Messuzombi

Kauneus- ja hyvinvointibloggaajien vuoden kohokohta, I love me -messut, on tältä vuodelta taputeltu. Vietin itse täydet kolme päivää messuilla ja vasta nyt sain aamupalan eteen ja työrauhan, jotta voin alkaa purkaa messukuvia ja kokemuksia jonkinlaiseen kirjalliseen muotoon. Messuraporttia odotellessa tarjoilen teille olotilaani hyvin kuvastavan, kylmän zombiemaisen meikin.

Tämä look on taas niitä alkuillan inspiraation tuotoksia, jolloin vain tartun siveltimiin ja alan luoda meikkitaidetta. Tällä kertaa asetin meikin rajoiksi tavoitteen testata kahta uutta tuotetta: Urban Decayn Dive Bar -luomiväriä ja MACin Viva Glam Rihanna 2 -huulipunaa. Luomiväri on saatu testiin blogin kautta ja huulipunan jämät siihen kyllästyneeltä kaverilta. Outo, mutta toimiva kombo!

Kynnet olivat sattumalta siniset, joten ne sopivat tähän meikkiin erinomaisesti. Silmäluomilla on kahdessa eri sävyssä välkehtivän Dive Barin lisäksi harmaita ja vaaleansinisiä luomivärejä, ei ehkä niinkään kontrastiksi vaan korostamassa sinivoittoisaa ilmettä.

Messuzombi alkaa nyt perata kameran muistikorttia läpi ja loppupäiväksi energia on suunnattu töitä kohti. Ainakin toivon, että jostain ilmestyy energiaa jota suunnata…

 

Onko muitakin messuväsyneitä? Mitä mieltä postauksen meikistä?

 

Dive Bar -luomiväri saatu blogin kautta.

Comments

  1. Oi, meikki on aivan ihana, eikä mielestäni edes zombiemainenkaan vaikka kuvien ilmeet ehkä heijasteleekin messuväsymystä. 🙂

    Itse en tänä vuonna valitettavasti ennättänyt messuilemaan, mutta moni muu näköjään on nyt kun blogeja selailen – pääseehän sitä vähän tunnelmaan postauksiakin lukiessa..

  2. Ehkä freesimmän näköinen zombi, minkä olen koskaan nähnyt! 😉 Vaikka kävin lauantaina messuilla, niin silti ne vielä väsyttää. Kuitenkin täytyy ottaa tuotteista kuvia ja sen sellaista, niin se sitten syö aikaa ja energiaa, vaikka itse happeninki on jo ohi.

  3. Oi miten kaunis meikki, sopii niin hyvin yhteen <3 Mää olin myös messuilla lauantaina ja sunnuntaina ja näin sinutki! En vaa osannu sanua mitään ja ihastelit niin hartaasti karkkikosmetiikkaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework