Messuilijan naamakuvat

Minkäs näköisenä siellä messuilla tulikaan oltua? Kauneusbloggaajana edustava ulkonäkö on minulle tärkeää, joten voitte uskoa että pohdin meikkivalintojani messuille pitkään. Ainakin paljon pidempään kuin normaali ihminen pohtisi.

Suunnitelmat kirkastuivat kuitenkin vasta edellisenä iltana. Olin aika vajaalla kosmetiikka-arsenaalilla Helsingissä, sillä vietin viikon poikaystäväni luona. Olin tehnyt karsintaa siis esimerkiksi meikkipohjien suhteen jo koto-Tampereelta lähtiessäni. Kaiken kukkuraksi Helsinki-viikkoni aikana ihoni alkoi oireilla kuivumalla ja hilseilemällä etenkin silmien alta. Onneksi olin pakannut mukaan pari kirkasta huulipunaa, joilla sain huomion pois silmänalusilta.

Kun tilanne on hankala, luota pinkkiin! Tällä ohjeella valitsin huulille MACin Impassioned-punan ja rakensin muun meikin sen ympärille. Klassinen, mattainen silmämeikki syntyi upouuden (ja blogissa vielä esittelemättömän) Urban Decayn Naked Basics 2 -paletin sävyillä. Samaan syssyyn väritin kulmatkin kyseisellä paletilla.

Varjostuksissa ja poskipunana käytin Nutturapää-blogin arvonnasta voittamaani Clarinsin Colour Accents -kasvopalettia, jossa on kahta eri sävyistä aurinkopuuteria ja poskipunaraita. Erittäin kätevä tuote, kun tilaa meikkipussissa on vähän!

Skarppi, musta rajaus syntyi aikaa sitten blogimiitistä saadulla Lumene Blueberry Intense Linerilla, jonka luvataan olevan vedenkestävä. Tästä nestemäisestä rajauksesta on tullut luottotuotteeni reissuihin. En jaksa raahata matkoilla mukana geelirajausta ja sivellintä, joten Lumene on pätevä varatuote siihen hommaan. Rajauksesta tulee siisti ja se kestää pienet itkut ja tihkusateen, mutta lähtee helposti ihan tavallisella puhdistusvaahdolla. Onneksi en tarvitse erillistä vedenkestävän meikin poistoainetta, sillä sitten Lumene unohtuisi kyllä laatikkoon.

Huomaatte kenties, että ihoni oireilee myös epäpuhtauksin varsinkin nenän, leuan ja otsan alueelta. Reissussa olo ei todellakaan tee hyvää kasvoilleni, sillä mukaan mahtuu vain rajallinen määrä hoitotuotteita eikä minulla ole poikaystävän luona valmiina juurikaan mitään. Varauduinkin nyt ensi kertaa varten ja ostin Helsingin kylppäriin valmiiksi kuorintavoiteen (jonka yritän ujuttaa myös poikaystävän ihonhoitorutiineihin), puhdistusvaahdon ja hätätapauksiin Aqualan L -perusvoiteen. Jatkossa yritän myös käyttää enemmän matkapakkauksia hyödyksi.

Lunastaako klassikkomeikki paikkansa vai onko se mielikuvitukseton? 🙂

Comments

  • Onpa ihanasti sanottu! Kiitos paljon kommentista <3

   Ja hei, harjoittelu tekee mestarin 🙂

 1. No nyt!! Hei sulle oikeasti sopii ihan älyttömän hyvin tummempi tukka, kokeile ihmeessä seuraavaksi vetää koko tukka samalla sävyllä kuin sun juuret. Näyttäis ihan huikealta!

  • Itse asiassa tuo ”tyvikasvu” on mun ihan oma hiusväri, joka on ollut kaikissa blogikuvissa aina syyskuuhun asti näkyvillä… 🙂 Näyttää vain tosi tummalta tuota uutta blondia latvaa vasten ja tuossa valossa. Vaaleana meinasin ainakin hetken vielä pysytellä 😉

  • Kiitos! 🙂 Parasta oli, että look pysyi tosi fressinä koko messuilupäivän. Annan kaiken kunnian tuolle huulipunalle 🙂

 2. Hei vitsi miten kaunis meikki ja tyttö ;)!! Vaikutuin nyt niin että meni neitsyys blogikommentoinnissa ja alkoi tehdä hurjasti mieli kokeilla vähän uutta ilmettä itsekin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework