Miniteema: BB – Maybelline Dream Fresh

Seuraavana miniteemassa testiin pääsee Maybellinen ”unelmanraikas” versio Blemish/Beauty Balmista. Toisten mielipiteitä ko. tuotteesta voitte lukea täältä ja täältä.

Tässä jälleen oh so gorgeus ennen-kuva. Kuva on sama, kuin kaikissa näissä BB-postauksissa: kuvasin voiteiden ”swatchit” saman viikon aikana, joten ihoni tila ei merkittävästi muuttunut.

… ja jälkeen.

Maybellinen voide on testaamistani ehkä lähinnä sävyttävää päivävoidetta. Tuotteen antama sävy on hyvin, hyvin kuulas ja raikas. Ihon sävy tasoittuu vain aavistuksen, joten kovin näppyisen tai muuten paljon peittoa haluavan iholle tämä BB ei ole se ideaalein valinta. Oma ihoni ei onneksi kuki aivan kamalasti, joten käytän tämän lisänä vain peittovoidetta silmänalusille. Poskien punaisuus ei ihan peittynyt haluamallani tavalla.

Kuten oikeastaan kaikki testaamani BB:t, myös Maybellinen voide vaatii päälleen puuterin vähintään T-alueelle. Kuivaihoiselle uskoisin tämän olevan nappivalinta, sillä tämä tuote kosteuttaa ihoa enemmän kuin aiemmin arvostelemani L’orealin BB. Levittyvyydeltään tämä on kevyt ja liukas, joten työstöaikaa ihoon on runsaasti. Sävykin tässä on minun iholleni juuri nappi! 🙂

Erityisen ison plussan annan tuotteen sisältämästä aurinkosuojasta SPF 30! Tämä on siis huipputuote varsinkin kesään, kun iho on paremmassa kunnossa eikä tarvitse niinkään peittoa vaan aurinkosuojaa. Superhyvä, Maybelline! 🙂

Tämän tuotteen voisin ostaa itselleni ympärivuotiseen käyttöön: kesällä käytettäväksi pelkästään ja talvella varsinaisen meikin alle. Esimerkiksi Lily Lolon mineraalipuuteri sopii tämän päälle oikein hyvin, ja näin meikkipohjasta tulee sekä kevyentuntuinen että peittävä. Voisin suositella tätä myös teini-ikäiselle ekaksi meikkivoiteeksi, sillä tällä tuotteella on vaikea saada maskimaista lopputulosta ja siten se onkin oiva introduction meikkaamisen maailmaan.

Onko joku lukijoista testaillut juuri tätä BB:tä? 🙂

Next I’m going to introduce Maybelline Dream Fresh BB.

The product texture is really light and it doesn’t cover much but still I like this: SPF 30 makes a huuuuge bonus point. So I think this is perfect for summer and in winter it’s possible to add for example mineral makeup (I tested Lily Lolo) on top of this. Also the shade Light is perfect for me. I would also recommend this to a teenager who is starting to use make-up regurlarly.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework