Monipuolinen sivellin = paras sivellin

Yhdeltä välinesuosikiltani, Ecotoolsilta, on hiljan ilmestynyt uusia siveltimiä. Aiemmat, uudistuneet perussiveltimet olivat harppaus pronssin ja ruskean sävymaailmaan, kun taas näissä uusissa sudeissa on haettu raikasta ja vaaleaa ulkoasua. Uutta on myös valkoinen harjas ja ”skunkkimainen” muotoilu. Perinteisesti ns. kaksoisharjassiveltimet eli skunkit ovat olleet puoliksi synteettistä ja puoliksi aitoa harjasta, mutta Ecotoolsin siveltimet ovat brändilleen uskollisesti täysin synteettisiä ja täten myös vegaaneille sopivia.

Olen tykännyt lähestulkoon kaikista testaamistani Ecotoolsin siveltimistä, ja löytyypä joukosta sellaisiakin lemppareita joita ilman meikkaaminen ei enää onnistuisi. Etenkin puuteri- ja airbrush-siveltimiin olen aivan rakastunut!

Ecotools Mattifying Effect Brush

Isoin uutuussiveltimistä lupaa mattaista lopputulosta ja se on tarkoitettu puuterin levittämiseen. Tämä on kuitenkin setin monipuolisin sivellin, jolla onnistuu ihan kaikki: käytän mattasivellintä niin nestemäisen meikkipohjan, poskipunan kuin puuterinkin levitykseen. Eritoten tykkään siveltimessä sen nopeudesta ja keveydestä. Paksutkin koostumukset levittyvät pehmeiden harjasten ansiosta tasaisesti iholle. Puuterin suhteen sivellin on myös oivallinen, sillä se ei nappaa tuotetta itseensä liikaa vaan lopputulos on just hyvä. Tätä käytän nykyään joka meikissä tavalla tai toisella.

Ecotools Eye Perfecting Brush

Minulle tämä pullukka sivellin on kolmikon vaikein. Sivellin on todella tiivis ja pehmeistä harjaksista huolimatta melkein kovan tuntuinen ihoa vasten. Näppärin sivellin on silloin, kun peiteainetta pitää saada nopeasti laajalle alueelle. Peiteaineen tai ekstrameikkivoidekerroksen levittää nopsaan silmänalusille, nenänpieliin ja nenänvarren vierelle ja etevimmät voivat käyttää ”pullukkaa” voidemaisen varjostuksen levittämiseen. Minun käytössäni saman asian ajaa Airbrush Concealer -sivellin, joten Eye Perfecting on jäänyt harmittavan vähälle käytölle.

Correcting Concealer Brush

Pikkuinen skunkkisivellin on ihanteellinen meille meikkipohjan ”hinkuttajille”. Minulla on tapana häivyttää peiteaineet huolellisesti ja siihen tämä sopii kuin kärsä norsulle. Mikäli Eye Perfecting ei ole tarpeeksi tarkka, tämä kyllä on! Olen varovaisesti lähestynyt tällä siveltimellä myös luomivärin häivytystä ja ennakkoluuloistani huolimatta homma pelittää varsin kiitettävästi silläkin saralla.

Erityisen hyvä Correcting Concealer Brush on silloin, kun peiteaine on pigmenttistä ja vahamaista ja peitettävä alue on koholla (näpyt). Tämän siveltimen kanssa peiteaine ei liu’u näpyn päältä pois ja peittävyyden rakentaminen vähän kerrallaan on uskomattoman helppoa.

Siveltimien hinta on 9 ja 13 euron välillä puuterisiveltimen ollessa kallein. Hinta-laatu-suhde Ecotoolsilla on enemmän kuin kohdallaan ja jokaista näistä sudeista voin suositella minkä tasoiselle meikkaajalle tahansa. Ecotoolsia myydään tavarataloissa (Sokos ja Stockmann), erikoisliikkeissä (Kicks, luontaistuotekaupat) ja näitä voi bongata myös lukuisista verkkokaupoista. Tarkempi jälleenmyyjälista löytyy täältä.

 

Mikä siveltimistä on suosikkisi Ecotoolsilta? Käytätkö ylipäänsä montaa eri sivellintä vai luotatko muutamaan tärkeimpään?

 

Tuotteet saatu testiin pr-tapahtumasta.

Comments

  1. Tykkään Ecotoolsista! Levitän joka kerta meikatessani puuterin, poskipunna ja aurinkopuuterin/korostustuotteet Ecotoolseilla. Ihan parhautta niin laadun, hinnan kuin saatavuudenkin puolesta:)

    • Ne on kyllä todella hyviä siveltimiä! Silmämeikkisiveltimiin toivoisin ehkä pikkuisen erilaisia vaihtoehtoja (nyt kaikki tuntuvat olevan aikas paksuja), mutta kasvosiveltimet on loistavia.

    • Mä uskon, että mattaisuus riippuu enemmän käytetystä tuotteesta kuin siveltimestä. En ainakaan itse ole saanut puuteria tämän kanssa levittymään yhtään sen mattaisemmin kuin normisiveltimelläkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework