Mangoisaa kivaa

Sain ystävältäni L:ltä kiitokseksi häämeikin teosta ihanan hedelmäisen paketin…

Nimittäin nämä keltaiset tuotteet The Body Shopilta ^__^

Mango-suihkugeeli tuoksuu huumaavan ihanalle, ja koko kylppäri on suihkussa käynnin jälkeen kuin mangoplantaasi (tai siis joku mangoisa paikka, eihän ne plantaaseilla kuitenkaan taida kasvaa). Tuoksu on todella tuoksuherkille varmasti liikaa, mutta mun mielestä tämä on juuri ihana. Tuoksu ei jää iholle kovinkaan pitkäksi aikaa, joten siksikin tykkään tuotteesta. Inciltään tämä on muuten aika peruskauraa, sodium laureth sulfate ja muut pesevät kaverit löytyvät kyllä. Suihkugeeli siis vaahtoaa hyvin ja puhdistaa jopa jonkinlaiseen nahkeuteen asti.

Mango-vartalovoiteen sain juuri sopivaan väliin: perusvartalovoiteeni eli Garnierin mangovoide oli juuri loppunut. TBS:n voide on hyvin samankaltaista, mutta tuoksu on aavistuksen voimakkaampi ja makeampi, ja se jää iholle pidemmäksi aikaa. Imeytyvyydeltään tämä on perushyvä ja kosteuttaa ihoa kyllä hyvin (siitä pitävät huolen incin auringonkukka- ja mangonsiemenöljy). Laitan tätä vain yöksi, sillä en halua, että päivisin käyttämäni hajuvesi sekoittuu tähän mangotuoksuun.

Porukan ylläri oli Beautifying Oil (vapaasti suomennettuna kauneusöljy / kaunistava öljy). Tuotteesta ei löydy minkäänmoista inciä (!), vain toteamus siitä, että tuote sisältää mangoöljyn lisäksi kolmea pähkinäöljyä: kukui-, makeamanteli- sekä marulasellaista. Mangoiselle tämäkin tuote tuoksuu, ja on kyllä aika öljyistä tavaraa. Tämä toimii siinä missä muutkin öljytuotteet, joskin esimerkiksi kookosöljy on ”täyteläisempänä” superkuivalle iholleni parempaa: TBS:n mangoöljy hulataa kuivimpiin kohtiin niin, että sitä pitää ihan lisätä. Pieni miinus täytyy myös antaa siitä, että korkki meni aika nopeasti rikki ilman kaltoinkohtelua (myös annostelu ”kaatonokalla” oli hankalaa). Kaikin puolin tällainen öljytuote on kuitenkin erinomainen lisä The Body Shopin valikoimiin, ja ihanasti tuoksuvana tämä on oiva lahjaidea.

Näiden lisäksi sain söpösen oranssin pesukukan, joka kuorii kivasti ihoa suihkuhetken aikana 🙂

Kiitos vaan L näistä jutuista <3

Mikä on suosikkisi The Body Shopin tuoksuista? 🙂

Comments

  1. Hellou! huomasin ettei vartaloöljystä ollut inciä.. eikö se löydy takasivujen sisimmästäkään sivulta?

    • Näin on, mun pullo on ehkä joku virheellinen kappale eli INCIä en ole tähän päivään mennessä onnistunut siitä löytämään. Kaupassa olleissa puteleissa se on ihan paikallaan ja löytyy varmasti TBS:n nettisivuiltakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework