Mukavuusalue, tuo suosikkipaikkani

Vaikka kuinka olen lähiaikoina vannonut ja vakuuttanut, että uusia luomivärisävyjä en vain kertakaikkisesti enää tarvitse, niin vain kävi hassusti ja kotiutin Seppälästä kahdeksan sävyn paletin, Comfort Zonen (Zone de confort en français).

Pahoittelut huonosta kuvasta, en millään saanut nykyisillä kuvausolosuhteilla fiksua ja filmaattista otosta tästä paletista. Nekulla on blogissaan upeat swatchit ja meikit, tsekatkaa ihmeessä ne myös.

Seppälöissähän on myynnissä myös violetinsävyistä Petal Pusher -palettia, mutta se ei mielestäni sävymaailmaltaan käy yhteen neutraali-keltapohjaisen ihoni kanssa. Jollekin ruskeasilmäiselle tyypille tuo olisi varmasti aivan nappihankinta 🙂

No niin, nyt itse palettiin! Näette meikkejä tällä kahdessa erässä, sillä muuten yksi postaus täyttyisi kuvista. Miniteema, siis 🙂

Laadultaan Comfort Zone on taattua Wet ’n Wild -laatua: kaikki värit levittyvät pehmeästi ja niistä löytyy pigmenttiä (ja wau, että löytyykin!). Kaikki sävyt myös häivyttyvät toisiinsa kuin itsestään joten kamalasti töitä tämän paletin kanssa ei tarvitse tehdä.

Ainoastaan vasemman yläkulman vaaleankultainen sävy on pettymys, se on nimittäin hieman jauhoinen ja siinä on vienon hohteensa lisäksi myös vähän isompaa glitterhippusta, joka häiritsee jonkin verran. Tämä ei myöskään ole sieltä pigmenttisimmästä päästä, mutta oikein kelpo sävy korostuksiin noin muuten.

Suosikikseni nousi välittömästi kuparinruskea (vasen rivi, toinen ylhäältä), joka on aivan timanttinen sävy juuri minulle. Rakastan tuollaisia lähes metallisia sävyjä, jotka levittyvät kermaisesti ja ovat luomilla monipuolisia.

Tässä itse asiassa kaksi meikkiä tehtynä kyseissä kuparilla. Ensimmäisessä on tätä suosikkiani koko luomella ja ulkonurkassa on käytetty sen alla olevaa lämpimänruskeaa sävyä. Hyvin perus-arkimeikki minulle siis.

Tässä kontrasti on hieman suurempi, sillä ulkonurkassa ja luomivaossa on nyt vasemman rivin alimmainen, punaruskea sävy. Tämäkin yhdistelmä toimi erittäin hyvin.

Maltoin toki käyttää muitakin sävyjä ja paletti on totisesti osoittanut monipuolisuutensa. Huomenna luvassa toinen osa mukavuusaluemeikkejä ja sen jälkeen jotain aivan muuta 🙂

I just love Wet ’n Wild Comfort Zone: smooth application, creamy-like coverage and huge amount of pigment. I have apparently fallen in love with the warm copper shade, though rest of the shades aren’t boring either.

Comments

 1. Mun on pakko hommata kohta tuo paletti! Olen sen ostamista miettinyt jo liian kauan! 😀 Kivan näköinen meikki, sopii sulle oikein hyvin 🙂

 2. Moi! Mie halusin nyt tulla vastaamaa tänne, et huomaat varmasti :DD

  Eli tartuin facebook-sivupalkki-mainokseen (plööh), ja tilasin Valotornista semmosen E27-kierrekantasen 20W lampun, värisävy 5500K. Ja täytyy heti sanoa perään, että liian vähän watteja tuohon yksiömme päävalaisimeen, jossa siis vain yksi lamppupaikka.. Heikko valoteho+liian kylmä sävy tekee tosi kolkon fiiliksen, näin lueskelin netistä, ja ainakin pätee tässä tapauksessa.

  Nuo G- ja GU-nastakantaiset tosiaan eivät sovi kierteellisiin valaisimiin.. Sen kuitenkin sanoisin näilläkin nakeilla, että täyspektriseen kannattaa panostaa. Paljon on päivänvalolamppuja, jotka heikosti toistavat tiettyjä värejä, ja helposti tosiaan taitaa käydä niin että tehoja on liina vähän Kelvineihin nähden 😛 Näillä näkymin siirrän tuon kattovalaisimeen liian heikoksi osoittautuneen lampun tuollaiseen vanhaan seinäspottivalaisimeen, jota pidän sitten pöydällä.. 😀

  • Lähdinkin heti kommentoinnin jälkeen googlettelemaan ja päädyin myöskin siihen, että täysspektrinen sen lampun on ilmeisesti oltava, jotta värit toistuvat mahdollisimman oikein sitten keskitalvella kun yritän blogia varten kuvailla meikkiä. Hintaa moiselle tosin tulee 40 euroa (!!) Suomesta tilattuna (GU-kantainen siis) ja en ole vielä onnistunut löytämään ulkomaisista nettikaupoista vastaavaa. Valotornista siis tuokin lamppu.

   Kiitos ihan superpaljon vinkeistä ja tuesta, mikäli päädyn hankkimaan lampun (hyvin todennäköistä), niin teen siitä kyllä oman postauksensa. Noilla tekniikkapainotteisilla foorumeilla ei ihan huomioida meidän kosmebloggaajien tarpeita… 😀

  • Voi elämä, miulla kesti sata vuotta löytää takaisin tänne lukemaan vastauksesi, taidan olla vähän käsi.. 😀

   Jään odottelemaan sikäli mikäli lampun hommaat ja aiheesta raportoit tännekin 🙂

   Eli joo, miekin nyt oon aikeissa tilata uuden lampun, mutta jos taas menee pieleen niin…arfgslö.

  • Nyt mulla on niin paljon menoja kosmetiikan suhteen, että saas nähdä milloin saan lampun hankittua. Tällä hetkellä uusi säilytysratkaisu ja päivänvalolamppu kilpailevat keskenään kukkaroni herruudesta, joten saa nähdä mikä on lopputulos. Molemmat kun olisivat oikeasti tarpeellisia :/

 3. Kiitos linkityksestä. 🙂 CZ on ihana paletti, täytyykin heti ottaa se esille ja takaisin käyttöön. Sävyt sopivat hienosti syksyyn.

  • Jep, juuri syksypalettina tämä on mainio 🙂 Niinä päivinä, kun en koe mitään ihmeempiä inspiraatioita meikin suhteen niin tartun tähän. Ja tämä pätee sekä päivä- että iltameikkiin, todella monipuolinen tapaus siis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework