Merenneitona luokses loiskin

Taiteellisen päivän kokeiluja: kuinka monta saman sävyperheen (sinivihreän) eri sävyjä voi luomille laittaa? Luulisin laittaneeni kaikki, jotka kätköistäni löytyvät. Hyvä tuli!

Merenneitoisa värimaailma ulottui lopulta kulmakarvoihin asti. Kas kun en ripustanut merilevää hiuksiin.

Kuva-arvoitus. Montako merellistä väriä löydät? Voittajalle tarjoillaan sushi-emoji.

Löytyihän se seireenihymy sieltä. Merimiehiä olen saanut toistaiseksi houkuteltua pauloihini vain yhden, mutta häntä kohtelenkin sitten oikein hyvin.

 

Kutkuttaako tyrskyisä meikki?

 

Comments

  1. Tää on niin kuuma, että meinas kuolat lirvahtaa näppikselle!

    Ja sopii niin hyvin blogin ulkoasuun, että melkein VAADIN yhtä näistä kuvista tohon sivupalkkiin!

  2. Vau!! Siis VAU, uupea meikki upeat värit ja hauska teksti, sun silmien väri oikee pompahtaa esiin. 😀 <3

  3. Kaunis! Silmäsi hehkuvat upeasti tuon kaiken sinisyyden keskellä. Sävyjä on varmasti toistakymmentä. Kiitos hyvästä blogista. Ryhdyin lukijaksesi pari kuukautta sitten.

    • Kiitos! Onpa ihana kuulla, että tykkäät blogista 🙂 Ja totta, sävyjä on ihan uskomaton määrä. Mulla nimittäin oli pöydällä melkein kymmenen eri palettia auki ja lisäksi kaikki yksikkönapit… Huh!

  4. Wau! Todella upea meikki, voi kun itsekin osaisi tehdä tuollaisen, siis aivan käsittämättömän ihana. Kiitos muuten ihanasta blogista, löysin sen tuossa reilu kuukausi sitten ja ja olenkin lukenut jo melkoisesti taaksepäinkin 🙂 Osaat kyllä meikata todella kauniisti ja olet todella kaunis itsekin ♡

    • Kiitos mahtavasta kommentista Jennia <3 Ihana kuulla, että olet tykästynyt blogiin ja tykkäsit meikistä! Ja kuule, harjoittelemalla ihan kuka tahansa pystyy samaan ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework