Matchmaker, make me a match

Harvoin lähden suunnittelemaan silmämeikkiäni vaatteiden tai asusteiden pohjalta, mutta joskus näinkin.

Oranssi, aikaa sitten ostettu toppini on antanut syyn oranssien luomivärien käyttöön useammin kuin kerran. Nyt päätin jatkaa mätsäilyä oikein pilkulleen ja lisäsin erääseen teema-asuun hankkimani punakultaiset korvikset joukon jatkoksi. Lämpöistä kimallusta joka puolelle, nih.
Meikin päätähtenä ovat jälleen kerran MAC-pigmentit, joissa vaan on sitä jotakin. Luomilleni armoitettiin pääsy sävylle Lantern Light, joka on kausikokoelmasta vuodelta 2012.

Meninkö liiallisuuksiin? En mielestäni. Poskipunassa pitäydyin neutraalissa, joskin persikkaisessa sävyssä ja huulille sipaisin maltillisesti kimaltelevaa nudekiiltoa. Sekin muuten MACin kokoelmista, Art of Seduction -kiilto kokoelmasta Stroke of Midnight. Harkitsin toki huulilleni myös MACin Morangea oranssihuumassani… Miten niin MAC-entusiasti? 😉
Mätsäiletkö sinä sävy sävyyn? 🙂

Comments

  • Voi kiitos Ilona <3 Mätsäily on kyllä joskus ihan aiheellista, inspiraatiota kun voi saada mistä vaan!

   Mulan on ihan paras! Oon vaan tottunut suomi-versioon, niin kuulosti hassulta tuo enkunkielinen biisi 😀

  • Kiitos Jonna! Tykkäsin itse tästä myös, vaikka niin kovin samansävyinen olikin 🙂

 1. Kiva meikki! Sopii sulle, mutta mulle oranssi on aika huono väri… Mutta minun vaatteet ja meikki kulkevat käsi kädessä, AINA 🙂

  ps. Ostatko mitään tuotteita iHerbistä?

  • Kiitos Blondi! 🙂 Oranssi on tosiaan mun suosikkivärejä, koska viileät sävyt on mulle huonompia.

   Osan iHerbistä lisäravinteita (D-vitamiinia) ja satunnaisesti myös ihonhoitoa ja kosmetiikkaa. Onko sulla jotain tiettyä mielessä sen suhteen? 🙂

  • Ajattelin josko voisit suositella jotain kosmetiikkaa sieltä, mistä itse tykkäät, mistä et jne. 🙂

  • Real Techniquesin ja Ecotoolsin siveltimet on ainakin hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä! Suosittelen molempia lämmöllä 🙂 iHerbissä myydään myös E.l.f:iä, jolla on halpismerkiksi hyviäkin tuotteita, mm. Studio Blushit ovat mieleeni. Physician’s Formulalta omistan yhden poskipunan ja se on vallan ihana! Hyväpigmenttinen eikä yhtään jauhoinen.

   Ihonhoitoon en ole hirveämmin tutustunut, vaikka ainahan se toki mielessä on jotain iHerbistä tilata. Öljyjä (mm. ruusunmarja) saa sieltä hyvään hintaan!

   Muistathan ALV-rajan joka on 21 euroa, eli jos summa ylittää tuon niin joudut tullaamaan paketin ja tilaukseen tulee päälle arvonlisävero. Veron määrä riippuu tuotteista, se on eri esim. lisäravinteille ja kosmetiikalle.

  • Morange on kyllä <3 ! Haluan vain yleensä antaa sen loistaa yksinään, se kun on juuri siihen tarkoitettu 🙂 Eli Morangen pariksi päätyy yleensä hyvin simppeli silmämeikki, jos silmämeikkiä ollenkaan.

   Mätsäily voi tosiaan olla tyylikeino siinä missä vastaväritkin, hyvin sanottu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework