Meikkimuodin ykkönen: samettipinta

Meikkivoidetrendi tuntuu tällä hetkellä olevan vastakohtien yhdistämistä. Monet uutuusmeikkipohjat lupailevat sekä kiillottoman mattaista että hillityn kuultavaa jälkeä. Tietynlainen ”samettisuus” kuvastaa lopputulosta hyvin: meikkivoide voi olla pigmenttinen, peittävä ja hillitä ihon kiiltoa, mutta hohtaa samaan aikaan hentoa, ihoa imartelevaa ja ihohuokosia häivyttävää valoa. Samaan aikaan meikkipohja vakuuttaa olevansa kosteuttava ja kevyen tuntuinen iholla. Uskoako vai ei? Omat johtopäätökset voi tehdä tämän jutun lopussa, kun olen perannut osiin käyttökokemukset neljästä hyvin erilaisesta meikkipohjauutuudesta!

clarins_bb_skin_detox_before_after_ennen_jalkeen_mnl

Clarins BB Skin Detox Fluid (sävy 00 Fair)

Mitä lupaa? Tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa ja tasapainottaa. Aurinkosuoja SPF 25 (mineraaleista).
Mitä tekee? Vaalein sävy on iholleni hieman liian tumma, eli kalmankalpeille ei valitettavasti löydy hyvää sävyä valikoimasta. Clarinsin BB-voide peittää hyvin ja on kerrostettavissa. Erittäin miellyttävä, kevyt tuntuma iholla ja lähestulkoon mattainen lopputulos. En koe tarvitsevani puuteria. Ihana ja helposti levittyvä koostumus, josta tykkään hurjan paljon! Erityistä kosteuttavuutta en totta puhuen havaitse, mutta kiiltoa tämä BB-voide hillitsee oikein hyvin.
Hinta? 39,50 euroa, saatavilla muun muassa Bangerheadilta*.

idun_norrsken_illuminating_mineral_foundation_meikkivoide_mnl

Idun Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundation (sävy 207 Disa)

Mitä lupaa? Luonnollinen, valoa heijastava lopputulos. Hoitaa ihoa.
Mitä tekee? Peittää kevyesti ja luonnollisesti. Ikävä kyllä tarraa kuiviin kohtiin ja jää varsinkin hiusrajassa epätasaiseksi. Ei siis sovi hyvin kuivalle iholleni eikä peitä punoitusta tarpeeksi mun makuun. Yllättävän mattainen lopputulos, ei tarvitse puuteria! Ihanteellinen normaalille ja rasvoittuvalle iholle, jossa ei ole kuivia kohtia.
Hinta? Noin 30 euroa, jälleenmyyjät löytyvät täältä.

loreal_nude_magique_cushion_before_after_meikkivoide_mnl

L’Oreal Nude Magique Cushion Foundation (sävy 01)

Mitä lupaa? Hillittyä, kuultavaa ja kevyen tuntuista meikkipohjaa. Aurinkosuoja SPF 29.
Mitä tekee? Just sen minkä lupaa. Pakkauksen oma vippa on turha, levitän L’Orealin tyynymeikkivoiteen mieluummin meikkivoidesiveltimellä tai -sienellä. Mukava, hennon kuultava mutta silti kiilloton lopputulos joka on kerrostettavissa puolipeittäväksi. Ihanan kevyt tuntuma ja tarpeeksi vaalea sävy. Loistava koostumus!
Hinta? 21,90 euroa, saatavilla muun muassa Ellokselta*.

boho_compact_foundation_meikkivoide_kokemuksia_mnl

Boho Compact Foundation (sävy 02 Beige Clair)

Mitä lupaa? Satiininen ja peittävä lopputulos, hoitaa ja kosteuttaa ihoa luonnollisten öljyjen voimin. Luonnonkosmetiikkaa.
Mitä tekee? Sulautuu ihoon todella miellyttävällä tavalla ja tuntuu erittäin kosteuttavalta. Peittokyky on erinomainen ja kerrostettavissa. Pinta jää sen verran kiiltäväksi, että puuterilla kiinnitys on tarpeen etenkin silmien alla ja nenänpielissä. Sävy numero 02 on minulle liian tumma, mutta tästä on saatavilla myös vaaleampi ykkössävy. Uskomattoman kauniisti tämä meikkipuuteri kuitenkin ”sulaa” iholle väärästä sävystä huolimatta. Aurinkosuojaa jäin kaipaamaan.
Hinta? Noin 10-16 euroa, jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Suosikiksi näistä neljästä nostan L’Orealin Cushion-meikkivoiteen, sillä sitä olen käyttänyt lähes jatkuvasti viime aikoina. Boho ja Clarins ilahduttivat myös nassuani, joskin liian tummat sävyt siirtävät kyseiset tuotteet auttamatta kesäkäyttöön. Suurista odotuksista huolimatta Idunin nestemäinen meikkivoide oli pettymys, ja se lähtee kiertoon.

 

Oletteko lähteneet satiini-trendiin mukaan vai vieläkö kiiltoa korostava strobing on se juttu?

 

*mainoslinkki. Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä.

Comments

 1. Arvaa mitä, mä taas suorastaan rakastan tuota Idunia! (Täällä valmis kiertolaiskoti, haha :’D ) Mulla se ei ole yhtään tarrannut kuiviin kohtiin, mutta aloinkin tässä miettiä että käytän sitä aina tosi kiireessä aamulla, olen siis heti edeltävästi laittanut kasvoille öljyä ja heti perään siinä kylppärissä levitän meikkivoiteen. En ole oikeastaan muilla tavoilla sitä ehtinytkään vielä käyttää, pitkääkin kokeilla.

  Kiva yhteenveto! 🙂 Mä myös pidän tuosta Lorkun tyynystä tosi paljon, mutta harmikseni saan siitä ihottumaa jos käytän useamman päivän putkeen. 🙁

  • Ja Bohosta piti vielä sanoa, se on ihan huippuhyvä, yhden olenkin jo käyttänyt loppuun mikä on aika poikkeuksellista 🙂

  • Joo, Idun varmasti toimii jos alla on öljyä tai muuta kosteutusta! Pitääkin kokeilla sekoittaa vaikka ihan siihen itse meikkivoiteeseen tippa öljyä, auttais jo varmasti levittymisessä 🙂 Bohosta oon kuullut (vissiin Heini ja Salla sanoi?), että kuluu tosi nopsaan loppuun. Oon vähän huono sanomaan kestosta, kun en noin tummaa kehtaa ihan joka päivä käyttää. 😀

   Hitsit, tiedätkö yhtään mikä ainesosa sua tossa tyynymeikkivoiteessa allergisoi? :/

  • Hmmm, en osaa kyllä sanoa soveltuvuudesta mutta näppituntuma on ettei olisi seka- tai rasvaiselle iholle ihan paras mahdollinen :/ On itsessään jo niin ”öljyisän” tuntuista tavaraa. Ei ainakaan ilman puuteria!

 2. Boho kuulostaa mielenkiintoiselta, on se niin paljon kehuja blogeissa kerännyt.

  Mutta sitä varsinaisesti tulin sanomaan, että pidän erityisesti tällaisista ennen – ja jälkeen- kuvilla havainnollistetuista postauksista! Paljon enemmän saa irti kun omin silmin pystyy tutkailemaan lopputulosta 🙂

  Hyvää pääsiäistä!

  • Kiitos paljon Tiltu! Ennen-jälkeen-kuvat ottaa aina enemmän aikaa, mutta tykkään niistä itsekin niin teen ne lähes aina kun meikkivoiteesta on kyse. Näkee paljon helpommin, toteutuvatko meikkivoiteen lupaukset vai eivät 🙂

   Sinulle myös rauhallista pääsiäistä! <3

 3. Mä luulen, että tykkäisin itse Lorkun Cushionista eniten. Näyttäis tekevän hieman peittävämpää jälkeä kuin Lancômen Cushion, mutta silti lopputulos on kauniin kuultava. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework