Miten niin minä?

Yhteydenotot: mitenniinliikaa [ät] gmail.com

Enemmän minusta.

Olen kokoaikaisesti kosmetiikka-alalle työllistynyt yliopisto-opiskelija, jonka ikuisuusprojekti on yrittää runnoa viimeisiä opintoja kasaan työn ohessa. Blogi on minulle pakopaikka stressaavasta arjesta: täällä kerron iloisista ja hauskoista asioista, jotka liittyvät kauneuteen ja kosmetiikkaan.

Mitä muuta elämässäni on kuin luomivärejä, kasvovoidetta ja ripsivärejä eri tilaisuuksiin? Paljonkin.

Erityisen hyvin kunnostaudun mummoilussa, joka käsittää alleen kaikenlaisen pienen näperryksen, kuten neulomisen, kotoilun ja brunssikokkailun. Temperamenttisesta bilepantterista on kuoriutunut pikku hiljaa kotikissa, joka vapaailtanaan mieluummin perehtyy sukkaparin neulomiseen kuin lähtee baariin.

Kosmetiikka ja kauneudenhoito on minulle rakas harrastus, ja blogin tarkoitus on kanavoida eteenpäin hyviä löytöjä, käteviä vinkkejä ja välillä niitä hutiostoksiakin. Osan arvioimistani tuotteista ostan itse ja jokusen purnukan minulle lahjoittaa testaamistarkoituksiin maahantuoja, pr-toimisto tai muu yhteistyötaho.

Jokainen arvioni on kirjoitettu perustuen minun mielipiteeseeni, ei mainosteksteihin tai rahalliseen palkkioon. Sisältöyhteistyöstä ja mainoslinkeistä ilmoitan jokaisessa postauksessa erikseen.

Tavoitteeni blogin suhteen on olla avuksi niin kosmetiikkameren kanssa kamppailevalle meikkiaddiktille kuin kauneusmaailman vasta-alkajallekin. Toivon, että jokainen lukija viihtyisi blogini parissa pitkään! Juttuideat, testaustoiveet ja kaikenlaiset kommentit ovat erittäin tervetulleita 🙂

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework