Mukavuusalue, osa 2

Vielä pari meikkiä Wet ’n Wildin Comfort Zone -paletilla… Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

Tässä on käytetty aika perinteisesti kahta paletin vihreää, vaaleampaa ja tummaa metsänvihreää. En muistanutkaan, että vihreät sävyt ovat näin kivoja! 🙂

Alaluomella on hennosti paletin oikean alakulman duochrome-sävyä, jotta meikkiin saadaan vähän syvyyttä.

Ja tässä kyseinen duochrome koko luomella. Luomivaossa on paletin tumma punaruskea, sillä ilman varjostusta silmäni näyttivät vain itkuisilta… Kuten huomaatte, Comfort Zonella saa aikaan myös näyttävämmän meikin tarvittaessa.

Onko sinulla suosikkeja Wet ’n Wildilta?And here’s some more with Wet ’n Wild Comfort Zone. Greens and the dark duochrome are as awesome as the other shades are 🙂 This is perfect palette for both daytime and party looks.

Comments

  1. Tämä esittely ja sen innoittamana hankkimani paletti innoitti minut pieneen parodiaan omassa blogissani. Ironian peitsen on tarkotus osottaa minua itteäni eikä suinkaan kosmetiikkabloggaajia, älä siis vain rakas loukkaannu 🙂 <3

  2. Sun inspiroimana kaivelin kuule tän paletin meikkilaatikoistani ja nyt on ihana Comfort Zone -meikki silmissä. Ei haittaa enää yhtään, että yliopisto potkii päähän ihan todella lujaa.

    kaisu

    • Voih, tuttu tuntemus tuo yliopistotunne! ARRGH.

      CZ on kyllä aivan ihana, sen avulla piristää päivää kuin päivää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework