Matkameikit

Vietän näin loppuvuodesta pidemmän pätkän poissa kotoa. Ensin olin luonnollisesti joulun vietossa kotikotona ja nyt toimin talonvahtina Tampereella. Tämä tarkoittaa sitä, että jouduin valitsemaan mukaan sellaiset meikit joilla selviän kaksi viikkoa. Tämä ei ehkä tavallisille meikkaajille ole ongelma eikä mikään (kaikki tarvittavat meikit kun löytyvät jo meikkipussista), mutta mulle tästä tuli yllättävän iso asia. Piti valita mukaan useampi pohja, huulimeikki ja pelkästään kulmat vaativat jo enemmän kuin yhden tuotteen. Jos mulle vaikka iskee meikkaamisinto tai haluan vaihtelua. Toistaiseksi ei ole iskenyt, joten vähän turhaan pakkasin 😀

Tässä kuitenkin kaikki mukana kulkevat meikkaamisvälineet, pohjatuotteet, puuterit ja korjailutarpeet, silmien ja kulmien ehostus ja huulihommelit. Oikein toimiva kombo kaiken kaikkiaan, oikeastaan mitään turhaa ei tullut mukaan. Kuvista unohtui ainoastaan luomiväripaletti, joka on aiemman veikkaukseni mukaan Urban Decay Naked Smoky. Siitä löytyy luomiväri niin jouluaatolle kuin uuden vuoden juhlintaankin.

Välineet

Tästä löytyy kaikki, mitä tarvitsen koko meikin tekoon. Teoriassa olisin selvinnyt vähemmälläkin, mutta siveltimet ovat kevyitä ja helppoja kantaa mukana joten niitä pakkaan yleensä reilusti.

Pohja levittyy Beautyblenderillä, jota yritän edes näin reissussa käyttää aktiivisesti. Kotona kun en millään jaksa sientä käyttää, kun se pitäisi käydä kastelemassa keittiössä asti (I know, rankkaa!) ja pestä samalla edellispäivän meikeistä. Ecotoolsin puuterisivellin on isoin mukana kulkeva sivellin ja sillä levittyy hätätapauksessa myös meikkipohja. Everyday Mineralsin viistopäinen, unelmanpehmeä sivellin on nappivalinta varjostuksiin ja löysempi Idun sopii poskipunalle. Real Techniques Setting Brush levittää puuterin silmänalusille, kunhan Ecotoolsin pehmeä peiteainesivellin on ensin levittänyt peiteaineen paikalleen. Silmämeikkikombo on vanha tuttu suosikkikolmikko: MAC 239, 219 ja 217. Selviäisin millä tahansa MACeistä yksinäänkin koko silmämeikistä, mutta hifistelijänä tahdon aina nämä kaikki mukaan matkoille.

Pohjatuotteet

Näin keskitalvella mulle iskee pakottava tarve saada kasvoille vähän eloa, ja siksi pakkasin mukaan myös Sensain itseruskettavan. Sen kaveriksi sopii Urban Decayn Naked Skin Beauty Balm, joka on oranssihtava, hohtava pohjustaja meikille. Siinä on aivan ihana, ihoa tasoittava efekti! Kevyemmäksi meikkipohjaksi mukaan pääsi testissä oleva Clarins Skin Detox Fluid BB, sillä se on hiukkasen liian tumma mulle normaalisti. Kerrostettavuus on tässä yllättävän hyvä ja pinta jää sen verran mattaiseksi, ettei puuteria tarvita. Luottopohjani MAC Studio Fix Fluid -meikkivoide ei petä koskaan ja yritän kuluttaa sen loppuun nyt, kun kasvot ovat itseruskettuneet. Muutoin sävy NC20 on mulle Clarinsin BB:n tavoin hieman liian tumma.

Puuteri, muotoilu ja korjailu

Tällä kertaa en ottanut mukaan irtopuuteria, vaan Sensain monitoimituotteen jossa on pohjustaja, peiteaine ja puuteri samassa pakkauksessa. Myös Clarinsin kasvopaletti sisältää useamman tuotteen: sillä teen varjostukset ja poskipunan reissun päällä. Rakastan tällaisia näppäriä pakkauksia etenkin kasvotuotteissa, isoja rasioita kun ei mielellään änkisi meikkipussiin kovin montaa.

Meikin korjailuun tuli vähän itsestään mukaan Beautyblenderin Blotterazzi, joka on ollut käsilaukussa jo kuukauden ajan. Blotterazzi sisältää kaksi pinkkiä, ohutta sientä joilla iholta voi painella pois ylimääräisen rasvan ja tasoittaa puuterin. Sienet ovat Beautyblender-sienen tapaan pestäviä, joten tällainen ratkaisu on hyvä vaihtoehto pois heitettäville puuteripapereille. Huipputuote, johon olen tykästynyt ihan älyttömän paljon. Olisikohan rasiaan mahdollista saada täytepakkausta, kun sienet kuluvat puhki?

Silmät, kulmat ja ripset

Tämä osio vaati multa eniten miettimistä. Kaikkien tuotteiden pitäisi olla varmoja suorittajia ja riittää kahden viikon käytön ajaksi. Näillä spekseillä lienee itsestäänselvää että kaikki mukana olevat tuotteet ovat aikamoisia lemppareita!

MACin kajalkynä kuuluu kulutusprojektiin ja sen kaveriksi sopii hyvin tarkempi Sensain rajaustussi, jota rakastan intohimoisesti. Isadoran Grand Volume Lash Styler ei ihan vedä vertoja edeltäjälleen, mutta toimii kuitenkin ihan mukiinmenevästi. Essencen Lash Base -ripsivärinpohjustaja oli yllätysostos paikallisesta Tokmannista ja olen ehtinyt kokeilla sitä vasta kerran. MACin Pro Longwear -peiteaine sävyssä NW20 on ihanteellinen tummille silmänalusille ja niin riittoisaa, että sillä sutaisee tarvittaessa koko kasvomeikin. Nars-merkin silmämeikinpohjustaja on pohjustajistani vakain ja luotettavin, joten se pääsi tietty mukaan matkalle. Anastasian kirkasta kulmageeliä ja Sensain kulmakynää olen kehunut viime aikoina paljon, ja kaikki kehut ovat ansaittuja.

Huulimeikit

Huulimeikkien kanssa valinnanvaraa oli paljon. Toisaalta tulisin tarvitsemaan nudeja arkimeikissä, mutta iltamenoissa panostan mieluiten kirkkaisiin väreihin. Pitkäkestoisuus on ihan välttämätön juttu, jotta meikkiä ei tarvitse olla ihan koko aikaa korjailemassa. Tällä valikoimalla onnistuin mielestäni aika hyvin, ja kaikkia huulituotteita on tullut jo käytettyä osana meikkiä.

MACin kirkkaanpunainen, mattainen Ruby Woo -huultenrajauskynä toimii tarvittaessa yksinkin mutta hankin sen lähinnä kaveriksi vastakkaisen laidan YSL:n huulilakalle. YSL:n punainen unelma on aivan tajuttoman pehmeän tuntuinen huulilla ja pysyy todella pitkään! Sain huulilakan Sallalta ja vitsit, olipa ihan mahtava löytö <3

Lumenen True Passion Lip Colour -huulipunat ovat saaneet kiitosta monelta bloggaajalta eivätkä lainkaan syyttä. Hajusteeton, kosteuttava ja pitkäkestoinen koostumus on loistava ja värit mielenkiintoisia ja moniulotteisia. Erityisesti olen tykästynyt näihin mukaan lähteneisiin vaaleaan violettiin ja hillittyyn, hieman persikkaiseen nakupunaan. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt näistä huulipunista ja lähetän ison halin ja kiitoksen Lumenen tiimille näiden julkaisusta!

Kirkkaiden värien lisäksi ruskeat huulet ovat olleet lähellä sydäntäni tänä syksynä, ja reissuun lähti jo aikamoisen kulunut Clarinsin syyspuna. Pakkaset tulivat mulle hieman puun takaa (joo-o, talvella?!), mutta onneksi olin napannut mukaan kosteuttavan Clarinsin Instant Light Perfector -huulikiillon. Tämä on yksi niistä harvoista huulikiilloista, joka oikeasti kosteuttaa kuivia huulia eikä vain saa niitä repeytymään pois. Loistotuote, jollainen mulla pitää olla aina laukussa.

Huomaan, että tästä matkameikkien erittelystä tuli loppujen lopuksi aika pitkä postaus. Moni selviää varmasti vähemmällä, mutta mulle on tärkeää että nimenomaan meikissä on tarpeeksi vaihtelua. Muusta matkakosmetiikasta olen kertonut jo aiemmin, eikä siihen ole tullut suuria muutoksia. Toki reissussa mulla on mukana aina eri hajuvesinäytteet ja tällä kertaa myös vartalovoide, mutta kasvojen osalta matkapakki pitää edelleen kutinsa.

 

Mitä sinä pakkaat meikkipussiin, kun matka on pitkä? Löytyykö tästä joukosta omia lemppareita?

 

Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa ostettu itse.

Comments

  1. Mä pakkaan todella vähän. Viime reissulla huomasin, että luomiväripaletti oli ihan turha, en käyttänyt sitä viikon aikana kertaakaan. 😀 Huulipunia sen sijaan kului ja olisi voinut olla enemmänkin vaihtelua mukana. YSL:n huulilakat on muuten <3

  2. Mä pakkaan yleensä liikaa, mutta toisaalta on kiva että valinnanvaraa löytyy. Meikkipohjat, poskipunat ja huulipunat ovat kinkkisimpiä pakata, niissä monta kertaa tuleekin useampia vaihtoehtoja mukaan. Toki matkustustapakin vaikuttaa, omalla autolla mennessä kapsäkkien koko on toista luokkaa kuin julkisilla matkustaessa 😀 Joskus voisi olla hauska testata mahdollisimman pientä tuotevalikoimaa, jonka vielä karisisi niin että tuotteilla olisi useampaakin funktiota-tyyliin huulipuna toimisi poskipunana jne. Ehkä jollekin muutaman päivän pikareissulle?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework