Mukana maaliskuun Bette Boxissa + alekoodi

Kuinka moni on huomannut, että LivBox on nykyään Bette Box? Ainakaan kosmetiikkaväeltä uudistus ei ole mennyt ohi ja uusien Bette Boxien vastaanotto on ollut huiman hyvä.

Bette Boxin idea lyhykäisyydessään on tarjota kuukausittainen yllätyslaatikko täynnä ihanaa kosmetiikkaa. Yleensä paketti sisältää vaihdellen täysi- ja näytekokoisia tuotteita sekä pieniä ihania yllätyksiä, kuten suklaata tai muita herkkuja. Yhden boksin hinta jatkuvalla tilauksella on 16,90 euroa ja jos ostaa kuusi kuukautta etukäteen, saa seitsemännen boksin kaupan päälle. Bette Boxin ympärille on perustettu myös Bette Beauty -sivusto, joka tarjoaa vinkkejä ja tuotesuosituksia kosmetiikan maailmasta sekä käyttövinkkejä boksin tuotteisiin.

bette_box_maaliskuu_bloggaaja_boksi_mnl

 

Minua pyydettiin jo syksyllä mukaan supersuosittuun bloggaajaboksiin, jonka tuotteet koostuvat siis bloggaajien suosikeista. Ai että, kun oli hankalaa valita boksiin vain yksi lempparituote! Luulen kuitenkin, että tämä tuote on valtaosalle mieluisa – onhan se pysynyt mun matkassa heti ilmestymisestään saakka. Bloggaajaboksi ilmestyy maaliskuussa, eli sen voi laittaa tilaukseen vaikkapa heti – ja mulla on tarjota teille alekoodi!

Alennuskoodini on liiallisuuksia. Koodi on voimassa 22.2.2017 asti. Koodilla saa ensimmäisen boxin hintaan 13,90 € (norm 16,90 €/kk). Etu koskee jatkuvia ja 3 kk määräaikaisia tilauksia, myös lahjatilauksia. Superhyvä tarjous siis kyseessä <3

Osaatko arvata, minkä tuotteen valitsin boksiin? Voin kertoa, että tälläkin hetkellä mulla on niitä meikkilaatikossa ainakin kolme kappaletta eri sävyissä… 😉 Lisää vihjeitä voi käydä lukemassa Bette Boxin blogista.

 

Oletko tilannut uutukaisen Boxin? Kiinnostavatko kauneusboksit?

 

Comments

    • Oi, onpa ihanaa että alekoodista oli hyötyä <3

    • Hihiiii mua jännittää itseäkin mikä on vastaanotto!! 🙂

    • Hahaha typoja sattuu kaikille! 😀 Suosittelen näitä bloggaajabokseja, sisältö on ollut kyllä aika timanttista aina <3

  1. Siskolla on maaliskuun alussa synttärit ja vähän olin tätä boksia ajatellut lahjaksi. Nyt kun koodi tuli just sopivaan aikaan, niin ei tarvinnut jahkailla! Toivottavasti on yhtä mielenkiintosia tuotteita kuin aiemmissa bloggaajabokseissa (:

    • Ihanaa, hyvä että koodi tuli just sopivasti! 🙂 Mulla ei ole hajuakaan muiden bloggaajien tuotteista, ihan jännittää itseäkin mitä boksiin on keksitty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework