Mattapintaiset ombre-huulet

Saatuja ilmaistuotteita. *Sisältää mainoslinkkejä.

Nestemäisten huulipunien trendiä on jatkunut jo jonkin aikaa, eikä sille näy loppua. Ilahduttavasti nyt on kuitenkin alettu yhdistellä erisävyisiä punia toisiinsa – sillä saa mahtavaa vaihtelua muuten suht simppeliin huulimeikkiin. Ombre- eli liukuvärihuulet on jälleen yksi kesän nousevista trendeistä ja tässä postauksessa keskityn trendin toteuttamiseen nimenomaan mattahuulipunilla.

Käytin pohjalla yhtä nestemäisistä suosikkipunistani, *Ciatén Liquid Velvet Matte -huulipunaa. Sävy Smitten on valloittava, murrettu punainen joka sopii käytettäväksi vaikka joka päivä. Liukuväriefektin meikkiin tuo huulten keskelle taputeltu *NYX Liquid Suede sävyssä Tea & Cookies. Tämäkin puna on ihana yksinään, mutta moniulotteisempi osana ombre-huulia.

Olen muuten huomannut, että monissa nestemäisissä punissa kannattaa panostaa hiukan kalliimpiin tuotteisiin. NYXin Liquid Suede on ainut, joka pääsee aika lähelle kalliimpia sisartuotteitaan mutta noin muuten tykkään tuntumaltaan eniten yli 20 euron mattahuulipunista. Mielestäni nestemäiset huulipunat ovat siis yksi tuoteryhmä, jossa hinta korreloi laadun kanssa aika suoraviivaisesti.

Liukuväriefektin voi tehdä kahdella tai useammalla punalla, stailata värin liukumaan huulten keskeltä ulospäin tai vasemmalta oikealle. Tapoja on yhtä monia kuin tekijöitä ja punien sävyjen ei onneksi tarvitse edes mätsätä toisiinsa sataprosenttisesti: päin vastoin pieni vaihtelu tuo huuliin syvyyttä. Ombre-huulten pariksi sopii muuten simppeli meikki, joka jättää tilaa pusuttimille loistaa.

Huomasitteko muuten, että elevenillä on mahtava ota 3, maksa 2 -tarjous kaikista tuotteista? Nyt jos koska voi siis hankkia kerralla ihanat huulipunat kesäksi 😉 Tarjous on voimassa normaalihintaisista tuotteista 28.4. asti. En voi tarpeeksi korostaa, kuinka ihanaa on olla töissä kosmetiikan verkkokaupassa ja vinkkailla tarjouksista myös kanssa-kosmetiikkahulluille!

 

Iskeekö ombre-trendi vai luotatko yhteen väriin kerrallaan? 🙂

Comments

 1. Käytän yleensä kahta punaa kerralla. Alle mattaisempaa (”kuivempaa”) ja päälle jotain kosteuttavampaa samansävyistä punaa. En tiedä onko se sitten ombre-huulet 😉 Tea & Cookies on tosi nätti sävy<3

  • Kyllä tuo minusta ombre-huulien määritelmän täyttää, itse asiassa Lisa Eldridgellä taisi olla samantapainen tutorial Lancômen uusien Matte Shakereiden ja aiempien Juicy Shakereiden yhdistämisestä. 🙂

 2. Haha, juuri tänään kuolasin noita Ciatén mattapunia mutta jätin vielä nettikauppaan. 😀 Ombreilla en osaa, mutta sävyt ovat kyllä nättejä itsestäänkin. 🙂

  • Totta, sävyt ovat kauniita ihan yksinäänkin <3

 3. Mä teen joskus, jos on vaan aikaa 😀 Tosi kaunis huulimeikki, tykkään! Ne Revlonin punatkin on muuten hyviä ;D Tai siis, enhän mä ole kokeillut kuin yhtä sävyä, mutta olen tykännyt ^_^ Mutta sait kiinnostumaan tuosta Ciatéstakin!

  • Oi kiitos! Mäkin tykkään Revloneista, ne on aika sellaista keskikastia. Ne ei mulla kuivukaan ihan mattapintaisiksi, toisin kuin vaikkapa Nyxin ne halvemmat.

 4. Mulla on nyt neljä Ciatén mattapunaa ja aaaaaah miten täydellisiä ne on!! Niiden kokeilemisen jälkeen oon tajunnut, etten enää halua ostaa mitään NYXin punia. Mielummin ostaa kalliimmalla vähemmän ja parempaa 🙂
  Onkohan muuten elevenille tulossa lisää sävyjä Liquid Velveteistä? Ainakin tällä hetkellä värivalikoma on vähän suppea, ja kiinnostaisi tosi paljon ne uudet lanseeratut nudesävyt.

  • Ihana kuulla, että myös muut tykkää Ciatén punista! Ne on aivan mahtavia. Minäpäs lisään tuotetoiveen noista uusista sävyistä meidän järjestelmään. Välillä uutuudet tulee meille harmittavan hitaasti, mutta kyllä me yleensä ollaan ne jossain välissä saatu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework