Miehiset kulmat

Kulmakarvani ovat olleet yläasteelta lähtien yksi suurimmista ulkonäkööni liittyvistä murheenkryyneistä. Milloin ne ovat olleet liian runsaat (vielä rippikuvassa näkyvät olevan nyppimättömät), milloin liian harvat ja tällä hetkellä ainakin ihan liian ohuet. Kyllä, kun on muuten kerrassaan täydellinen niin näinkin hassusta asiasta voi itselleen kehittää päähänpinttymän ;D

Olin nuorena kaukaa fiksu ja kävin nypityttämässä ensimmäistä kertaa kulmat ammattilaisella jo ysiluokalla. Kulmat ohenivat, mutta karvat jäivät kummallisen harvaankasvaneiden näköisiksi. Kulmakarvojeni väri on tumma kulmien puoliväliin asti ja lähes näkymätön siiven korkeimman kohdan jälkeen. Harvojen kulmaväriyritelmien jälkeen olin monta vuotta tekemättä kulmilleni mitään, kunnes kiinnostuin meikkaamisesta enemmän. Nykyään kulmien laitto ennen ulos lähtemistä on melkein ehdottomuus: taiteilen kulmakarvoitukseeni yleensä peräti kolmea erisävyistä väriä ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen. Noh, voisihan sitä kaiketi turhemminkin aikansa käyttää.

Kun kulmien perusmuotoilu on hallussa, olen alkanut leikkiä niin kulmakarvojen värillä kuin muodollakin: väri vaihtelee kylmänharmaasta lämpimän kupariseen ruskeaan ja paksuuden ja terävyyden suhde tuntuu joka päivä olevan eri, toki sopusoinnussa muun meikin mukaan. Eräänä päivänä lähdin vähän miehisemmälle linjalle ja kokeilin kerrankin kunnon statement-kulmia:

Aika… Jytkyt, etten sanoisi. 😀 Make Up Storen Tri Brow -kulmasetti toimi tässäkin erinomaisesti, kuten joka arkipäivä sitä käyttäessäni.

Muuten pidin meikin aika minimissä vahvoja varjostuksia lukuunottamatta. Paksumpi kulmamuoto sai heti kasvoistani jollain tapaa terävämmät ja ilmeikkäämmät.

Vaikka kuinka yritin piirtää kulmat omien luonnollisten karvojeni ulkopuolelle, tuntui näitä kuvia jälkikäteen käsitellessä siltä etteivät nämä nyt ihan niin paksut ole kuin ne voisivat olla. Ilmeisesti kulmakarvani ovat normaalisti niin ohuet, että jo niiden kaksinkertaistaminen tuntuu meikatessa hirmuiselta muutokselta mutta ei kuvista katsottuna ole sitä.

Mitäs tykkäätte, onko tästä arkilookiksi? 🙂

Comments

  1. Upeat kulmat, vaikka ovatkin ”jykevämmät” sopivat ihan loistavasti sun siroihin kasvoihin. Itse en henk.koht. uskalla revitellä yhtään kulmien kanssa, aina sitä samaa vaan. 😀

    • Kokeile rohkeasti eri juttuja myös kulmiin! 🙂 Takaan, että hetken perästä tykästyt varmasti. Saa nopeasti vaihtelua ilmeeseen, vaikkei jaksaisi muuten meikkiä tuunailla.

    • Haha, no eipä niissä oikeesti oo tavaraa juurikaan yhtään, mut onneks meikillä voi huijata ^__^

    • Meikillä tekee ihmeitä! Ei mullakaan oikeesti oo tollaset, vaikka oishan se kivempi ehkä niin että olis mistä ottaa pois kuin että tarvis hirveesti kikkailla et sais massaa lisää… :E On meinaan aika mitäänsanomattomat noin ilman mitään laittoa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework