Muuttoinfo: näin pysyt seuraajana jatkossakin!

16.2. alkaen blogini lakkaa olemasta Bloggerin piirissä ja siirtyy uuteen osoitteeseen, joka on muotoa

liiallisuuksia.purkkimafia.fi

Tämä aiheuttaa pienen lisätoimenpiteen Bloggerin lukulistan kautta blogiani seuraaville: Miten niin liikaa? -blogin osoite on lisättävä lukulistalle manuaalisesti.

Tämä tehdään lukulistan kautta, eli osoitteesta blogger.com löytyy vasemmalta kaikkien luettujen blogien lista ja niiden yläpuolelta Lisää-namiska. Sitä klikkaamalla ja kirjoittamalla tyhjään kenttään uuden osoitteen, liiallisuuksia.purkkimafia.fi, sekä varmistamalla muutoksen Lue-napista blogi päivittyy ongelmitta jatkossakin. Mikäli tätä ei tule tehneeksi, tippuu Miten niin liikaa? -blogi lukulistaltasi kokonaan sillä ensi maanantain koittaessa en enää tee postauksia tänne Bloggerin puolelle. PlusMimmin blogista löytyy ihan kuvallinen ohje tähän toimenpiteeseen!

Mikäli luet blogiani Facebookin, Bloglovinin tai Blogilistan kautta, saat olla huoletta. Näihin seurantapalveluihin voin itse päivittää uuden osoitteen ja postauksien päivittyminen säilyy katkoksetta.

Missä muualla puuhiani kannattaa seurata kuin vain blogissa? Portaalin alle siirtyminen tarjoaa minulle oivan mahdollisuuden kehittää blogini muita sosiaalisen median kanavia mieluisemmiksi ja mahdollisimman informatiivisiksi lukijoille.

Facebook toimii edelleen postauksien automaagisena julkaisijana, mutta postauslinkkien lisäksi kaavailen materiaaliksi muun muassa erilaisia kosmetiikka-aiheisia uutislinkkejä, hassuja kuvia ja satunnaisesti kaupoista bongaamiani tarjouksia. Myös yksi arvonta on jo FB-sivuilla käyty, joten tykkäämisestä voi olla ihan konkreettista hyötyä seuraajalle.

Instagram on tähän mennessä ollut eloisin osapuoli kaikista kanavistani, onhan se helppo ja kattaa muunkin kuin vain kosmeettisen purkkienhypistelyelämäni: instatililtäni löytyy kuvia niin lainakoirista, päivän meikeistä kuin arjen taide-elämyksistäkin. Kaiken tämän seassa on välillä miniarvostelu jos toinenkin, eli Instaan arvostelen yhden tai kahden käyttökerran näytepussit ja -purkit. Sellaiset, joista ei riitä sanottavaa blogiin asti mutta joista haluan kuitenkin fiilispohjalta vinkkailla eteenpäin.

Toivotko blogille lisää seurausmahdollisuuksia? Haluaisitko jotain tiettyä julkaistavaksi jossain kanavassa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework