Meikkivoidepuikon uusi tuleminen

Muistattekos vielä, kun juttelin Make Up For Everin uudistuneesta Ultra HD-meikkivoiteesta? Mainitsin silloin, etten tykästynyt nestemäiseen meikkipohjaan eikä se toiminut kuivalla ihollani lainkaan. Ultra HD -puikkomeikkivoiteesta kuitenkin tykkäsin, vaikka alunperin luulin just sen olevan mulle se huonompi!

Kattokaas, ei laisinkaan samanlaista ihohuokosiin katoamista kuin nestemäisellä HD-siskolla. Nenä on kuiva kuin aavikko, mutta silti meikkivoide ei ole tarrannut kuivimpiin kohtiin kiinni laisinkaan. Ilman puuteria tuntuma on hiukkasen rasvainen ja kuultava, mutta puuteri mielestäni ”tukkoistaa” lopputulosta liiaksi. Silmänalusilta meikkivoide lähtee väistämättä karkuun juonteisiin juuri kostean tuntuman takia, mutta se ei ole mulle ehdoton juttu. Mulla kun silmänalusjuonteisiin kerääntyy melkeinpä pohja kuin pohja. Erityisplussa siitä, että levitys onnistuu niin siveltimellä kuin sienelläkin.

Nestemäisen ja puikkomallisen meikkivoiteen sävykartat poikkeavat hieman toisistaan, joten tuotteen vaihtuessa myös sävy kannattaa katsoa uusiksi. Mun sävy puikossa on Y225 ja nestemäisessä Y215.

Make Up For Everiä on hieman hintsusti saatavilla kaupoista, mutta verkkokauppa toimii ympäri Suomen. Hieman joudun tätä huonoa saatavuutta kritisoimaan, sillä sarjassa on superhyviä meikkituotteita jotka ammattilaisstatuksestaan huolimatta sopisivat erityisen hyvin joka-pirkon meikkipussiin. Rohkeasti vaan Suomea valloittamaan, MUFE!

 

Oletko ehtinyt tutustua HD-meikkivoiteisiin? Vaikuttaako tuotteiden saatavuus ostohalukkuuteesi?

 

Tuote saatu pr-näytteenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework