Masumaalaus: leijonaprinsessa

Ihana kaverini antoi vauvamasunsa taiteellisten ambitioitteni kohteeksi ja tällainen maalaus siitä syntyi. Asia sovittiin jo puolivälissä raskautta, joten ehdin pyöritellä ideoita ja etsiä inspiraatiokuvia. Lopulta päädyin tähän Leijonakuningas-aiheiseen maalaukseen, jonka toteutin aika uskollisesti esikuvaa seuraten. Vaaleanpunainen nenä ja ripset ovat lisäys, sillä näillä näkymin vatsasta pullahtaa ulos pikkuinen tyttö.

Olen oikein tyytyväinen tähän ekaan masumaalaukseeni, varsinkin kun en osaa lainkaan piirtää. Mallista katsoen maalaus meni kuitenkin hyvin, eikä isoja virheitä tarvinnut korjata. Ideana siis on, että leijonaprinsessa makaa äiti-leijonan sylissä ja inspiraatio on aivan Leijonakuningas-elokuvan alusta jossa Rafiki ”kastaa” Simban. Leijonakuninkaassa oli kyllä tuhat muutakin hyvää aihetta joista olisi saanut masumaalauksen aikaiseksi, iski ihan valinnanvaikeus!

Jos jotain opittavaa ensi kerralle jää, niin täydennän maalivarastoja etukäteen ja harjoittelen teosta edes paperille ennen iholle maalaamista. Näin pystyn etukäteen valmistamaan esimerkiksi sabluunoja tai muita maalaustapahtumaa nopeuttavia juttuja, ja saan tehtyä maalauksesta monipuolisemman. Nyt masu jäi aika simppeliksi, vaikka varsinkin reunoilla olisi ollut tilaa kuviointiin. Kaikkinensa maalaamiseen kului reilu pari tuntia joka on raskaana olevalle aika pitkä aika vuorotellen seistä ja maata eri asennoissa.

Maalaus on toteutettu tuttuun tapaan Cameleonin bodypaint-maaleilla. Värisekoituksiin käytin tosin hippusen myös Grimasin maaleja. Värien sekoittelu on kyllä aika tuskallista, joten ensi kerralla haen kyllä suoraan haluamani värit kaupasta enkä ala sekoitella keskenään mitään sävyjä.

Kiitos vielä ihanalle mallille, kun jaksoit odotella maalauksen valmistumista! 🙂

 

Mitä tykkäätte leijonaprinsessasta?

 

Comments

  1. Tää leijonakuningasfani huokaa suuresti ihastuksesta <3 Aivan järkyttävän söpö.

  2. Ihana! Olisin itsekin halunnut koristaa vauva-masuni ja napsia kuvia, mutta töitä tehdessä se jäi ja sitten tulikin muutama muu muuttuja väliin ja muistin asian vasta kun vauva olikin jo sylissä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework