Miniteema: BB – Lumene Heleyttävä

Myös kotimainen meikkimerkki Lumene on lähtenyt mukaan BB-huumaan, ja ainakin Virve tykästyi tähän ikihyviksi. Katsotaan, sanoi Putkonen…

Tässä sama ennen-kuva kuin aiemmissakin BB-postauksissa.


Ja tässä tulos Lumenen kanssa.

Levittyvyydeltään Lumenen BB oli yllättävän jähmeää ja työstöaikaa olikin vähemmän kuin muissa voiteissa. Lopputuloskin on ihan erilainen: lähestulkoon matta, mutta silti nahkea. Ainakin minun ihollani tämänkin päälle on lisättävä puuteri, muuten esimerkiksi poskipuna tarttuu nahkeaan pintaan laikkuina. Myös peittävyydeltään tämä oli hyvä, ehkä hieman parempi kuin L’orealin?

Tuoksultaan tämä on muihin verrattuna aika voimakkaan sitruksinen. En pidä tuoksuvista kasvotuotteista, joten ihan vain senkin takia skippaan tämän tulevaisuudessa. Tuoksuallergikkoja tämä saattaisi jopa häiritä, mutta uskon ettei normikuluttajalle hento sitruunainen tuoksu ole haitaksi.

Sävyltään tämä on iholleni hieman liian tumma sekä hieman liian punaiseen taittava. Saan siis tämänkin kanssa aikaiseksi meikkivoiderajan kasvojen ja kaulan tienoille, ellen ole tarkkana. Tämä kuitenkin sulautuu ihooni paremmin kuin esimerkiksi Lorkun BB-voide, joten tämä näyte on helpompi käyttää loppuun ilman kaulan aurinkopuuterivärittelyä. Jälleen kerran, kesällä tämä olisi ok.

Jälleen annan plussaa kunnollisesta suojakertoimesta: Lumenen voiteessa se on 20. Pidin myös tuotteen jättämästä pinnasta, joka oli keskipeittävä ja lähes mattainen. Jos sävy olisi inasen vaaleampi ja tuoksu miedompi tai koko tuote hajusteeton, voisin ostaa tämän jatkossa.

Mites on teidän laitanne, houkuttaako kotimainen Beauty Balm? 🙂

Today I’m writing about Finnish make-up brand Lumene’s BB cream. It has SPF 20 which is hooray for me and the finish is almost matte and semi-opaque (maybe even more opaque than L’oreal Nude Magique?). On my skin it needs powder too but I believe that some may use the cream un-powdered without a problem. 

Unfortunately this product has quite a strong smell (citrus-like) and the shade 01 is again too dark for me. Not as dark as L’oreal’s, though.

I could buy this in the future if they’d make it fragrance-free and a shade lighter. It’s after all a Finnish brand, they should know how pale we people are in here 😛

Comments

    • Jos tämä passaa ihonväriin, niin onhan tämä todella hyvä länsimaiseksi BB-voiteeksi. Niin, ja jos ei ole turhan tarkka tuotteen tuoksun suhteen 🙂

    • Kiva juttu, että olet löytänyt hyvän BB-voiteen! 🙂 Tämähän on ihan kymppi, jos vaan sopii ihon sävyyn. Mulla tämä on nyt vähän parempi, kun olen käyttänyt itseruskettavaa aika mittavissa määrin. Edelleen tosin liian punertava :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework