Matkaajan pikainen kotiinpaluutervehdys

Niin se vain otti ja vei, Lontoo nimittäin. Aivan mahtava kaupunki, mukavia ihmisiä ja paljon shoppailumahdollisuuksia.

Pikatervehdyksenä kuva ostosvuoresta (älkää huoliko, osa on toki lahjoiksi tai vasiten ystäville noudettua). Huomatkaa vasemmalla Vilho The Ugly Unicorn sekä hänen englantilainen ystävänsä George oikealla.

Näyttääkö jokin tuote niin houkuttelevalta, että sille olisi pidettävä pikainen esittelyfanfaari samoin tein? 🙂

Matkani käy tänään kotikodin suuntaan ja siellä vietän loppuvuoden rauhaisasti kera perheen ja koirien, mutta toki aikatauluuni taitaa blogipostaus jos toinenkin mahtua. Lontoon ostosmahdollisuuksista ja nähtävyyksistä on luvassa juttua, mutta jos joku erityisesti kiinnostaa niin kommenteissa kannattaa esittää toive 🙂

Oikein rauhaisaa aatonaattoa, ja kärsivällisyyttä ja ystävällistä mieltä viime hetken jouluostoksiin ja -valmisteluihin! Kuten Petra muistutti, ”töniminen on rumaa aikuisenakin”.

Comments

  • Soap & Gloryt ja Narsit ovat jo olleet aika tavalla käytössä, joten niistä tulee kokemuksia ihan kohtsillään 😉

  • Kyseinen merkki on tainnut nousta omaksi suosikikseni myös, joten siitä siis lisää ihan pian… 🙂

  • Teen vielä erillisen shoppailuoppaan Lontoon kosmetiikka-apajille, joten vinkkejä on tulossa paljon 🙂

 1. Mitäs mitäs, näkevätkö silmäni oikein, onko siellä ihanaisia Victoria’s Secretin vartalotuoksuja..? Että juu, niistä olisi kiva saada esittelyä plus noista Soap&Gloryn tuotteista =)

 2. Oiii, muakin kiinnostaisivat sun Victoria’s Secret -ostokset! Tein just tilauksen VS:n nettikauppaan, mutta eivät toimita tuoksuja ainakaan Suomeen, joten en saanut mitään noita vartalotuoksuja ostettua, vaikka niitä olisi saanut ihan superhyvällä alella. Joten olisi kiva kuulla, mitä noista tykkäät! 🙂

  • Joo, laitan ehdottomasti raporttia 🙂 Tuoksut ovat tietenkin aika kevyitä, mutta tykkäilen kyllä kovin niistä.

 3. Mistä sen näkee että missä apteekeisssa myydään elf:iä siis onko kyseessä ihan tavallinen apteekki ja olivatko halpoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework