet trés chic eli trendikkäät. Tiesin kuitenkin kyllästyväni yksivärisiin kynsiin nopeasti, joten päätin siirtyä pois mukavuusalueelta ja tein jonkin sortin tarkkuutta vaativia koristeluita.

Ta-daa! Eivätkö olekin hienot 🙂

Pohjalla siis Wet ’n Wildin sini-turkoosihko Blue Moon, kärjissä töpöteltynä iki-ihanaa OPIn Teenage Dreamia ja valkoiset, hurjasti käden vakautta vaatineet pilkut ovat Wild ’n Mildin Polar Bear -lakalla tehtyjä. Tuo Polar Bear on muuten todella pigmenttinen valkoinen, ostakaa ihmeessä jos Seppälästä satutte löytämään.

Sain näistä kynsistä kehuja jopa miespuoliselta ystävältäni ja kehotuksen laittaa näistä kuvat heti blogiin 🙂 On harvinaista, että miehet kehuvat jotain näinkin ”turhaa” kauneudenhoidollista seikkaa.

Mitäs tykkäätte? Millaiset koristelut ovat tarpeeksi simppelit, mutta silti näyttävät?

PS. Huomenna luvassa postipakettien availua <3


PPS. Anteeksi kuvien tärähtäneisyys. Canon Ixus 130 -pokkarini ei tunnu enää tarkentavan edes makrotilassa kovin hyvin ja teräviä kuvia on erittäin haasteellista saada aikaiseksi. En kai mä nyt vaan joudu kamerakaupoille, kurjan vähän rahaa tällä hetkellä 🙁

I had to come show my really cool mani! Grreat success!


Polishes used: Wet ’n Wild Blue Moon, OPI Teenage Dream & Wild ’n Mild Polar Bear. Polar Bear is by the way very pigmented white creme, if you’re looking for a good one.


Even my male friend liked these 🙂


How do you make simple but gorgeus decorations on your nails?

Comments

 1. Nätit kynnet! Sopivan näyttävät, mutta samalla kuitenkin simppelit.
  Eläkä kuule sano näitä kuvia yhtään tärähtäneiksi 😀 Mun kuville tulee muuten paha mieli, kun niistä tarkinkin on sumeampi kuin nämä!

  • Kiitos 🙂 Nuo pilkut ovat tällä hetkellä ihan maksiminäpertelyä mulle jo, toisille voin kyllä piipertää vaikka mitä kuvioita mutta itselle… En jaksa 😀

   Arvaa vaan, kuinka monta kuvaa jouduin näitä kolmea suht onnistunutta kohti ottamaan :/ Jos kuva oli edes jokseenkin terävä, niin kiiltoa oli liikaa tai väri näytti väärälle. Ennen mun kameralla on ollut helppo ottaa meikki- ja kynsikuvia, mutta nyt oon joko a) sotkenut asetukset pahoin tai b) hajottanut koko kameran kun ei enää onnistu.

  • Se on kyllä inhottavaa kun ei millään meinaa onnistua! Toivottavasti kamerasi alkaa taas käyttäytyä 🙂

  • Niinpä! Luulen, että oon kuitenki ihan ite sotkenu nuo asetukset jotenkin eikä kamerassa oo mitään vikaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework