Marraskuun LivBox testattuna

Näin joulukuun laatikoiden valloittaessa blogeja yksi toisensa jälkeen, on Miten niin liikaa? -blogissa aika palata viime kuuhun.

Marraskuun LivBoxin kanssa minulle kävi niin onnettomasti, että laatikko saapui minulle todella myöhään. En tiedä missä kaikkialla se oli seikkaillut (postinumerossa kaksi viimeistä numeroa olivat vaihtaneet paikkaa), mutta sain boksin vasta reilusti kuun puolenvälin jälkeen. Lisäksi olin matkoilla, joten pääsin hakemaan pakettia postista vasta muutama viikko sitten. Tässä vaiheessa Internet oli jo täynnä boksipostauksia, joten ajattelin testata kerrankin tuotteet ennen laatikkoläyhäpostauksen tekemistä.

Marraskuussa LivBoxin teemana oli Hollywood ja glamour. Olen saanut boksin testiin ilmaiseksi.

Bernard Cassiere Blueberry / Bilberry Overnight Cream Mask

Tämä minulle ennestään tuntematon hoitolasarja vaikutti boksin kiinnostavimmalta tuotteelta huolimatta sangen tylsästä ulkonäöstään. Kaikki kosteuttavat ja hoitavat naamiot testaan mielelläni!

Valitettavasti Bernard Cassieren kermainen voide ei ihan täyttänyt odotuksiani. Odotin hoitolasarjan olevan todella hoitava ja selvästi kosteuttava, joten käytin naamiota intensiivihoitona reilun viikon ajan. Laitoin joka ilta kasvoilleni puhdistuksen jälkeen paksuhkon kerroksen voidetta ja aamulla pyyhin ylimääräiset kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.

Iho kyllä tuntui hyvin kosteutetulta, mutta se jokin jäi puuttumaan. Täysikokoisen tuotteen hintaan (48 euroa) odottaisin saavani jotain ekstraihanaa, vaikka voide sinällään onkin hurjan riittoisaa. Lisäksi käytön lopussa kasvojeni sivuille alkoi ilmestyä allergista ihottumaa, jonka arvelen johtuvan juuri tästä tuotteesta. Minun yliherkkyyteni jollekin ainesosalle ei kuitenkaan tee Blueberry/Bilberry Overnight Cream Maskista lähtökohtaisesti huonoa ja luulen, että tämä toimisi paremmin hieman vanhemmalla iholla jolla kosteuttavan vaikutuksen huomaa paremmin. Pienestä tuubista riitti melkein kahden viikon jokailtaiseen runsaaseen käyttöön, mistä annan ison plussan.

Ibero Irtoripset

Ensinnäkin täytyy sanoa, että Iberon pakkaus on aivan älyttömän tylsän näköinen! Harmaanruskea väri näyttää lähinnä kulahtaneelta eikä houkuttele kokeilemaan tuotetta lainkaan. Irtoripset itsessään vaikuttivat oikein hyviltä ja ripsinauha joustavalta, mutta hieman arastelen sitä että liima on mustaksi kuivuvaa. Eikö väritön liima olisi ollut paras ratkaisu?

Ripsien kokeilu jäi puolitiehen, sillä lateksilliset ripsiliimat aiheuttavat minulle allergiaoireita. Tämä on kummallista, sillä en ole ikinä ollut allerginen millekään ja nyt sain sekä hoitonaamiosta että liimasta oireita!

Marvis Cinnamon Mint -hammastahna

Marvisin hammastahna herätti minussa ooh-huudahduksen. Tätä olin todella halunnut testata ja nimenomaan vielä jossain hauskassa maussa. Ilonkiljahdukseni vaihtuivat pettymyksen huokauksiin, kun luin LivBoxin nettisivuilta tämän olevan fluoriton. Buu! En ymmärrä tätä fluorittomien hammastahnojen nykytrendiä, voisiko joku valaista minua?

Kokeilin kuitenkin tahnaa ja maku oli vallan ihana. Jotenkin kirpsakan mausteinen ja virkistävä, vaikkei sitä heti kanelista ajattelisi. Tahna onkin jäänyt minulla päiväkäyttöön: mikäli olen syönyt jotain vahvan maun suuhun jättävää ruokaa tai kun olen valmistautumassa illanviettoon, pesen hampaat Cinnamon Mintillä. Näin hampaat saavat pikaputsauksen ja suu raikkaan tunteen. Olenkin tykästynyt tähän ja harmittelen suuresti fluorittomuutta, jonka vuoksi Marvisin tahnat tuskin päätyvät minulla koskaan aktiivikäyttöön.

Bangerhead Tweezer -pinsetit

Pinsetit ovat kieltämättä tarpeelliset mutta ostettuani juuri Hulluilta Päiviltä kulttimainetta nauttivat Tweezermanit, olivat nämä Bangerheadin nipsuttimet minulle aluksi hieman turhat. Keksin kuitenkin näille käyttötavan: irtoripsien kiinnitykseen minulla ei vielä ollutkaan omia pinsettejä (mikäli siis joskus löydän allergisoimattoman ripsiliiman). Bangerheadin pinsetit muistuttavat muodoltaan Tweezermania, mutta laatu on ihan eri luokkaa. Bangerin työkalu on nimittäin puolet paksumpi kuin kalliimpi serkkunsa… Lisäksi Tweezermanin pinsettien hintaan sisältyy elinikäinen teroitustakuu, joten suosittelen satsaamaan kerralla parempiin pinsetteihin.

Lumene Natural Code Candy Smile -huulikynä

Ihanaa, kerrankin meikkituotteita boksissa! Candy Smile -huulikynä nousi tällä kertaa LivBox-suosikikseni: kermainen koostumus, kelpo levittyvyys ja mukavan pinkki sävy hurmasivat minut ensi kokeilulta. Aivan Cliniquen Chubby Stickin veroiseksi tämä ei pehmeydessä yllä (tuntuma on hieman paksumpi kuin selektiivisellä sisartuotteella), mutta tuote on yhtä helppokäyttöinen. Pinkki sävy taittaa hieman viileämpään suuntaan, mutta sopii silti lämminsävyisille kasvoilleni hyvin.

Tuotteiden lisäksi boksista sai viiden euron lahjakortin Bangerheadin verkkokauppaan.

Kaiken kaikkiaan tämä boksi oli hieman pettymys. Halvanoloiset ripset ja pinsetit laskivat boksin glamour-fiilistä, enkä ihan ymmärrä hammastahnan tarkoitusta kokonaisuudessa. Hammastahna olisi voinut olla valkaiseva ja näin istua Hollywood-teemaan paremmin, vaikka Marvisin tuubisuunnittelu kieltämättä on aika ylellinen. Kosteuttava, juhlaan valmisteleva naamio oli hyvä ja teemaan sopiva idea. Olisin toivonut lisää kimallusta ja glitteriä, sekä pinkin sijaan klassisen punaista huulipunaa. Halpis-pinsettien sijaan olisin ottanut mieluummin vaikka 10 euron lahjakortin vitosen sijasta. Nyt hieno teemakokonaisuus jäi vähän vajaaksi ja oudoksi.

Mitä ajatuksia marraskuun boksi herätti? Oletko ehtinyt testata tuotteita? 🙂

LivBox saatu blogin kautta ilmaiseksi testiin.

Comments

 1. Kummastelen mielelläni vielä marraskuun Livboxia kanssasi 🙂 Kun katson tuota sisältöä, näen jotakin teemaan viittaavaa vain kahdessa asiassa: Hollywoodin kultakautta Bernard Cassièren fontissa, ja jonkin verran glamouria on tekoripsissä toki aina, vaikka ne olisivat kuinka tylsännäköiset 😛 Mutta muuten: mitäh? Yhtä hyvin tuohon pakkaukseen olisi voinut sujauttaa vaikka varasukkahousut, jalkahiertymälaastarin tai terveyssiteen, koska tärkeissä juhlissa täytyy toki kaikkeen varautua, ettei glamourtunnelma mene pilalle.

  • Ihanaa, että jaksat käydä tätä läpi vielä vaikka joulukuun boksi on jo (melkein) kotiovella 🙂

   Haha, nauroin noille ehdottamillesi jutuille 😀 Joo, kyllähän sitä nyt vähintään pitäisi sukkikset ja tamponi löytyä jotta juhlat onnistuu.

   Harmittaa, koska teemana Hollywood olisi ollut aivan ihana: kenties joku kiiltoa tuova tuote hiuksille, punainen huulipuna, rajauskynä, glitterkynsilakka… Varsinkin meikkien puolelta olisi löytynyt oikein ihania ja teemaan sopivia juttuja.

 2. Aika tylsä boksi, vaikkakin ripset oli mielestäni kivat… Mutta yksi kysymys: milloin teet kuukupista kertovan postauksen, kun sen lupasit tehdä ja se kyllä olisi tosi hyödyllinen 🙂

  • Heippa! Muistan lupaukseni kyllä ja olenkin harmitellut moneen otteeseen etten ole pystynyt kuppia testaamaan. Tämänhetkinen tilanne on siis se, ettei minulla ole edes mahdollisuutta siihen: menkat ovat sitkeästi pysyneet poissa jo muutaman kuukauden. Ehdin kokeilla kuukuppia vain kerran :/ Lupaan perehtyä asiaan ja teen postauksen vielä, kunhan saisin edes toisen käyttökokemuksen tuotteesta.

  • Ymmärrän tilanteesi… Ja teet postauksen sitten kun on sopiva aika, no panic! 🙂

 3. Tää oli musta jotenkin outo boxi, glamourimman olisi voinut saada oikeilla tuotteilla. :p Naamio oli itsestäni ehdottomasti se kiinnostavin tuote.

  • Jep, mieleen tulee montakin tuotetta joilla boksi olisi heti ollut enemmän Hollywood-tyylinen. Naamioita kokeilen aina innolla, joten se oli ensivilkaisulta mullekin se kiinnostavin 🙂

 4. Itse olen ihmetellyt myös tuota fluorittomuus trendiä! Siis mitä ihmettä?? Hampaat tarvitsee pienen määrän fluoria suojaksi, se on vaan väistämätön fakta! 😀 Tässä on varmaan taas joku ettei ihmiset halua myrkkyjä kehoonsa tms. väite taustalla, kuten aina… Mutta AINA unohdetaan se, että määrä tekee myrkyn. Ärsyttävää!

  Minäkin ensin innostuin noista Marvisin hammastahnoista, mutta tosiaan harmittaa fluorittomuus. Muuten olisi ollut tosi kiva lisä niinkin arkiseen juttuun kuin hampaiden pesu.

  • No niinpä, vesikin on myrkkyä väärin nautittuna! 😀 Fluoria joutuu elimistöön tosiaan niin häviävän pieni määrä hampaiden pesun yhteydessä, että huolestuneempi olisin esimerkiksi raskasmetalleista joita päätyy ihan ruoan mukana mahalaukkuun asti. Huoh. Mieluummin pidän omat hampaat mahdollisimman vanhaksi 😉

  • En luottaisi tuohon lähteeseen kovinkaan paljoa, sillä kirjoittaja on kiinalaiseen lääketieteeseen erikoistunut tyyppi joka kirjoittaa sivuillaan muun muassa rokotusten vaarallisuudesta (ja kannustaa siihen, ettei kukaan rokottaisi lapsiaan). Ei hammaslääkärin pätevyyttä, ei mitään muuta tukea taustalla kuin tieten tahtoen valittuja puolueellisia tutkimustekstejä. Ironisesti myös hänen omissa lähteissään sanotaan että fluorimyrkytyksen voi saada 10kg painoinen lapsi vasta nautittuaan kolmasosan 100ml tuubista hammastahnaa… Eli aika epätodennäköistä, että tuollainen määrä joutuisi elimistöön ilman tarkoituksellista nauttimista eli sitä että lapsi syömällä söisi tahnaa.

   Olisi kiva kuulla hammaslääkäreiden mielipiteet 🙂 Heillä kuitenkin on ammattitaitoa asiaan!

  • Fluorittomalla tahnalla meidän 5v pesee hampaansa aamuisin, kun hoitaa sen itsekseen eikä olla katsomassa paljonko sitä päätyy vatsaan. Iltaisin vanhemmat hoitaa pesun sähköhammasharjalla, ja silloin ilman muuta fluorillisella tahnalla. Mutta tuossa fluorittomassa saisi mun mielestä olla xylitolia, Marviksessa ei ole sitäkään. :

   Ootko Elisa kokeillut Ardellin lateksitonta ripsiliimaa, sopisiko se? 🙂

  • Aa mä en tiennytkään että Ardellilla on lateksitonta liimaa! Tuhannesti kiitos vinkistä 🙂

   Joo totta, eipä ihan pienen lapsen anna pestä hampaitaan millä tahansa vahtimatta. Siinä iässä kun hampaita kuluttavat ruokatuotteetkin on aika vähissä (tai ainakin pitäisi olla :D). Xylitoli nyt olisi ihan minimivaatimus fluorittomaan tahnaan, silloin sillä olisi edes jotain vaikutusta oikeasti hampaiden kuntoon :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework