Messuzombi

Kauneus- ja hyvinvointibloggaajien vuoden kohokohta, I love me -messut, on tältä vuodelta taputeltu. Vietin itse täydet kolme päivää messuilla ja vasta nyt sain aamupalan eteen ja työrauhan, jotta voin alkaa purkaa messukuvia ja kokemuksia jonkinlaiseen kirjalliseen muotoon. Messuraporttia odotellessa tarjoilen teille olotilaani hyvin kuvastavan, kylmän zombiemaisen meikin.

Tämä look on taas niitä alkuillan inspiraation tuotoksia, jolloin vain tartun siveltimiin ja alan luoda meikkitaidetta. Tällä kertaa asetin meikin rajoiksi tavoitteen testata kahta uutta tuotetta: Urban Decayn Dive Bar -luomiväriä ja MACin Viva Glam Rihanna 2 -huulipunaa. Luomiväri on saatu testiin blogin kautta ja huulipunan jämät siihen kyllästyneeltä kaverilta. Outo, mutta toimiva kombo!

Kynnet olivat sattumalta siniset, joten ne sopivat tähän meikkiin erinomaisesti. Silmäluomilla on kahdessa eri sävyssä välkehtivän Dive Barin lisäksi harmaita ja vaaleansinisiä luomivärejä, ei ehkä niinkään kontrastiksi vaan korostamassa sinivoittoisaa ilmettä.

Messuzombi alkaa nyt perata kameran muistikorttia läpi ja loppupäiväksi energia on suunnattu töitä kohti. Ainakin toivon, että jostain ilmestyy energiaa jota suunnata…

 

Onko muitakin messuväsyneitä? Mitä mieltä postauksen meikistä?

 

Dive Bar -luomiväri saatu blogin kautta.
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

8 thoughts on “Messuzombi

 • 19.10.2015 at 18:13
  Permalink

  Oi, meikki on aivan ihana, eikä mielestäni edes zombiemainenkaan vaikka kuvien ilmeet ehkä heijasteleekin messuväsymystä. 🙂

  Itse en tänä vuonna valitettavasti ennättänyt messuilemaan, mutta moni muu näköjään on nyt kun blogeja selailen – pääseehän sitä vähän tunnelmaan postauksiakin lukiessa..

  Reply
  • 21.10.2015 at 11:53
   Permalink

   Kiitos E-S! <3 Tunnelmaan pääsee tosiaan postaustenkin kautta. Kyllähän messuille on ensi vuonnakin päästävä, sen verran kiva tapahtuma se on!

 • 19.10.2015 at 19:04
  Permalink

  Ehkä freesimmän näköinen zombi, minkä olen koskaan nähnyt! 😉 Vaikka kävin lauantaina messuilla, niin silti ne vielä väsyttää. Kuitenkin täytyy ottaa tuotteista kuvia ja sen sellaista, niin se sitten syö aikaa ja energiaa, vaikka itse happeninki on jo ohi.

  Reply
  • 21.10.2015 at 11:54
   Permalink

   Haha, olo ei kyllä ollut freesi! Yllättävän paljon messuilla kiertely kuluttaa energiaa. Olisi pitänyt tarkistaa askelmittarista, mikä oli kolmen päivän lukema 😀

 • 19.10.2015 at 23:17
  Permalink

  Oi miten kaunis meikki, sopii niin hyvin yhteen <3 Mää olin myös messuilla lauantaina ja sunnuntaina ja näin sinutki! En vaa osannu sanua mitään ja ihastelit niin hartaasti karkkikosmetiikkaa. 😀

  Reply
  • 21.10.2015 at 11:55
   Permalink

   Kiitos Satu! 🙂 Ja hei, olisit ihmeessä tullut moikkaamaan! <3 Ilahdun aina tervehdyksistä, vaikka välillä keskittyminen onkin jossain aivan muualla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.