Mätsäilyä

Kerrankin jaksoin mätsäillä meikissäni luomivärit paidan väriin, yleensä kun en moisista seikoista jaksa välittää. Kiinnitän harmittavan vähän huomiota pukeutumiseeni, yleensä revin kaapista päälle ensimmäisen paidan mikä käteen osuu.

Luomivärit ovat 120-paletista (kulta, tummempi kuparin sävy ja kullansävyinen highlighter). Jep, aika tylsä valinta erittäin värikkään paletin testailuun. Nämä kullan sävyt kuitenkin osuivat silmiini heti ja tykkäsinkin niistä kovasti. Päälle kiskaisin Vero Modan poolokauluksellisen paidan, joka tosin ei minulle kovin hyvin sovi. Kasvot näyttävät jotenkin epätodellisen pyöreiltä tuollaisen kilpikonnakauluksen kanssa. No, eniveis, paita on mukava päällä.

Eyelinerina toimi Ebaysta tilaamani ruskea geelieyeliner. Olen tykännyt kyllä ihan sikana geelirajauksen rakenteesta: ei kuivu niin nopeasti kuin nestemäinen ja levittyvyys on pehmeä. Ainoa huono puoli näissä on sottaavuus: rasvoittuvassa/kostuvassa silmän ulkonurkassa ei meinaa millään pysyä ainakaan tämä halpislaatu. Inglotin geelirajauksista olen kuullut hyvää, onko kenelläkään kokemuksia?

Meikki oli kiva arkisähellys ja varmasti käytän 120-palettia jatkossakin. Värit olivat erittäin pigmenttisiä, pehmeitä ja hyvin levittyviä ja häivyttyviä. Myös muut kokeilemani sävyt ovat olleet aivan ensiluokkaisia. Harmi, kun ei ole ollut paljoa tilaisuuksia joihin meikkailla värikkäästi vaan olen pitäytynyt (osittain omasta mukavuudenhalustanikin) lähinnä ruskeissa sävyissä. Ei pääse 120-paletti ansaitsemaansa käyttöön kyllä nyt yhtään. No, jos jotkut teemapikkujoulumeiningit saisi tähän syksyyn mahdutettua niin olisi mahtavaa.

Comments

 1. Ihan hirmuisen ihana meikki, joka sopii sulle. 🙂

  Vielä ei ole kokemusta Inglotin geelilinereista, mutta kohta on. 😉 Tein tilauksen Inglotille ja sieltä on tulossa iiiiso kasa kosmetiikka mulle. 🙂

 2. Minna, voi eikä ja ihanaa 😀 Harmi että mulla on niin tiukka rahatilanne nyt, ettei millään pysty sieltä mitään tilailemaan… Niin kovin kumminkin haluaisin!

 3. Ensin ajattelin, että nuo murretut ja likaiset värit eivät sovi sinulle, kun sinulla on niin hyvät ja vahvat värit itselläsi, että näen sua ennemmin sellaisissa kirkkaissa jalokiviväreissä tai ihan perusväreissä.

  Mitä enemmän tuota kuitenkin katselen, sitä enemmän tykkään! Se on mielenkiintoisempi valinta kun ne ns. varmat värit, ja lopputulos on jotenkin ihanan ranskalainen ja chic, jota minusta sinussa on muutenkin paljon! 🙂

 4. Pumpulipupu, kiitos kauniista sanoista! 🙂 Oi, olisinkin niin ranskalainen kuin haluaisin… Rakastan Ranskaa ja ranskan kieltä.

  Tunsin itsekin lookin vähän oudoksi, varmaan juuri siksi kun nuo ei ole ihan niitä minun perusvärejäni. Jaksaisipa useamminkin testata jotain uutta, nykyään olen ihan täysin jämähtänyt tuohon IsaDoran Pearls-palettiin ja sen eri muunnelmiin.

  Katsotaan sitä kenkäpostausta… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework