Miniteema: BB – Yves Rocher Sublime Skin

Yves Rocherin voiteesta en löytänyt oikein muita kattavia arvosteluja, kuin Karkkipäivän BB-koontipostauksen. Ilmeisesti kaikki olivat niin kyllästyneitä BB-huumaan, että Yvesin voide vain vilahti ohi siinä samassa massassa. Minäkään en olisi tätä tullut testanneeksi, ellei myyjä olisi minulle vinkannut.

Valitettavasti tästä voiteesta minulla ei ole kuvia lainkaan, sillä olen ilmeisesti hukannut ne kamerastani johonkin 🙁 Jotakin osviittaa saa Maybellinen Dream Fresh-postauksen kuvista, tulos oli aika samankaltainen.

Kuten Lumenessa, myös tässä on hyvin tunnusomainen tuoksu. Se ei kuitenkaan ole niin voimakas kuin Lumenen BB-voiteessa, jotenkin voin kuvitella tottuvani tähän helpommin. Mieluiten tietenkin ottaisin kasvojenhoitotuotteeni hajusteettomina.

Peittävyydeltään tämä on samaa luokkaa Maybellinen Dream Freshin kanssa: ei siis peitä juurikaan. Koostumukseltaan tämä on jähmeämpää ja antaa ehkä odottaa enemmän, kuin sitten loppujen lopuksi tapahtuukaan. Sävyltään tämä vaalein sävy on punapohjainen, joten se ei ihan täydellisesti istu ihooni mutta puuteroinnin jälkeen tulos on ihan käypä.

Suurimpana miinuksena Yver Rocherin Sublime Skinille koen sen suojakertoimettomuuden: monessa perus-meikkivoiteessakin on suojakerroin, miksi ei siis tässä?

Tämä on siis periaatteessa ihan ok tuote, mutta Maybellinen Dream Fresh ajaa tämän ohi suojakertoimellaan ja lähes-tuoksuttomuudellaan.

Onko teillä kokemuksia Yvesin BB-voiteesta? 🙂 Tuntuu, että mulle tämä jäi kaikista selvimmin ”njäh”-”ihan ok”- tuotteeksi, jonka näistä kaikista vähiten mieluiten ostaisin omaksi.

And the last one: Yver Rocher Sublime Skin.

This too smells really strong but I think this is more ”wearable” smell than in Lumene’s BB product. Opacity is on the same level with Maybelline Dream Fresh: makes skin even and fresh. The shade is not the best one for me (it’s a bit too red) but it blends well on the skin (and it’s light!).

However this BB cream doesn’t have any sort of SPF! :(( Sun protection seems to be in every other BB cream, so why not in this?

Basically this is an ok product but I prefer Maybelline because of the smell and SPF.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework