Meikkitaitelijan värikausi – nakuhuuma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aina silloin tällöin minut valtaa nakuhuuma. Kiinnyn hetkeksi jompaan kumpaan Urban Decayn Naked-paleteistani niin, etten juuri muita luomivärejä käytä. En suo silmäystäkään neonväreille, en koreile glittereillä tai etsi kokoelmani metallisinta luomiväriä. Nakuillessa uskaliain värivalintani on kulta ja räväkin varjostukseni mattalaatua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erityisen ihastunut naku-kauden aikana olen molemmista paleteista löytyvään kultaiseen Half Baked -sävyyn, jonka voisin oikeastaan nostaa samoin tein kultasuosikkieni ykköseksi. Half Baked on neutraali kulta, joka sopii yhteen kaiken kanssa eikä hyppää esille millään tavoin. Paritan sen mieluusti sekä harmaan että ruskean kanssa enkä myöskään epäröi käyttää sitä yksinään koko luomella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naku-kausi ei myöskään houkuttele minua kirkkaisiin huulimeikkeihin, vaan koko kasvojen perusta on ”mun mutta parempi”. Yleensä huulilla onkin huulikiiltomainen, roosainen sävy ja poskipunana perus-vaaleanpunainen graafisten varjostusten jäädessä unholaan. Hohtotuotteille suon hieman armoa ja niitä sudin ehkä jopa ylenpalttisesti (naama)taululleni.

Naked-palettien fanitus on selkeäluontoisin kaikista värikausistani. Joskus se johtuu olosuhteiden pakosta (Naked-paletin valikoin yleensä mukaan matkoille) tai mielen kaipuusta perusväreihin, joskus taas päädyn nakuväreihin ihan vain päättämättömyyttäni. Nakuiluun on helppo palata, mutta hieman hankalampi pyristellä irti. Yleensä irtiotto on vähittäinen ja alkaa värikkäästä rajauksesta. Välillä meikkaan viikkoja ilman mitään hinkua peruspalettieni pariin, mutta aina niitä käyttäessäni tunnen huumaavaa kodikkuuden tunnetta. Ah! Half Baked, Bootycall, Tease, Sin ja kumppanit, kuinka olenkaan teitä kaivannut!

 

Onko sinulla olemassa tiettyjä kausia meikkaamisessa?

 

Comments

  1. Minua taas nolottaa kuinka vähän olet käyttänyt Naked-paletteja. Omistan kaikki kolme ja en ole edes vakavasti harkinnut niiden myymistä. Siltikään en myöskään käytä niitä aktiivisesti. Taukoa voi olla useita kuukausia, nim. en edes muista koska olisin käyttänyt…

    Jos kausimeikkaamiseksi lasketaan se, että innostun meikkaamaan samalla paletilla viikon putkeen ostamisen jälkeen niin olen erittäin kausittainen meikkaaja. Meikkipalettien värimaailmat tosin vaihtelevat rajusti sen mukaan mitä olen ostanut. Usein ne ovat kuitenkin siellä värikkäämmällä puolella.

    • Lasketaan! Sulla tosiaan on ihanan värikkäitä meikkejä 🙂 Musta on myös kiva lukea postauksia, joissa on meikattu monta kertaa samalla paletilla. Pääsee vähän paremmin sisälle paletin värimaailmaan ja käytännöllisyyteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework