Miten niin minä?

Yhteydenotot: mitenniinliikaa [ät] gmail.com

Enemmän minusta.

Olen kokoaikaisesti Elevenille työllistynyt yliopisto-opiskelija, jonka ikuisuusprojekti on yrittää runnoa viimeisiä opintoja kasaan työn ohessa. Blogi on minulle pakopaikka stressaavasta arjesta: täällä kerron iloisista ja hauskoista asioista, jotka liittyvät kauneuteen ja kosmetiikkaan.

Mitä muuta elämässäni on kuin luomivärejä, kasvovoidetta ja ripsivärejä eri tilaisuuksiin? Paljonkin.

Erityisen hyvin kunnostaudun mummoilussa, joka käsittää alleen kaikenlaisen pienen näperryksen, kuten virkkaamisen, kotoilun ja brunssikokkailun . Temperamenttisesta bilepantterista on kuoriutunut pikku hiljaa kotikissa, joka vapaailtanaan mieluummin perehtyy uusimpaan kaunokirjallisuuteen kuin lähtee baariin.

Kosmetiikka ja kauneudenhoito on minulle rakas harrastus, ja blogin tarkoitus on kanavoida eteenpäin hyviä löytöjä, käteviä vinkkejä ja välillä niitä hutiostoksiakin. Osan arvioimistani tuotteista ostan itse ja jokusen purnukan minulle lahjoittaa testaamistarkoituksiin maahantuoja, pr-toimisto tai muu yhteistyötaho. Joskus saan tuotteita myös töistä: kosmetiikan verkkokauppa Eleven on oikea aarreaitta tällaiselle kosmetiikkanörtille!

Jokainen arvioni on kirjoitettu perustuen minun mielipiteeseeni, ei mainosteksteihin tai rahalliseen palkkioon. Sisältöyhteistyöstä ja mainoslinkeistä ilmoitan jokaisessa postauksessa erikseen.

Tavoitteeni blogin suhteen on olla avuksi niin kosmetiikkameren kanssa kamppailevalle meikkiaddiktille kuin kauneusmaailman vasta-alkajallekin. Toivon, että jokainen lukija viihtyisi blogini parissa pitkään! Juttuideat, testaustoiveet ja kaikenlaiset kommentit ovat erittäin tervetulleita 🙂

© 2019 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework