Mitä mieltä Milanista?

Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Milani oli mulle lähes täysin tuntematon merkki, ennen kuin aloitin työt elevenillä. eleven-työssä Milanista tuli nopeasti tuttu, sillä se on yksi meidän suosituimmista meikkimerkeistä ja brändin tuotteita kysellään paljon. Milanilla on kultaiset, simppelit pakkaukset ja edullinen hintataso, joka tekee siitä halutun etenkin nuorempien parissa. Moni YouTube-julkkis on kehunut Milanin maasta taivaaseen, joten vastaanotin töistä mielelläni muutaman testituotteen blogiin arvioitavaksi!

milani_eleven_kokemuksia_swatch_mnl

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation -meikkivoide, sävy Creamy Vanilla

Täydellistä peittoa, satiinipintaista lopputulosta ja kestävää meikkipohjaa lupaava meikkivoide on Milanin tähtituotteita. Sävyjä oli vaikea tarkistaa netistä, ja loppujen lopuksi tämä vaaleimmaksi mainostettu Creamy Vanilla osoittautui liian tummaksi ja jopa liian keltaiseksi iholleni. Eli jos etsit oikeasti keltapohjaista meikkivoidetta, Vanilla on tosi hyvä vaihtoehto!

Meikkivoiteen ominaisuudet ovat kuitenkin hyvät ja varsinkin tässä hintaluokassa kenties voittamattomat. Meikkivoide peittää hyvin ja sillä tosiaan voi kerrostamalla korvata peiteaineenkin. Tuntuma on hyvin samanlainen kuin MACin Fix Fluidissa, mutta selkeästi kuivempi. Juuri kuivuudesta muodostui pieni ongelma mun kuivalla iholla, kun pohja alkoi kiristellä loppupäivästä ihoa ja toi esille silmäkulman kuivuusryppyjä. Normaalille ja sekaiholle tässä on kuitenkin todella hyvä meikkivoide hyvään hintaan.

Milani Baked Blush, sävy Luminoso

Luminoso on legendaarinen sävy ja sitä myydään elevenillä päivittäin useita kappaleita. Mietin, miten voi joku poskipuna olla NIIN HYVÄ ja otin tietysti sen testiin, kun valinta tuli eteen.

Syy Luminoson suosioon selvisi netistä vertailemalla Luminosoa ja kehuttua, pinkki-persikkaista Nars Orgasm -poskipunaa. Luminosossa näytti olevan sama, universaalin kaunis ja monelle sopiva sävy kuin Orgasmissa. Valitettavasti Luminoson koostumusta on kuitenkin jossain vaiheessa muutettu ja nykyään poskipuna on ennen kaikkea sävyltään persikka, eikä pinkkiä vivahdetta ole enää havaittavissa.

Sävyn muuttuminen ei kuitenkaan tee Luminososta laadultaan huonoa punaa, vaan se levittyy samettisesti iholle, häivyttyy hyvin ja sisältää hyvin pigmenttiä. Luminosossa on kaunis, hillitty hehku joka korostaa poskipäitä kauniisti. Rakastan persikkaisia poskipunia, joten Luminoso jää ehdottomasti vakikäyttöön!

Milani Stay Put Brow Color -kulmaväri, sävy Natural Taupe

Ah, vihdoin oikeasti vaalea kulmaväri! Suosin yleensä kynämuotoisia kulmakyniä, mutta näille pomade-tuotteillekin on aikansa ja paikkansa. Etenkin silloin, kun haluan kulmien pysyvän paikoillaan aamusta iltaan, aloitan kulmien teon tällaisella värivoiteella ja viimeistelen puuterilla.

Sävy Taupe on ehkä hiukan liian keltainen ja vaalea mun makuun, mutta toisaalta siinä ei ole yhtään joidenkin inhoamaa punaisuutta. Pomade-tuotteista riittää ihan pieni määrä kulmien muotoiluun ja pomade itsessään tuo kulmiin hiukan ryhtiä ja pitoa kulmageelin tavoin. Etenkin jos viehättyy terävistä instagram-kulmista, Stay Put Brow on hyvä valinta ainoaksi kulmatuotteeksi! Pakkauksen mukana tulee kaksipäinen kulmaharja, joka ajaa asiansa.

Tästä tuli nyt hieman tylsä postaus ilman meikkikuvia, mutta niitä on luvassa myöhemmin. Mulla on nimittäin testissä myös kolme huulituotetta Milanilta, joten erilaisia kuvia on kertynyt jo aika kasa! Kaiken kaikkiaan mulle jäi näiden tuotteiden perusteella oikein hyvä kuva Milanista merkkinä, jonka hinta-laatu-suhde on loistava ja joka seuraa trendejä ahkerasti. Ehdottomasti voisin hankkia useampiakin tuotteita brändiltä meikkipussiinilaatikostooni.

 

Onko sulla kokemusta Milanin tuotteista? Kerro kommenteissa!

 

Tuotteet PR-näytteitä eleveniltä.

Comments

  1. Olen monesti jahkaillut Milanin meikkivoiteen hankkimista juurikin tubettajien kehujen usuttamana, mutta toistaiseksi en ole sitä hankkinut. Minulla on kans kuiva iho, joten hyvä tietää tässä vaiheessa, ettei ole ehkä meitsin juttu sittenkään:)

    • Meikkivoide ei ole varsinaisesti kuivattava, mutta tosiaan työpäivän jälkeen huomaa pienen kiristelyn kasvoilla. Kosteuttavan primerin (esimerkiksi Clarinsin Beauty Flash) kanssa ei ole ongelmaa 🙂 Samoin voisin kuvitella, että parin öljytipan lisääminen meikkivoiteeseen helpottaa asiaa. Mutta tosiaan, olishan sen meikkivoiteen kiva olla jo valmiiksi iholle sopiva! 😀

  2. Ei ole, mutta olen miettinyt monesti tuota meikkivoidetta, sitten kuitenkin just miettinyt sitä, että miten mahtaa toimia niin pintakuivalla iholle kuin omani. Joten sun kokemusten perusteella taidan jättää sen väliin ja ehkäpä keskittyä vaikka noihin poskipuniin. 🙂

    • Poskipunat on ihan mahtavia! <3 Niille täytyy kyllä antaa iso suositus, todella hyviä ja hintaansa nähden varsinkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework